Too Much Tulle Blog | Bryllupsblog fuld af inspiration og DIY

FacebookBloglovinVimeoRSSKontakt

Victoria's Secret

Et af de mærker jeg virkelig synes om er Victoria's Secret, aldrig har jeg haft så lækkert undertøj som det jeg køber der. Har aldrig handlet via deres netbutik men kun i de fysiske butikker i USA, men hvis jeg en dag står og mangler noget derfra kunne jeg bestemt godt overveje at handle i deres netbutik. Man skal dog huske på at der kan komme både told og moms på når man bestiller varer fra USA.

Victoria's Secret har et stort udvalg i stropløse bh’er. Er især vild med den første lyse blonde bh.

Bridal Underwear victories secret

Har din kjole en speciel udskæring eller måske bar ryg kan disse bh’er være en mulighed.

Bridal Underwear victories secret

Står du og mangler noget til bryllupsnatten eller måske et boudoir shoot er udvalget virkelig stort.

Bridal Underwear victories secret

Og endelig har de selvfølgelig også deres egen bridal collection med alt muligt til bruden, det kan være alt fra hooties til morgenkåber. Kan enten bruges om morgenen på selve dagen mens du bliver gjort klar, eller måske til dagen eller – eller på bryllupsrejsen :)  

Bridal Underwear victories secret

comments powered by Disqus
Follow my blog with Bloglovin