Too Much Tulle Blog | Bryllupsblog fuld af inspiration og DIY

FacebookBloglovinVimeoRSSKontakt

Test af Philips Avent Babyalarm

Anmeldelse af Philips AVENT Baby monitor DECT-babyalarm SCD580/00 Natlysprojektor med stjerner

Alarmen koster 1.199,- og kan fx købes her

Link til produktside hos philips: Philips AVENT babyalarm

Jeg var spændt på at teste denne babyalarm! Umiddelbart har denne babyalarm alt det en babyalarm skal have såsom temperaturmåler og endda luftfugtighedsmåler - men derudover har den også natlysprojektor, mp3 funktion der kan afspille melodier og "talk back" funktion som gør at man kan kommunikere begge veje - dog sjældent jeg har brug for at sige noget til Vigga nu hun kun er knap 4 måneder, men på sigt kan det måske være meget sjovt :)

Design
Designet er ganske pænt og neutralt. Måske en smule stort dog - det er ikke bare lige noget man har i lommen. Jeg vil sige at dette ikke er en babyalarm der sådan egner sig til at have med rundt. Den er rimelig stationær synes jeg. Babydelen står på babyens værelse og forældre-delen står på mit natbord. Der er en god lang ledning med hvilket er rigtig rart - så har man stor frihed til at bestemme hvor senderen/modtageren skal stå, og er ikke afhængig af at have en stikkontakt lige ved siden af sengen.

Forbindelse
Rækkeviden er på pakken op til 330 meter udendørs og 50 meter indendørs - har ikke testet den præcise rækkevide men den fungerer helt fint selvom vores hus er i to etager. Alarmen garanterer nul interferens og 100% fortrolighed hvilket jeg synes er rart! Jeg har før med en tidligere babyalarm hørt naboens barn græde fordi vi var logget på samme frekvens :/

Funktionalitet
Der er mange knapper - og jeg må indrømme at jeg ikke er sådan en der som det første hiver en brugsanvisning frem, men det var jeg nødt til her. Men når man lige har fået overblik over hvilke funktioner den har er den nu ret nem at betjene. 

Displayet


Under displayet er der lysende knapper der indikerer hvor høj lyden er hvis du nu har mutet/sat vibratrion til - på den måde kan du nemmere afgøre om barnet ligger og pludrer eller om det skriger. Displayet viser med stort luftfugtigheden og temperaturen. Små symboler indikerer om du har godt signal, om stjernehimlen/musikken er tændt, den valgte sensitivitet og selvfølgelig hvor meget batteri du har tilbage. Man kan justere lyset i displayet. 

Natlysprojektor og musik


Natlysprojekteren er egentlig meget hyggelig. Den kan betjenes fra forældreenheden, men forældreenheden kan også være slukket så man egentlig ikke bruger den som babyalarm men kun som projektor. Det samme gælder for musikken hvor der er indkodet 5 forskellige godnatmelodier. Og her er det ret rart at man kan mute forældreenheden - medmindre man selv gerne vil høre godnatmelodierne også ;) Natlysprojekteren viser en farvet stjernehimmel der rykker lidt rundt på loftet og som skal virke beroligende for børn. Men hvis Vigga virkelig var ked hjalp stjernehimlen ikke - det er nok mest hvis barnet i forvejen er rolig og bare lige skal have det sidste skub til at falde i søvn.  

Lyden
Helt klart en af de bedste lyde jeg har hørt i en babyalarm. Meget klar og tydelig.

Helt generelt om babyalarmen vil jeg sige at jeg synes den er rigtig god. Den har langt de fleste funktioner man kan ønske - og endda måske flere - hvilket sikkert er sjovt for faren der elsker teknik og ekstra features ;) Den er nem og betjene og lyden er god - og det er jo faktisk det vigtigste! - I hvert fald for mig :)

comments powered by Disqus
Follow my blog with Bloglovin