Too Much Tulle Blog | Bryllupsblog fuld af inspiration og DIY

FacebookBloglovinVimeoRSSKontakt

Bryllupsmesse – modeshowet

Noget af det jeg havde glædet mig mest til ved messen var selvfølgelig det store modeshow. Hvad ville de forskellige butikker hive frem? Ville man kunne se nogen tendenser? Er der noget helt nyt på markedet eller ligner kjolerne sig selv fra sidste år? Må sige min dom er at det egentlig ikke har ændret sig så meget siden sidste år. Ingen tvivl om at blonder er det store, flotte rygge og lækre detaljer er virkelig et hit. Men er man til tyl og store kjoler er det bestemt stadig helt i orden! Så umiddelbart synes jeg at 2012 trenden tillader det hele!

Bryllupsmesse brudekjoler 1 

Må indrømme jeg siden mit eget bryllup sidste år har været fuldstændig væk i de smukke blonde kjoler. Har endda indimellem tænkt om det var det jeg skulle være endt i… men så kom den her kjole, wauw, al min kærlighed til tyl er vendt tilbage. Man kan aldrig få too much tulle ;)

Bryllupsmesse tylkjole

En ting der især var et hit under kjolerne var skoene. Kunne kun lige få nogle korte sneak peeks af dem og har desværre ingen billeder, men jeg lover jer der var vilde plateau hæle inden under i alle farver lige fra kulsorte til glimrende guld!

Bryllupsmesse modeshow

Det er lidt sjovt at se at det faktisk er de færreste af brudene der bærer traditionelt slør. Langt de fleste brude bærer enten ingenting eller en fascinator af en art. Det er selvfølgelig også nemmere at vise hele kjolens bagside frem hvis den ikke dækkes af slør, men mon ikke også det afspejler at der er en del efterhånden der leder efter alternativer til sløret. 

comments powered by Disqus
Follow my blog with Bloglovin