Too Much Tulle Blog | Bryllupsblog fuld af inspiration og DIY

FacebookBloglovinVimeoRSSKontakt

Jannie Baltzer Couture headpieces

Min første lille nytårsgave til jer alle bliver et interview med den skønne Jannie Baltzer! Jeg havde længe kigget på hendes hjemmeside Janniebaltzer.com og var ovenud forelsket i hendes headpieces, og jeg var derfor rigtig spændt da jeg en dag i marts tog hjem til hende og hendes studio på Islands Brygge. Med mig havde jeg tusind sommerfugle i maven og selvfølgelig billeder af min kjole så hun kunne hjælpe mig med at bedømme hvad der ville passe til. Jeg fik lov at prøve alle de headpieces hun havde hjemme, og det var en rigtig hyggelig og afslappet time i hendes selskab. Jeg blev ret hurtig forelsket i modellen Agnes da den var så fin og let og passede flot til min kjole. Men hvad ville min mand synes om sådan nogle fjer på hovedet? Regnede han med jeg ville komme med slør og ville han blive skuffet nu? Jeg var ret meget i tvivl, ikke over hvad jeg selv havde lyst til, men hvad han nu ville sige. Jeg tog dog chancen og er så glad for at jeg dengang fulgte min mavefornemmelse, den var lige prikken over i’et for at fuldende det look jeg gerne ville have, og så kan den jo stadig bruges i dag til fest.

Jannie får derfor mine varmeste anbefalinger, så hvis I leder efter noget der kan fuldende jeres look, være brudeagtig uden at være et slør, og som oven i købet også kan bruges efter brylluppet – vil jeg klar råde jer at tage kontakt til Jannie og se nærmere på hendes smukke headpieces!

Men hvem er Jannie Baltzer? For at give jer et lille indblik I hvem hun overhovedet er og hvordan et samarbejde foregår med hende, har jeg sat hende i den varme stol og stillet et par spørgsmål som måske kan være med til at se lidt ind bag ved denne skønne designer, som ikke bare er dygtig til det hun laver men også et varmt og kærlig menneske der brænder for at give jer brude en dejlig oplevelse med i bagagen!

From all of us, to all of you: Jannie Baltzer ♥

 
Fotograf: Sandra Johnson


1) Hvordan foregår dit samarbejde med bruden?

Jeg vil gerne være den første til at indrømme, at jeg elsker bryllupper. Jeg ELSKER dem, og det bedste er, at lære mine kunder at kende. Det er en fantastisk følelse at møde en ny brud og få lov til, at være en del af hendes tanker og drømme. De fleste af mine brude kommer hjem til mit studio, hvor vi tager en snak omkring deres ønsker, kjole, frisure og tema. Så kan vi i fællesskab finde frem til det helt rigtige hårsmykke.

Ofte anbefaler jeg, at mine kunder tager en veninde eller et familiemedlem med ud til mig – det er altid en god ide at få andres syn på de forskellige hårsmykker.

Det er også vigtigt for mig, at min brud prøver mange forskellige hårsmykker. Ofte når de kommer, så har de allerede en ide om, hvad de skal have, men det ender faktisk altid med, at de vælger et andet hårsmykke!

2) Hvorfor netop headpieces?

Efter jeg blev færdig som designer på Margrethe-Skolen i København, kunne jeg allerede mærke min store passion for tilbehør. Så straks efter skolen, startede jeg mit eget firma, hvor jeg designede unika smykker af blonde og læder. Jeg må have fundet en niche, for jeg fik hurtigt mange forhandlere i ind og udland.

I Danmark solgte jeg bl.a. til Munthe Plus Simonsen.

Da jeg blev gift i 2010, havde jeg svært ved at finde det helt rigtige hårsmykke, så jeg designede mit eget. Derefter kunne jeg bare mærke, at det var lige præcis DET, jeg skulle lave. Jeg har ikke fortrudt et sekund, og jeg elsker virkelig mit job!

3) Hvad inspirerer dig?

Jeg er fuldstændig forelsket i 1920´s Hollywood glamour - det var en tid, hvor kvinderne var glamourøse og elegante, men også Art Deco stilen har en stor indflydelse på mine designs.

Ofte bliver jeg også inspireret af de forskellige stoffer, som jeg køber hjem fra Paris, New York, London og Spanien.

4) Hvad er det bedste ved dit arbejde?

Mine Kunder!

5) Hvordan var dit eget bryllup?

Min mand og jeg blev gift på Ebeltoft Rådhus – fejret af den allernærmeste familie.

Festen blev holdt på Molskroen, hvor vi havde inviteret vores familie på Gourmet weekend.

Det var en ubeskrivelig weekend med masser af kærlighed, hygge og fantastisk mad :)

♥♥♥Sådan bliver du den lykkelige ejer!

Er du ligesom mig blevet forelsket i Jannie Baltzers fantastiske headpieces men ikke er meget til internethandel eller har mulighed for at besøge hendes studio på Islands Brygge, så kan du også være heldig at finde hendes kreationer rundt om i landet. Her vil du oven i købet få muligheden for at prøve den sammen med en af drømmekjolerne og sammensætte dit bryllupslook.

Forhandler oversigt

www.janniebaltzer.dk

Vintage Bride
Bülowsvej 30
1870 Frederiksberg C
www.vintagebride.dk

Kennedys
Astervej 9
8471 Sabro (Århus)
www.kennedys.dk

Casa Lezar
Frederiksborggade
381360 København K
www.casalezar.dk


Fotograf: Amanda Thomsen

Billedet ovenover er taget fra åbningsdagen af Vintage Bride her i København. Men det er en længere historie, som selvfølgelig en dag får sit eget indlæg…

Skriv en kommentar

How much is too much?

Wauw! Mit aller første blogindlæg! Er lidt stolt, nervøs og ikke mindst spændt på dette lille projekt jeg har kastet mig ud i! Har efterhånden læst rigtig mange blogs i forbindelse med min tidligere bryllupsplanlægning, og synes det er fantastisk hvor mange der virkelig får bikset noget godt og spændende sammen! Det er jo meget bedre end en god bog i sofaen! Men nu tænker jeg altså at jeg vil kaste mig ud i min egen lille blog! Jeg har under min bryllupsplanlægning været aktiv på bryllupsforums hvor jeg har fået rigtig mange roser og spørgsmål vedr. kreative projekter, og tænker at jeg her kan dele lidt ud af min erfaring fra både egne projekter, men bestemt også vise en masse af de flotte projekter frem som har været en inspiration for mig!

Til bloggen vil jeg udvælge nogen af de bedste fotografer, skønneste designere og mest fantastiske stylister der alle kan inspirere og imponere, og i samarbejde med dem give en masse tips videre samt vise en masse eksempler på hvordan drømmebryllupper kan blive til virkelighed. Jeg kan slet ikke vente! I skrivende stund har jeg allerede et par interviews liggende i gemmerne som glæder sig til at komme frem :)

Men kan det blive for meget? Kan man nogensinde få for meget kreativitet, lækre billeder og romantik? Narj vel? Glæder mig til at få delt ud af ALT det jeg har lyst til og som jeg selv gerne vil læse om!

Ønsker du at vide mere om bloggen og mig – så tjek ”om bloggen” ud

Kram ♥

Skriv en kommentar
Follow my blog with Bloglovin