Too Much Tulle Blog | Bryllupsblog fuld af inspiration og DIY

FacebookBloglovinVimeoRSSKontakt

Smykker

Noget af det jeg brugte lang tid på til brylluppet var smykkerne. Det var nok også her jeg lavede flest fejlkøb (hvilket jo ikke er så slemt da jeg nu her efter brylluppet har en masse smukke øreringe og armbånde - men alligevel lidt dumt). Jeg synes der er et eller andet fint og sensuelt over en bar hals (selvfølgelig afhængig af kjolen og looket på dagen) og jeg besluttede mig derfor kun at bære øreringe og armbånd. Jeg havde opsat håret og for ikke at se for bar ud gav jeg den lidt ekstra gas med halvstore øreringe fra Dyrberg/Kern.

Som lidt inspiration har jeg kigget lidt nærmere på 3 smykkeforhandlere som jeg synes har et rigtig godt bud på smykkerne til den store dag. Priserne varierer meget fra den dyreste halskæde fra Georg Jensen til over 100.000 kr. og ned til blot et par hundrende for øreringene fra Ollie Bee. Priserne kan ses på hjemmesiderne.

Det klassiske valg er helt klart Georg Jensens fine og ofte tidsløse smykker. Især margueriten må siges aldrig at gå af mode. Jeg fik selv et margurit armbånd i morgengave af min mand, og jeg er utrolig glad for det. I dag findes margueritsmykkerne både i guld, sølv og forskellige farver. Udover margueritsmykkerne laver Georg Jensen faktisk også mange andre rigtig fine smykker der kan bruges til bryllup - men prisen er dog ret høj på mange af de virkelig flotte smykker.

georg jensen smykker

En smykkedesigner jeg virkelig har fået øjnene op for de sidste par år er Julie Sandlau. Hendes smykker er virkelig smukke og jeg er sikker på de ville kunne være prikken over i'et i mange bryllup looks. Smykkerne er både moderne og klassiske i ét, og fåes i mange fine sarte farver - måske de kunne være dit something blue?

Julie sandlau bryllups smykker

Er budgettet ikke til smykker til over tusind kroner som de fleste af ovenstående smykker koster, så er der stadig mulighed for at få virkelig fine smykker til den store dag. Et bud kan være Ollie Bee som laver fine enkle smykker til en overkommelig pris.

Ollie bee bryllups smykker

comments powered by Disqus
Follow my blog with Bloglovin