Too Much Tulle Blog | Bryllupsblog fuld af inspiration og DIY

FacebookBloglovinVimeoRSSKontakt

At finde den rette location

Noget vi brugte laaang tid på var at finde det rette sted for locationbillederne. For ikke nok med at det perfekte sted skulle findes, der skulle også findes en værdig plan B location i tilfælde af regn!

Vi var rundt mange steder, jeg kunne godt tænke mig en lidt rå og utraditionel location, men var helt tom for ideer. Vi endte med at finde en veterantogsbane som ligger i et naturskønt område, så på den måde kunne vi få nogle lidt mere rå billeder på togskinnerne (en ide vi havde da vi de to første år var pendlerkæreste og derfor har kørt på tværs af Danmark med toget en million gange!) men også lidt mere romantiske billeder i skoven.

Når den rette location skal findes kan i evt. tænke på om der er noget der afspejler jer og jeres forhold og så selvfølgelig hvilken stil I er til! Skal det være rå billeder kan det være der er en nedlagt/forladt bygning, en togstation, måske midt inde i byen ? skal det være mere romantisk kan det være en mulighed at tage forbi en park, en flot gul kornmark  eller måske stranden ned til vandet. Hvis et omrejsende cirkus eller tivoli er i byen kunne det være en fantastisk mulighed for at få taget nogle sjove billeder!


Husk en Plan B

MEN hvad nu hvis det regner på den dag det bare ikke må regne?! Jeg har set virkelig mange fantastiske billeder med paraplyer og så kan man jo sagtens bruge alle de ovenstående locationmuligheder! Der findes SÅ mange flotte og fine bryllupsparaplyer i dag J  Men det kan jo også være at vejret viser sig fra sin værste side, og blæser det kan det være rigtig svært at se elegant ud med en paraply. Et forslag til indendørs locationer kan være en biograf, måske et fint teater, et museum eller hvis man nu holder festen på et gods, en stor lade, eller et slot kan billederne måske skydes der? Det er VIGTIGT med en plan B ;)


Rekvisitter!

Noget der kan være med til at gøre billederne lidt interessante hvis I ønsker det kan være brug af rekvisitter. Vi valgte fx at have 5 store heliumsballoner med for at hive lidt leg og afslappethed ind i billeder der hurtig bliver meget opstillede og kunstige, det var meget sjovt, selvom de var liiidt svære at styre. Rekvisitterne kan evt. også være et par flotte gummistøvler i tilfælde af regn!


Hvor meget tid skal afsættes?

Hvis I regner med en times tid burde man kunne nå at få nogle gode billeder! Husk dog at lægge transporttiden oven i når tidsplanen for dagen udformes! Har I vilde ideer eller måske 2 forskellige locations så er en time måske lige i underkanten. Tal evt. med fotografen om hvor lang tid han /hun tror det tager at få jeres drømmebilleder i kassen! Når I ikke det hele kan nogen af billederne måske tages senere på dagen. Vi fik fx taget nogle rigtig fine billeder ved solnedgangstid kl 21.30 da der alligevel var en mindre rygepause  under middagen.


Eksempler

Når I går rundt og leder efter locations er det vigtigt at kunne se stedets muligheder. For på en hel almindelig hverdag er stedet måske ikke fantastisk, men forestil dig hvordan det kan blive når man står der i sit smukke tøj og stråler på dagen  - og fotografen svinger lidt med tryllestaven, klipper , beskærer og redigerer!

Her viser jeg et par eksempler fra da mig og min mand var rundt på vores ”find-et-godt-sted-at-få-taget-billeder-tur. Der skulle man virkelig bruge sin fantasi for at se hvad stedet kunne bruges til, men jeg vidste bare at det kunne blive til noget godt, så se her for før/efter billeder.


Location før og efter

comments powered by Disqus
Follow my blog with Bloglovin