Too Much Tulle Blog | Bryllupsblog fuld af inspiration og DIY

FacebookBloglovinVimeoRSSKontakt

Netsundhedsplejersken Helen + Konkurrence!

Når man har et lille barn er man ofte vågen om natten. I hvert fald i starten da Vigga blev ammet om natten brugte jeg mange vågen timer med Vigga ved brystet – Hvad bruger i tiden på der? Jeg googlede, alt muligt forskelligt som jeg undrede mig over eller som jeg direkte havde brug for hjælp til. Næsten altid fandt jeg svaret på www.netsundhedsplejerske.dk af Helen Lyng Hansen. Man kan på hendes side (hvis man er medlem) stille alle de spørgsmål man måtte have i forbindelse med det at have et lille barn – og man kan frit uden at være medlem læse alle spørgsmål og svar. Ofte fandt jeg gode råd til mine problemer og Helens svar er altid uddybende og forklarende og hjalp mig ofte i de sene nattetimer hvor jeg sad som fortvivlet forælder. Desuden er det også altid rart at se andre have nøjagtig de samme problemer om en selv, for man kan godt føle sig lidt alene med problemerne nogen gange, men ofte står andre forældre med nøjagtig de samme problemstillinger.

Udover Helens hjemmeside har hun også skrevet en hel masse fantastiske bøger med forskellige problemstillinger – Se oversigt over alle bøgerne her

Jeg er indtil videre (7-9-13) forgudet med et lille vidunder der elsker at sove. Da hun var helt lille måtte jeg vække hende om natten for at give hende mad, og nu får hun lov at sove hele natten igennem :) Men indimellem har jeg da også søvnproblemer – fx da Vigga ikke længere selv ville falde i søvn, eller da hun blev afhængig af sutten om natten – der kom jeg i tanke om at jeg havde arvet en bog om søvn skrevet af Helen. Den indeholdte alle mulige scenarier og gode råd og ærgrer mig helt over jeg ikke havde kigget i den før selvom jeg ikke følte jeg havde problemer med søvnen overhovedet. Nu arbejder vi konstruktivt herhjemme på at få Vigga til at falde i søvn selv, og det går ganske godt og hun vågner ikke længere af sutten falder ud af munden ;)

På babymessen i Øksnehallen i oktober kom jeg forbi Helen og hendes stand hvor jeg købte Helens bog om Børn & Mad, Vigga starter jo på mad inden så længe nu hun er fyldt 4 måneder og jeg manglede en bog der indeholdte alt det jeg havde brug for så jeg ikke skulle stå med 40 bøger og 40 forskellige måder at gribe det an på. Helens bog indeholder opskrifter, dagsprogrammer, gode råd helt fra 4 måneder og op til 18 mdr. Den er nem og overskuelig og rigtig lækker med farvebilleder af retterne hvilket jeg synes er rart – man spiser jo også med øjnene ;)

Fordi jeg selv er så vild med Helen, hendes gode råd og bøger er det mig en ære at have indgået et samarbejde med hende og hendes forlag Gad. Hun har sendt mig bogen om Gråd & Trøst som jeg ivrigt bladrer i, for hvor er det svært nogen gange hvordan man skal hjælpe et lille barn der ikke selv kan fortælle hvad der er galt – og man lader da ikke små børn ligge og græde, eller gør man?! Hvad gør man når barnet vågner i gråd, Hvad nu hvis barnet bliver bange for mørke? Hvordan trøster man et barn der får tænder og hvad nu hvis barnet græder når det skal i vuggestue? Der er gode løsningsforslag til det hele og bogen går helt fra 0 måneder og op til 5 år.

Konkurrence!

Derudover har Gads Forlag sponsoreret en bog til en konkurrence! Det er jeg bare så benovet over for hvor er det fedt at kunne give en af jer skønne læsere muligheden for at vinde en af disse bøger som tak for I følger bloggen her :) Bogen er den nyeste bog fra Helen som handler om Børn & Sygdomme, se smagsprøve på bogen HER

Bogen berører de helt normale sygdomsemner som fx vitaminer, temperaturmålinger, hvordan gør man når barnet har feber og hvornår ringer man egentlig til lægen?

Konkurrencen foregår på bloggens facebookside, og I kan deltage i den HER – Vinderen findes søndag d. 3. november.

comments powered by Disqus
Follow my blog with Bloglovin