Too Much Tulle Blog | Bryllupsblog fuld af inspiration og DIY

FacebookBloglovinVimeoRSSKontakt

Philips Avent Elektronisk brystpumpe

Den her test var jeg faktisk lidt nervøs over! Jeg modtog nemlig sammen med babyalarmen fra Philips AVENT også en elektronisk brystpumpe - og det havde jeg aldrig prøvet før! Jeg havde en enkelt gang malket ud med hånden - men puha, det synes jeg godt nok ikke var nemt og gjorde også lidt ondt når man ikkelige havde teknikken og det havde jeg vist ikke. Vigga er pt 100% ammebarn og har faktisk aldrig fået en flaske før, men jeg har umiddelbart masser af mælk så jeg havde længe overvejet at malke ud og gemme i fryseren til opblanding i grød når hun starter på det.

Nå men sådan her ser pakken ud:

Link til produktside hos Philips: HER

Brystpumpen koster 1.399,- og kan købes fx her

Jeg havde længe stået og kigget på æsken - faktisk flere aftener i træk, for må indrømme jeg var lidt nervøs! Men endelig tog jeg mig sammen. Der stod man med denne pumpe kunne sidde afslappet, så jeg smækkede fødderne op i sofaen. Det var forholdsvist nemt at samle pumpen, og når man har prøvet det én gang så går det hurtigt hver gang. Men ja satte så pumpen mod brystet og tændte. Med det samme starter den med stimulering af brystet. Svært at forklare for den suger ikke rigtig men er med til at få mælken til at løbe til... Efter nogle minutter var der stadig ikke sket noget, men så kunne jeg læse mig frem til at man kan prøve at sætte sug på. Der er 3 forskellige niveauer her og en god ide er at starte med den blide og så bevæge sig opad så brystet lige kan følge med synes jeg. Nå men efter et par minutter kom der endelig mælk - Hurra! Og så er det bare med at sidde og slappe godt af mens maskinen klarer det hele.Modelbillede fra Philips

Som det ses på modelbilledet ovenover holder man pumpen med den ene hånd mens man har den anden hånd fri til fx at skifte indstillinger på pumpen eller måske sidde og læse. Det anbefales bl.a. at kigge på sit barn eller på et billede af barnet. Det føles dog lidt mærkeligt synes jeg - at sidde der og kigge på et babybillede imens, men heldigivis gik det også nemt nok uden.

Ulempen med en mekanisk pumpe må være at den larmer en smule når den suger, men tror sagtens man kan vænne sig til det, det er i hvert fald ret nemt bare at læne sig tilbage og lade andre klare arbejdet ;) Man pumper direkte ned i flasken som så enten kan gives med det samme (husk at rengøre flasken inden brug!) eller man kan opbevare den på køl eller hælde over i andre beholdere og fryse ned til senere brug.Modelbillede fra Philips

Det gør på ingen måde ondt eller er ubehageligt at bruge pumpen, slet ikke som at bruge hånden i hvert fald hvor jeg var ret øm efterfølgende. Jeg synes brystet måske bliver lidt følelsesløs lige et par minutter bagefter - man kan godt mærke der er blevet suget godt til, men det kan man jo også efter en amning. 

Hvis nogen har spørgsmål vedr. min erfaring med pumpen så efterlad endelig en komentar så skal jeg prøve at svare så godt jeg kan på det :)

Skriv en kommentar

Hæklet stjernebold

Jeg har efterhånden hæklet rigtig mange ting til min lille Vigga - det nyeste der pryder legetøjskurven i stuen er denne hæklede stjernebold

Den er ret simpel at lave da den udelukkende består af 12 ens "stjernetakker". De laves ret nemt ved blot at øge med 5 fm fordelt i hver anden omgang ( start med 5 fm i en magisk ring). Derefter bliver du sådan set bare ved til du ikke synes takkerne skal være større - her er jeg stoppet da jeg rammer de 45 masker. En detaljeret opskrift har jeg fundet HER og det er faktsik præcis sådan jeg har gjort, så ingen grund til at detaljere det yderligere her :)

Jeg har brugt 1,5 bundt gul og 1,5 bundt lilla garn - Købt hos Panduro Hobby til 20, kr stykket. Der er fyld ud med "bamsefyld" og bjælder også fra Panduro Hobby. Den er hæklet med en hæklenål str 3,5.

Da jeg havde lavet alle 12 stjernetakker syede jeg dem sammen (kan også hækles sasmmen hvis man hellere vil det).  Der skal være 5 takker syet fast på hver tak, og da der i alt er 45 fm bliver der derfor syet 45/5= 9 fm til hver side. Man skal lige holde tungen lige i munden når man syr dem sammen så det ender med at blive en bold ;) Jeg syede det hele på vrangen og da jeg manglede at sy et par sidder sammen fyldte jeg den godt ud og syede de sidste sider sammen på retsiden :)

Vigga er glad for sin bold - den er nem at holde om selvom fingrene ikke er så store.

------
Kan du ikke hækle? Det er rigtig nemt og kan læres via mine video-guides HER

Skriv en kommentar

Test af Philips Avent Babyalarm

Anmeldelse af Philips AVENT Baby monitor DECT-babyalarm SCD580/00 Natlysprojektor med stjerner

Alarmen koster 1.199,- og kan fx købes her

Link til produktside hos philips: Philips AVENT babyalarm

Jeg var spændt på at teste denne babyalarm! Umiddelbart har denne babyalarm alt det en babyalarm skal have såsom temperaturmåler og endda luftfugtighedsmåler - men derudover har den også natlysprojektor, mp3 funktion der kan afspille melodier og "talk back" funktion som gør at man kan kommunikere begge veje - dog sjældent jeg har brug for at sige noget til Vigga nu hun kun er knap 4 måneder, men på sigt kan det måske være meget sjovt :)

Design
Designet er ganske pænt og neutralt. Måske en smule stort dog - det er ikke bare lige noget man har i lommen. Jeg vil sige at dette ikke er en babyalarm der sådan egner sig til at have med rundt. Den er rimelig stationær synes jeg. Babydelen står på babyens værelse og forældre-delen står på mit natbord. Der er en god lang ledning med hvilket er rigtig rart - så har man stor frihed til at bestemme hvor senderen/modtageren skal stå, og er ikke afhængig af at have en stikkontakt lige ved siden af sengen.

Forbindelse
Rækkeviden er på pakken op til 330 meter udendørs og 50 meter indendørs - har ikke testet den præcise rækkevide men den fungerer helt fint selvom vores hus er i to etager. Alarmen garanterer nul interferens og 100% fortrolighed hvilket jeg synes er rart! Jeg har før med en tidligere babyalarm hørt naboens barn græde fordi vi var logget på samme frekvens :/

Funktionalitet
Der er mange knapper - og jeg må indrømme at jeg ikke er sådan en der som det første hiver en brugsanvisning frem, men det var jeg nødt til her. Men når man lige har fået overblik over hvilke funktioner den har er den nu ret nem at betjene. 

Displayet


Under displayet er der lysende knapper der indikerer hvor høj lyden er hvis du nu har mutet/sat vibratrion til - på den måde kan du nemmere afgøre om barnet ligger og pludrer eller om det skriger. Displayet viser med stort luftfugtigheden og temperaturen. Små symboler indikerer om du har godt signal, om stjernehimlen/musikken er tændt, den valgte sensitivitet og selvfølgelig hvor meget batteri du har tilbage. Man kan justere lyset i displayet. 

Natlysprojektor og musik


Natlysprojekteren er egentlig meget hyggelig. Den kan betjenes fra forældreenheden, men forældreenheden kan også være slukket så man egentlig ikke bruger den som babyalarm men kun som projektor. Det samme gælder for musikken hvor der er indkodet 5 forskellige godnatmelodier. Og her er det ret rart at man kan mute forældreenheden - medmindre man selv gerne vil høre godnatmelodierne også ;) Natlysprojekteren viser en farvet stjernehimmel der rykker lidt rundt på loftet og som skal virke beroligende for børn. Men hvis Vigga virkelig var ked hjalp stjernehimlen ikke - det er nok mest hvis barnet i forvejen er rolig og bare lige skal have det sidste skub til at falde i søvn.  

Lyden
Helt klart en af de bedste lyde jeg har hørt i en babyalarm. Meget klar og tydelig.

Helt generelt om babyalarmen vil jeg sige at jeg synes den er rigtig god. Den har langt de fleste funktioner man kan ønske - og endda måske flere - hvilket sikkert er sjovt for faren der elsker teknik og ekstra features ;) Den er nem og betjene og lyden er god - og det er jo faktisk det vigtigste! - I hvert fald for mig :)

Skriv en kommentar

Vielsessmykker fra nettet?

Tør du købe Vielsesringen over nettet? Der kan faktisk være mange penge at spare, og køber man fra de større anerkendte butikker er det ikke spor farligt - ofte er der mange penge at spare og servicen er rigtig god. Jeg købte selv vores vielsesringe på via nettet faktisk og havde en super god oplevelse med det og fik dem til en meget billigere pris end jeg kunne have fået i en butik. Selve oplevelsen er selvfølgelig måske ikke helt det samme - kunne da got savne lidt at mig og min mand havde siddet fysisk i en butik og prøvet diverse ringe sammen, men hvis økonomien spiller en væsentlig rolle så ville jeg hellere få smykker der var lidt mere værd til en bedre pris end jeg kunne i butikkerne.

Hvordan gør man?
Ja jeg husker tydeligt jeg var meget nervøs for at bestille over nettet - passer de nu når vi så modtager dem?! Især min lille finger som bruger str 47 som ligger udenfor standard størrelser og derfor ikke kune returneres... MEN det var rigtig nemt at bestille over nettet for langt de fleste butikker har en fingermåler eller en masse prøveringe de kan sende med ud for et beskeden beløb. Så kan man derhjemme lige prøve de forskellige størrelser inden man bestiller - super nemt og smart. 

Et af de firmaer man fx kan købe smykker hos på nettet er Bound 4 Life   som er en dansk side. Her kan du få smykker i alle prisklasser og smukke vielsesringe behøver bestemt ikke koste en millard.

Har fundet et lille udvalg af forskellige vielsessmykker på deres hjemmeside, alle til en overkommelig pris:

Vielsesringe 8 karat guld  (pris 5.800,-) - Vielsesringe 14 karat guld (pris 7.935,-)

Vielsesringe i 8 karat hvidguld (pris 4.600,-) - Vielsesringe i 14 karat hvidguld (pris 8.280,-)

Husk at du også kan få graveret dine ringe når du køber dem på nettet :)

Bound 4 life har sendt mig disse flotte øreringe så jeg kunne se deres produkter i virkeligheden og jeg må sige at de er virkelig smukke! De er forgyldte med lyserøde kulturperler og zirkoniasten.

Jeg tænker at de også ville kunne bruges til bryllup! For kan man ikke godt bære farvede smykker på sin bryllupsdag? Man kunne jo evt. vælge et smykke med en blå sten/perler og bruge det som sit something blue :)

Skriv en kommentar

Så sker det!

Så sker det, Jeg går i luften med et nyt tiltag her på bloggen. Jeg luftede for noget tid siden ideen med jer læsere nemlig at lave en baby-underside med bl.a. en masse DIY til baby, og det virkede til at I var positive stemt overfor ideen. Men for de af jer der bestemt ikke er interesseret i den del men kun er her for bryllupsplanlægningens skyld, så vil det være muligt at sortere alt baby fra – og omvendt kan man også nøjes med kun at se baby-delen. Her på forsiden af bloggen vil der dog vises de nyeste indslag fra begge dele for dem af jer der gerne vil have det hele med. Bemærk at DIY der hører til baby ikke ligger under DIY men under BABY :)

Husk også du kan følge bloggens facebook-side hvor både konkurrencer og nyheder fra bryllups- og baby delen annonceres.

Jeg glæder mig rigtig meget til at komme i gang med baby-delen. Jeg har MASSER af baby DIY liggende og er pt. også i gang med at teste diverse produkter. Bla har jeg sagt ja til at teste og anmelde disse to produkter for Philips:

Philips AVENT babyalarm   Philips AVENT mekansik brystpumpe

Babyalarmen kan lave stjernehimmel og brystpumpen skulle kunne bruges i mere aflsappede stillinger end man er vant til - jeg glæder mig til at komme med min anmeldelse af produkterne :)

Lige pt knokler min programmør med at få det hele tid at virke og der er stadig ting som ikke helt fungerer optimalt - fx mangler nogle af de gamle kommentarer og søge funktionen kan også drille - Alt det skal nok komme til at virke igen :) I kan dog stadig skrive nye kommentarer - og det må I fortsat MEGET gerne - det er så hyggeligt ♥

Skriv en kommentar
Follow my blog with Bloglovin