Too Much Tulle Blog | Bryllupsblog fuld af inspiration og DIY

FacebookBloglovinVimeoRSSKontakt

Så sker det!

Så sker det, Jeg går i luften med et nyt tiltag her på bloggen. Jeg luftede for noget tid siden ideen med jer læsere nemlig at lave en baby-underside med bl.a. en masse DIY til baby, og det virkede til at I var positive stemt overfor ideen. Men for de af jer der bestemt ikke er interesseret i den del men kun er her for bryllupsplanlægningens skyld, så vil det være muligt at sortere alt baby fra – og omvendt kan man også nøjes med kun at se baby-delen. Her på forsiden af bloggen vil der dog vises de nyeste indslag fra begge dele for dem af jer der gerne vil have det hele med. Bemærk at DIY der hører til baby ikke ligger under DIY men under BABY :)

Husk også du kan følge bloggens facebook-side hvor både konkurrencer og nyheder fra bryllups- og baby delen annonceres.

Jeg glæder mig rigtig meget til at komme i gang med baby-delen. Jeg har MASSER af baby DIY liggende og er pt. også i gang med at teste diverse produkter. Bla har jeg sagt ja til at teste og anmelde disse to produkter for Philips:

Philips AVENT babyalarm   Philips AVENT mekansik brystpumpe

Babyalarmen kan lave stjernehimmel og brystpumpen skulle kunne bruges i mere aflsappede stillinger end man er vant til - jeg glæder mig til at komme med min anmeldelse af produkterne :)

Lige pt knokler min programmør med at få det hele tid at virke og der er stadig ting som ikke helt fungerer optimalt - fx mangler nogle af de gamle kommentarer og søge funktionen kan også drille - Alt det skal nok komme til at virke igen :) I kan dog stadig skrive nye kommentarer - og det må I fortsat MEGET gerne - det er så hyggeligt ♥

Skriv en kommentar
Follow my blog with Bloglovin