Too Much Tulle Blog | Bryllupsblog fuld af inspiration og DIY

FacebookBloglovinVimeoRSSKontakt

Fotograf Tina Liv

Så må det vist være på tide at få præsenteret min kommende billedpusher Tina liv! Har kendt hende et års tid efterhånden siden jeg manglede en dygtig fotograf til at tage boudoir morgengave billeder til min mand og hun manglede en der var villig til at lege model for en dag da hun ikke før havde prøvet boudoir på det tidspunkt. Vi mødtes inde i København på Hotel Fox og jeg var godt spændt! Vi havde talt stil og udvekslet ideer sammen inden, og jeg vidste derfor vi havde samme stil, men det var da alligevel lidt mystisk at jeg nu om kort tid skulle smide tøjet foran hende, oven i købet mens hun tog billeder af mig! Det viste sig dog hurtigt at det ikke var spor akavet men super hyggeligt og et skønt venskabs begyndelse :)
 
Jeg havde allerede hyret bryllupsfotograf på det tidspunkt, men var ikke spor i tvivl om det selvfølgelig var hende der skulle få lov at tage trash the dress billederne når vi kom dertil, jeg VILLE have en eller anden form for bryllupsbilleder af Tina liv, og når det ikke kunne blive på dagen måtte det jo blive efter. Det er så fed en oplevelse at være sammen med Tina, så enormt dygtig og alligevel så hyggeligt og afslappende. Man ved bare der er styr på det og det gør at man kan slappe meget mere af under shootet.
 
From all of us, to all of you: Tina Liv ♥
 
 
1) Hvordan foregår dit samarbejde med brudeparret.

Booking hos mig starter 2,5-1 år før dagen. Nogle par er heldige at kunne booke mig indenfor 6 måneder fra dagen – men desværre er det langt fra alle! Jeg afviser desværre hvert år mange brudepar fordi deres dato allerede er booket, og der er næsten ikke noget mere hjerteskærende for mig end at skulle prikke en nål i deres skønne planlægningsballon!

Et godt tip fra mig er at få fingrene i den ønskede fotograf så tidligt i forløbet som muligt – specielt hvis man ønsker én bestemt fotograf.

Nogle måneder inden brylluppet skal stå tager jeg ud og møder mit brudepar. Vi gennemgår en række detaljer omkring brylluppet. Det kan være tidsplan for dagen, info om toastmaster eller info om reglerne i deres kirke angående fotografering.

Efter hyggesnak og kage kører vi ud og ser på kirken, locations og evt. feststedet.

Generelt får jeg indblik i brudeparrets planlægning af dagen, og kan komme med input hvis der er noget jeg mener bliver for stramt i tidsplanen i forhold til fotografering og deres ønsker.

Fra 2012 har jeg som noget nyt lagt en forlovelsessession ind på formøde-dagen, så vi får lært hinanden lidt at kende uden at jeg virker ”uhyggelig” med et kamera i hånden – og jeg bruger også sessionen til at give lidt tips til at få de skønneste billeder frem.

Stilmæssigt oplever jeg ikke brudepar der dikterer hvilken stil de ønsker.. Dem der booker mig, booker mig fordi de har set mine billeder og stoler på at jeg gør mit allerbedste for at få netop deres dag til at fremstå så fantastisk som de selv husker den bagefter!

Oftest vil det være udtalelser som ”vi elsker sort/hvid billeder” jeg hører, og sådan en udtale gør at jeg i redigeringsarbejdet laver 80% af billederne i sort/hvid. Eller også kan de finde på at påpege et bestemt billede fra et af mine tidligere bryllupper som de er helt vilde med, og som de også gerne vil have – i sådan et tilfælde skriver jeg det på min shot-liste, og laver et lignende dog med et twist så det passer til netop det brudepar jeg står overfor.

  

2) Hvordan foregår selve sessionen på dagen?

 Jeg har altid en setliste med mig på location, med skud jeg har planlagt hjemmefra. Der er must-haves på listen, men også skud jeg kunne tænke mig at prøve at lave.

Jeg starter altid ud med de billeder der SKAL i kassen, herfra bevæger jeg mig over i de ”normale” (tina liv normale) skud, og ender ud i de skud jeg ikke ved om de bliver til noget men lad os prøve dem alligevel.

Det hele er en blanding af opstillede billeder og billeder der spontant opstår, eller billeder hvor jeg giver brudeparret fri til at nyde hinanden lidt uden omtanke for fotografering.


3) Hvad inspirerer dig?

 Mine brudepar! Brudekjolen på dagen! Locations! Eventyr! Romantik! Kærlighed!4) Hvad er det bedste ved dit arbejde?

 Uha der er mange ting!

Jeg får lov til at lave det jeg elsker først og fremmest!

Når bruden ankommer til vielsesstedet – det er et af de allerskønneste øjeblikke på dagen! Jeg må altid lige tage mig lidt ekstra sammen på det tidspunkt for ikke at tudbrøle sammen med hende!

Mine brudepar!

Stemningen ved bryllupper!

 

5) Hvordan var dit eget bryllup?

Det var ikke særlig stort! Vi planlagde brylluppet på lidt mindre end 6 måneder. Grunden til det var at min mand skulle udsendes, og det betød at vi blev nødt til at lave en sikring på hinanden! Vi havde inviteret omkring 60 mennesker – en blanding af familie, arbejdskollegaer og gode venner. Festen blev holdt på et forsamlingshus lidt udenfor Århus.

Hvis vi havde haft flere penge var vi nok gået lidt mere ”amok”, men trods budgetbryllup var det en superfantastisk dag som forsvandt alt alt for hurtigt!

♥♥♥


 
 
Lidt billeder fra Tinas eget bryllup:

Tina Liv Bryllupsbilleder 
Fotograf: Chr. B. Tina's daværende kollega
 
Jeg lover at jeg i morgen laver et hel indlæg fuld af nogen af de bedste bryllupsbilleder fra Tina Liv indtil videre, og glæder mig til der kommer gang i bryllupssæsonen igen så jeg kan vise jer endnu flere :)

comments powered by Disqus
Follow my blog with Bloglovin