Too Much Tulle Blog | Bryllupsblog fuld af inspiration og DIY

FacebookBloglovinVimeoRSSKontakt

Jannie Baltzers 2012 kollektion

Så er Jannie Baltzers nye 2012 kollektion på gaden og det er vist ingen hemmelighed at jeg er vild med hendes kreationer og headpieces generelt. Synes virkelig de er smukke, og meget forskellige - noget for enhver smag og ethvert look. Den gennemgående tråd må siges at være lækker vintage og chik boheme - love it ♥ Den store inspiration som hun tidligere har fotalt om som er 20'erne og et gyldent look går igen i langt de fleste af hendes nye kreationer, og de gyldne farver skaber et flot twist til det ellers så hvide look. Alle kreationerne kan købes på www.janniebaltzer.com hvor priserne også oplyses.

Hvilken er jeres favorit?

Jeg er personligt vild med nummer 4, synes måden den sidder på er så fantastisk. Underspillet og alligevel så fangende da den dækker noget af ansigtet. Men nummer 12 og 14 er jeg altså også helt vild med, wauw! Elsker det bløde slør, så lækker afslappet boheme. Hvis jeg stod med en vintage brudekjole (og vel og mærke skulle giftes igen ;) )var valgtet nok faldet på en af dem!

Jannie Baltzer 2012 kollektion
Fotograf: Sandra Åberg

comments powered by Disqus
Follow my blog with Bloglovin