Too Much Tulle Blog | Bryllupsblog fuld af inspiration og DIY

FacebookBloglovinVimeoRSSKontakt

Vintage Bride

I november måned dumpede denne invitation ned i min lille postkasse. Den var fra Jannie og Maria til åbning af Marias Vintage Bride butik her i København. Jeg kendte ikke så meget til butikken da den før lå i Jylland, men havde dog godt hørt rygtet om at butikken havde de skønneste vintage brudekjoler. Så selvfølgelig måtte jeg afsted til dette skønne event for champagne, lækker mad og smukke kjoler siger jeg ikke nej tak til ;)

vintage bride invitation 
 
Jeg brugte et par skønne timer i Jannie og Marias selskab med at se på smukke headpieces og lækre vintage kjoler :) Butikken er virkelig skøn, romantisk og stemningsfuld og jeg ærgrer mig da lidt over butikken ikke lå i København da jeg var ude at prøve kjoler i sin tid for de er godt nok smukke.
 
Lidt billeder fra butikkens åbningsdag skal I da ikke snydes for! Billederne er taget af fotograf Amanda Thomsen.

Åbning af vintage bride
Vintage bride brudekjoler
Jannie baltzer headpieces hos vintage bride

Og nu jeg er i gang med at fortælle lidt om Vintage Bride, er jeg da nødt til at bringe den her lille historie op!  Kristine vandt nemlig for kort til siden 15.000 kr. til en brudekjole fra Vintage Bride! Hvilken drøm, det sker jo altid for alle andre, men for Kristine blev det simpelthen virkelighed. Jeg har stillet Kristine lidt spørgsmål om det at prøve kjoler hos Vintagte Bride og hørt hende om hun har nogle råd til andre der står og skal ud og prøve.

Hvordan var din oplevelse med prøvning af kjoler hos Vintage Bride?

Jeg havde store forventninger til at besøge Vintage Bride. Jeg havde været med til åbningen af Vintage Bride i november 2011 og jeg var så forelsket i hendes flotte flotte kjoler og i selve boudoiret og den varme stemning man blev modtaget med. Både Maria, indehaveren af Vintage Bride, samt Jannie Baltzer, som også udstiller i Vintage Bride var begge meget åbne, søde og ægte. De spurgte ind til mit kommende bryllup og man følte sig virkelig velkommen. Jeg tog hjem derfra med en følelse af: "min kjole må godt være derfra", haha.

Jeg vandt via en konkurrence på nettet en kjole fra Vintage Bride til en værdi af 15.000. Det var en fantastisk gave for mig, for jeg havde nok ikke regnet med at ville bruge så mange penge på en brudekjole.

Så kom dagen, hvor jeg skulle besøge Vintage Bride første gang som kunde. Jeg havde taget min veninde med. Når man prøver kjoler hos Vintage Bride, har man hele boudoiret for sig selv og det er virkelig en luksus. Man føler sig som en prinsesse for en dag. Det var mærkeligt, at det kun var mig, der var fokus på. Vi fik te og chokolade og Maria gav os information om de forskellige designere og viste et udpluk af deres kjoler (det er forskelligt, hvad hun har hængende hjemme af kjoler).
Derefter satte vi os ned og kiggede i forskellige kataloger for at få et indtryk af, hvad jeg syntes var pænt og hvad Maria havde forestillet sig kunne være pænt til mig og min kropstype. Normalt foregår det sådan, at man kigger på de kjoler, hun har hjemme og finder inspiration i katalogerne. Det kan være, at flere besøg er nødvendige for at beslutte sig for den endelige kjole. Når man så har besluttet sig for en kjole, bestiller Maria den hjem :)

Mens vi sad der på sofaen foreslog Maria, at jeg kunne prøve en kjole, som hun havde hjemme og det gik jeg med til.

Da jeg ikke er gift endnu kan jeg ikke afsløre kjolen, men den er helt vidunderlig! Og jeg fik lov til at danse rundt i den længe. Mens jeg havde KJOLEN på, prøvede jeg forskellige slør og headpieces fra Jannie Baltzer. Det var en meget overvældende oplevelse. Jeg havde jo ikke regnet med at finde kjolen ved første besøg.

Prøvede du forskellige stile eller vidste du med det samme hvad du gik efter?

Jeg havde en anelse om, hvad jeg gerne ville have (igen, jeg tør ikke gå i detaljer pga. jeg ikke er gift endnu:) ), men havde besluttet mig for at være åben overfor forslag. Det fortryder jeg ikke. Maria havde gjort sig nogle tanker om, hvad hun synes kunne være pænt og hun har jo set mange brude i forskellige kjoler, så lyttede til hendes ekspertråd :) Kjolen er noget anderledes end jeg umiddelbart havde forestillet mig.

Hvordan føles det at prøve KJOLEN og var du på noget tidspunkt i tvivl?

Jeg var slet ikke i tvivl. Den var så perfekt og det var et stort øjeblik! Jeg havde prøvet en kjole et andet sted før, og der havde jeg ikke den samme følelse. Det her var bare rigtigt, og at se ens krop blive præsenteret på den bedst mulige måde var helt fantastisk :-D

Gode råd til kommende brude der skal ud og prøve kjoler?

Jeg brugte lang tid på at undersøge forskellige typer af kjoler. Både på nettet, i kataloger og ved at komme på uventet besøg hos brudekjoleforretninger.
Jeg tror det er rigtig vigtigt, at man gør sig nogle overvejelser, men samtidig også er åben overfor forslag, for man har jo aldrig prøvet at være i sådan en slags kjole før.

Desuden købte jeg nyt undertøj. Til prøvningen havde jeg sømløse trusser på (det kan være nødvendigt, hvis man vil prøve en slim-kjole) og en stropløs BH. Jeg fik også anbefalet, at man ikke har fået meget make up på, så man ikke ødelægger de fine kjoler.

Et andet godt råd er, at man ikke prøver for mange butikker samme dag. Jeg tror det er vigtigt, at give sig selv lov til at nyde øjeblikket hvert enkelt sted og fordøje indtrykkene når man kommer hjem.

Det er også vigtigt, at man gør sig nogle overvejelser omkring økonomien. Hvor mange penge, vil man give for en kjole, så man kan tale realistisk og åbent med sælgeren omkring det. Her var Maria fra Vintage Bride meget åben og sød.

comments powered by Disqus
Follow my blog with Bloglovin