Too Much Tulle Blog | Bryllupsblog fuld af inspiration og DIY

FacebookBloglovinVimeoRSSKontakt

Hæklet svamperangle

Et "nemt" lille projekt kan være at hækle en rangle, det kan gøre på en aften eller to ( eller med lille baby på armen måske lidt mere ;) ) men det er i hvert fald et overskueligt projekt. Jeg har hæklet flere rangler bl.a. disse to. En svamperangle og en hunderangle (hunderanglen er fra Maja Hansens bog om hæklede dyr).

Sådan gør du:

Det kræver ikke mange materialer at hækle en svamperangle. Forskellig farver garn, en bjælde, noget fyld og en hæklenål. Derudover kan det være godt med en stor nål til at hæfte ender med og laver"prikkerne" på toppen.

Garnet har jeg købt i Panduro, det samme med fyldet og bjælden. Jeg har hæklet med en pind 3,5 da garnet var lidt tykt. Det gør også at den bliver lidt større. 

Opskriften kan findes her på Maries Fabrik.

Ranglen består udelukkende af fastmasker, så den kræver ikke de store hækle skills at kunne lave.

Jeg har valgt at lave den lidt mere "buttet". Så den har lavet fået en maske ekstra rundt i håndtaget - hvilket dog måske ikke var så smart til Viggas lille hånd ;) men billedet er ca. en måned gammel og i dag hvor hun er 4 måneder har hun bedre fat. 

------
Kan du ikke hækle? Det er rigtig nemt og kan læres via mine video-guides HER

comments powered by Disqus
Follow my blog with Bloglovin