Too Much Tulle Blog | Bryllupsblog fuld af inspiration og DIY

FacebookBloglovinVimeoRSSKontakt

Lækre sjaler

Så er sommeren vist ved at være ovre og efterårets bryllupper er i fuld gang. Der er ikke længere nogen garanti for godt vejr – det er der vist aldrig her i Danmark – men de lunefulde aftener er vist ved at være forbi. Derfor handler dagens artikel om en stilfuld måde at holde sig varm på - nemlig sjaler.

Søde Hannah fra Besos har sendt mig et sjal/tørklæde fra deres kollektion og det er SÅ lækkert. Det vil passe perfekt som sjal over skuldrene på bryllupsdagen hvis det skulle være lidt køligt imellem fotograferingerne eller for at holde varmen i løbet af dagen. Det bedste af det hele er at det sagtens kan bruges bagefter til et hvert outfit som et dejligt minde om dagen – det vil de fleste meget brudeagtige boleroer fx ikke. Jeg glæder mig til at få det brugt for tror det kan styles til næsten alt jeg har i skabet ♥

Besos
Sjal/tørklæde i 100% fin uld - 75x200cm (pris 499,-)

Dette sjal her er fx i 100% uld og koster kun 499,- men fås også i andre også lækre materialer og print i forskellige prisklasser. Er man modig kan sjalet jo måske være i en sjov farve der matcher skoene, være i dyreprint eller måske helt klassisk i en hvidlig nuance.  

Jeg har taget en runde på deres hjemmeside og fundet nogle fine sjaler jeg synes vil være oplagte til bryllupper - men kun fantasien sætter jo som bekendt grænser!Sjal/tørklæde i hør/viscose lækkert neutral hvidt tørklæde med flotte palietter - 70x180cm (pris 499),-Sjal/tørklæde i cashmere passer flot til bruden der er lidt gylden i huden eller hvis man bærer guld smykker - 70x200cm (pris 999,-)


Tørklæde/sjal i 100% uld lækker lilla farve der pifter lidt op men stadig i en afdæmpet neutral farve - 70x180cm (pris 449,-)


Sjal/tørkæde i Cashmere/silke til den modige brud der tør bære sort - 60x200cm (pris 799,-)

Hele udvalget af sjaler/tørklæder kan ses her på www.besos.dk og læs om tips til styling med sjaler her på deres blog :) 

Skriv en kommentar

Jannie Baltzer 2014

Oh my – jeg er så forsinket med den her artikel! Den skulle jo være skrevet for flere uger siden, men ja den ene dag tager hurtigt den anden her når man går hjemme på barsel, så derfor kommer den altså først nu, Jannie Baltzers 2014 kollektion! Hurra – glæder mig hvert eneste år til at se hendes alt for lækre kollektioner! Jeg bar jo selv Jannie Baltzers Agnes tilbage i 2011 da jeg blev gift, og har siden det været fuldstændig forelsket i hendes headpieces!

Og selvfølgelig gør hun det igen, skaber en fuldstændig smuk og fortryllende kollektion – igen fotograferet at den super dygtige fotograf Sandra Åberg.

Priserne ligger hvor de plejer at ligge, ikke i den billige ende, men det er virkelig også et lækkert, smukt og unikt stykke kunst man får for pengene, og der er kræset for detaljen hele vejen igennem. Her 3 år efter ligner min Agnes stadig sig selv, også selv om den efterhånden er godt brugt til diverse fester.  Priserne kan ses på Jannie Baltzers hjemmeside hvor man også kan købe de forskellige headpieces.

Skriv en kommentar

Hannah ♥ Alistair

Hannah og Alistair mødtes i 2006 i Spanien og boede begge i Australien på det tidspunkt. I 2011 flyttede de til Danmark pga. arbejde og 2 år senere blev de gift i København ♥

Think Photography

Hvilken type bryllup holdte I?

Vi havde arrangeret at blive viet på Frederiksberg Rådhus dagen før, så vi var i stand til at nyde hvert minut af dagen og fejre den med vores gæster.

Dagen begyndte med en kort udendørs ceremoni afholdt af vores fædre i haven udenfor restaurant Mielcke & Hurtigkarl, hvor vi bekræftede vores løfter til hinanden foran vores gæster. Efter ceremonien gik vi til restaurantens terrasse, hvor der blev serveret canapéer og kølig Cava efterfulgt af en 4-retters menu med matchede vine i den smukke restaurant Mielcke & Hurtigkarl.

Hvad var den bedste oplevelse på dagen?

Efter middagen holdte Helle Sæthre, min danske partner i Besos.dk, en smuk tale, som også introducerede vores gæster (og os!) for forskellige danske bryllupstraditioner. Før middagen var ovre havde vi kysset hinanden stående på vores stole adskillige gange, vi var hver især blevet kysset af enhver deltager af det modsatte køn, mens den anden var på toilet og Alistair fik sine sokker klippet af... Traditionerne var super sjove at opleve!

Hvor lang tid var I om at planlægge brylluppet og hvad var den største udfordring?

Vi planlagde brylluppet på lige over et år. Den største udfordring var at vi ikke var sikre på at nogen fra Australien, dvs. de fleste af vores venner og familie, kunne være med.

Think Photography

Har I været på bryllupsrejse, hvis ja hvorhen og hvorfor netop der?

Vores bryllupsrejse gik sammen med 30 af vores venner og familie til Spanien. Vi fandt en skøn villa udenfor Barcelona, hvor vi nød Cava, Tapas og solen. Vi har besluttet at tage derover fordi så mange var kommet til vores bryllup udenfor Europa og vi ønskede at hygge lidt sammen et varmt sted, inden de tog hjem igen!

Har det ændret jer som par at blive gift?

Det håber jeg ikke! 

Gode råd til kommende brudepar?

Lav dagen som I ønsker og ikke som alle andre gør eller gæsterne må forvente (fx. Vi giftede os i Kbh, selv om mange venner pressede os at blive gift i Australien).

Brug penge på de ting som er vigtige for jer og lad være med at bruge penge på det I ikke gider (fx. brugte vi et stort beløb på mad og vin, men havde ikke nogle ringe).

Inviter kun dem I føler er en del af jeres liv (Vi inviterede kun tæt familie og ingen af vores forældres venner).


Think Photography

Skriv en kommentar

Lærredsbilleder

En rigtig god måde at vise sit yndlingsbillede fra fx brylluppet frem på, er som et lærredsbillede på væggen. Jeg har selv et hængende fra vores Trash the Dress session med Tina Liv i soveværelset

Billedet måler 80 cm x 50 cm. 

De fleste fotografer tilbyder print på lærred, men gør din fotograf det ikke kan man faktisk selv gøre det efterfølgende på nettet hvis du har en billedfil der er i høj kvalitet. Jeg har testet lærredsbillede for Sumopix hvor jeg bestilte et af de billeder Tina Liv havde taget af min lille Vigga da hun var 13 dage gammel, og i dag modtog jeg dette billede fra dem:

Billedet måler 40 cm x 50 cm

Billeder kan fåes helt ned fra 20 cm x 20 cm op op til 2 meter. Desuden kan du selv vælge om tykkelsen skal være 2, 4 eller 8 cm og om der skal ramme omkring.

Prisen på et billede som det jeg har valgt her på 40 x 50 cm ligger på 241,- + porto.

Ønsker du at bestille et billede på lærred fra Sumopix kan det gøres her - du kan også fx vælge at få dit billede som plakat.

------

Det nederste billede brugt i artiklen er sponsoreret af Sumopix! Dog er holdningen til artiklen min helt egen og var jeg ikke tilfreds med produktet ville jeg bestemt ikke linke til deres side :)

Skriv en kommentar

Gør et kup på bryllupsfotografen

Er simpelthen nødt til at dele et tilbud jeg så på Tina Livs hjemmeside www.weddingsbytinaliv.com der henvender sig til alle der skal giftes nu til vinter! Hun har 20% på sin bryllupspakke Belfast på følgende dage: 

14. december 2013, 21. december 2013, 11. januar 2014, 18. januar 2014, 15. februar 2014, 22. februar 2014

Dvs skal du giftes en af disse datoer kan du få fotograf Tina Liv for kun 4.800 :)

Er du nysgerrig for at se hvad hun ellers tilbyder kan du se hendes nye prisliste her

Til lidt inspiration kan I se hvad hun kan her:

Real wedding - Morgengave/boudoir - Trash the Dress - Babybilleder

Skriv en kommentar
Follow my blog with Bloglovin