Too Much Tulle Blog | Bryllupsblog fuld af inspiration og DIY

FacebookBloglovinVimeoRSSKontakt

Agent Provocateur

Dagens indlæg burde næsten have været et weekendindlæg, for det er lidt til den frække side... men så må det blive en fræk mandag, for havde simpelthen så travlt i weekenden at jeg ikke nåede at få det skrevet færdigt.

Må simpelthen vise lidt sneak peeks fra Agent Provocateurs bridal collection. Super elegant og samtidig sexet kollektion, synes det er en af de flottere og kunne sagtens være fristet til at bære det selvom det ikke er til under brudekjolen!

agent provocatuer undertøj bridal

Men hvem siger at brudeundertøjet overhovedet behøver være hvidt? Det kan selvfølgelig have sine fordele hvis kjolen er lidt gennemsigtig i det (kan de sagtens være hvis stoffet er tyndt) eller hvis der er chance for at bh'en titter over udskæringen, men ellers burde der ingen ting være i vejen for at bære en anden farve end hvid hvis man mere er til det. Ellers kan det jo være man skifter til bryllupsnatten - eller hvad med til et lækkert boudoir shoot?

agent provocateur classics

Agent Provocateur har en fysisk butik i København, men har også en netbutik


 

comments powered by Disqus
Follow my blog with Bloglovin