Too Much Tulle Blog | Bryllupsblog fuld af inspiration og DIY

FacebookBloglovinVimeoRSSKontakt

Bryllupsrejse - Bali

Wauw folkens, er I klar til at høre om en super lækker bryllupsrejse?! Cecilie fortæller her om sin skønne bryllupsrejse med hendes mand Frank til Bali, det ser simpelthen bare for lækkert ud, vil af sted med det samme!! Og de billeder er da virkelig bare totalt postkort værdige, sjældent man ser så flotte ferie-billeder!

Destination(er):

Bali, Indonesien. Først Ayana Resort & Spa i Jimbaran - det lækreste luksus resort som bare var alle penge værd, man ville aldrig væk derfra, derefter Hotel Tjampuhan Spa i Ubud i regnskoven hvor man kunne høre alle dyrene om aftenen, ret specielt. Det tredje sted var i byen Sanur som vi hovedsageligt valgte da det lå godt i forhold til udflugter rundt på øen og til sidst endnu et resort; Nusa Dua Beach Hotel & Spa - lækkert resort direkte på den smukkeste tropiske sandstrand.

Budget:

Tror vi alt i alt brugte omkring 38.000 kr., men det kan sagtens gøres billigere og dyrere.

Antal dage:

15 dage

Rejsetid fra Danmark:

ca. 22 timer 

Hvilken dato blev i gift:

18 juli 2011

Dato for bryllupsrejse:

20 juli 2011

Hvorfor valgte i netop denne destination for jeres bryllupsrejse:

Min mand valgte det faktisk og bookede det som en overraskelse for mig. Bali blev valgt fordi:

- Vi skulle et sted hen hvor vejret var godt om sommeren (dansk sommer)

- Det er kendt som en utrolig smuk ø, og anbefalet af familie som har rejst verden rundt

- Der er billigt

- Vi havde aldrig været i Asien, men ville gerne se asiatisk kultur som templer osv samtidig med smukke og unikke naturoplevelser

- Vi fik overraskende billige flybilletter. Valget stod mellem Bali eller Hawaii, men da der var gode billetter til Bali blev det der.

Hvad var den bedste oplevelse:

Puha, der var mange :) De første dage på det ypperste luksusresort var fantastiske, men kunne have været mange andre steder. Det perfekte klima, aldrig for koldt eller varmt og lidt regn en enkelt nat. Den fantastiske venlige kultur, man hidser sig aldrig op, opfører sig altid høfligt over for alle og ærbødighed over for deres religion som samtidig er åben overfor andre.

Den fantastiske varierede natur, strande, regnskov, rismarker, bjerge osv.

Det sjoveste var helt klart da min mand tog billeder af en gekko som sad i loftet og den pludselig faldt ned i hovedet på ham, det var hylende morsomt. Ved ikke om min mand eller gekkoen blev mest forskrækket :)

Gik der noget galt:

Min mand fik maveproblemer en dag. Vi tror det skyldes at vi spiste sen frokost en dag hvor der ingen andre gæster var. Maden har sandsynligvis ligget længe. Det skal man tænke over.

Hvilke selskaber brugte I?

Vi bookede det hele selv, fly via momondo.com og hoteller via booking.com. Vi fløj med Qatar Airways som mellemlandede i Qatar og kort benzinstop i Singapore.

Gode råd til par der overvejer denne destination for deres bryllupsrejse:

Der er perfekt at rejse til i den danske sommertid, mellem 20-27 grader hele døgnet og mindst mulig regn.

Mit bedste råd: hold jer væk fra de store byer (Kuta/Denpassar). De er ikke værd at se, de er rodede og beskidte, det er den smukke natur Bali har at byde på. Hvis i bor i byerne, bo på større resorts. En undtagelse er Ubud som er en mindre og kunstnerisk by.

Nusa Dua er det perfekte sted for total afslapning. Der er ikke meget andet end perfekt strand og et stort udvalg af resorts i alle prisklasser. Og så er der det bedste shoppingcenter!

Bo nede sydpå og tag nogle enkelte dage længere nordpå som ved Ubud og lej en taxa for en dag (tror det blev omkring 250 kr.) til at køre jer nordpå til bjergene og anderledes vegetation. Generelt ved hotel bookning; book nogle hoteller i god tid som man kan afbestille uden gebyr og se så igen nogle måneder inden afrejse, ofte er der masser af hoteller på tilbud, men så er man sikker på at man har noget.

Du kan spise fra alt mellem 20 kr per dag til 1000 kr pr dag. Dog blev vi lidt mere påpasselige efter manden blev syg, så vi valgte at spise mindre indonesisk og på lidt mere internationale (og dyrere) restauranter. Det var dog stadig meget billigere end herhjemme.

Og så er der ellers at sige; Bali er den perfekte bryllupsrejse destination hvis man vil have kombinationen af perfekt afslapning i smukke omgivelser samtidig med mulighed for kultur og unikke oplevelser!

Og så er det vist på tide jeg viser lidt billeder fra deres skønne tur:

Bryllupsrejse bali Jimbaran
Bryllupsrejse bali jimbaran 2
Bryllupsrejse bali jimbaran 3
Bryllupsrejse bali jimbaran 4
Ovenstående billeder er fra Jimbaran - gentager bare lige, wauw fantastiske billeder!

Bryllupsrejse bali ubud
Bryllupsrejse bali ubud 2Bryllupsrejse bali ubud 3
Ovenstående billeder er fra Ubud

Bryllupsrejse bali Sanur
Bryllupsrejse bali Sanur 2
Ovenstående billeder er fra Sanur samt dagsrejse nordpå øen

Bryllupsrejse bali Nusa dua
Bryllupsrejse bali Nusa dua 2
Ovenstående billeder er fra Nusa Dua

comments powered by Disqus
Follow my blog with Bloglovin