Too Much Tulle Blog | Bryllupsblog fuld af inspiration og DIY

FacebookBloglovinVimeoRSSKontakt

Regnvejrsbryllup

Kan et bryllup kun være fantastisk hvis solen skinner, eller kan den perfekte dag også være perfekt i regnvejr? Jeg brugte selv lang tid på en plan B i tilfælde af regn, og er blevet spurgt om jeg ikke ville give lidt af mine tips videre, og selvfølgelig vil jeg det.

Tip 1: Plan B

Det vigtigste er at have en plan B – især i tilfælde af udendørs vielse! Og sørg for at din plan B er ligeså god som plan A – for det er jo ikke sjovt at ærgre sig for meget over vejret, og slet ikke når man bor i Danmark og chancen for sommerregn er ganske stor!

Vielsen
Har man valgt vielse udendørs kan det være en mulighed for at holde den et sted hvor man evt. kan rykke indendørs i nærheden eller have nogle telte parat. I dag kan man jo få mange fine telte med gennemsigtige sider så følelsen af at være udenfor stadig er der. Og måske hvis det ikke regner voldsomt kan det endda være et telt helt uden sider.

Billeder
Noget af det kommende brude (mig selv inkl. husker jeg) frygtede for var billederne. Og her kan det være en mulighed at bruge paraplyer i tilfælde af let regn, men regner det mere kan en indendørs location være nødvendigt. Der findes mange muligheder fx museer, biografer, teatre, stationer, herregårde, slotte eller måske det sted i holder festen har en gammel lade eller andet der kan bruges.

Tip 2: Accesories

I stedet for at skjule regnvejret så udnyt det og få nogle anderledes bryllupsbilleder med stil. For ja, er du ikke forberedt er det øv, men har du inden købt super lækre gummistøvler og flotte paraplyer (både til jer som brudepar men måske også til gæsterne) kan det sagtens blive nogle vildt fine billeder. Og ofte er lyset og den vintage stemning man kan skabe rigtig fin når solen ikke skinner for kraftigt.

Husk at brylluppets tema kan understreges ved hjælp af regnvejrsrekvisitterne. Hvad med en fræk rød 50’er inspireret paraply, en gylden vintage paraply eller måske en med blonder? Kan du ikke finde netop den paraply du står og mangler, køb en enkel hvid paraply og dekorer den selv :) Flotte romantiske paraplyer kan bl.a. købes hos Lisbeth Dahl

Tip 3: Tidsplanen

Måske er det muligt at have en lidt løs tidsplan i løbet af dagen. Selv på de værste regnvejrsdage er der næsten altid huller i skybruddet. Så hvis det regner lige efter vielsen, kan I måske tage med til starten af receptionen og vente med billederne til den sidste halvdel af receptionen eller omvendt. Og måske er der mulighed for 15 minutters photoshoot under en pause i middagen.

Tip 4: Fotografen

Har du hyret en dygtig fotograf er der ikke noget at frygte, de har sikkert prøvet det før og har gode tips til netop hvad der kan gøres på sådan en dag med regn. Tal det derfor godt igennem med fotografen så du bliver mere tryg ved situationen – og hvem ved om han/hun har en hel perfekt ide til en plan B.

Og lige som et lille bevis på at regnvejrsbilleder kan være super romantiske og ikke behøver være verdens undergang  kommer her et par fantastiske photoshoots på en regnvejrsdag.

regnvejrsbryllup
Fotograf: Kristin Rogers

bryllupsbilleder i regnvejr
Fotograf: True Love Photo, set på stylemepretty.com

comments powered by Disqus
Follow my blog with Bloglovin