Too Much Tulle Blog | Bryllupsblog fuld af inspiration og DIY

FacebookBloglovinVimeoRSSKontakt

10 smukke tasker

Noget af det jeg havde rigtig svært ved at finde til mit eget bryllup var en lille fin taske. Faktisk var jeg lidt i tvivl om det overhovedet var nødvendigt, for ville den ikke bare være i vejen? Jeg valgte dog til sidst at anskaffe mig en alligevel for kunne godt se det praktiske at have et sted at opbevare mobiltelefon og lipgloss mens vi var rundt til fotograferingen. Mobiltelefon i gommens lomme ser nemlig ikke godt ud på billederne - bare lige et tip ;)

Men jeg synes virkelig jeg kæmpede en kamp med at finde en sød lille hvid blondetaske, men købte til sidst en meget fin en fra England mener jeg, husker desværre ikke sælgeren. Jeg forstår dog slet ikke i dag hvorfor jeg havde så svært ved at finde en, for Etsy VRIMLER jo med skønne tasker.

Jeg har her udvalgt 10 styks som jeg alle synes er skønne på hver deres finurlige måde.

Bryllupstasker
Links de forskellige forhandlere: | Taske 1 | Taske 2 | Taske 3 | Taske 4 | Taske 5 | Taske 6 | Taske 7 | Taske 8 | Taske 9 | Taske 10 |

Og har ingen af disse tasker liiiige det touch du står og mangler til dit bryllupslook så husk selv at smutte forbi Etsy, der er så mange fine tasker i tusind farver hvis nu din bryllupstaske ikke skal gå i et med kjolen ;)

Skal tasken matche kjolens hvide farve?
Efter min mening er det ikke nødvendigt. Jeg er lidt modstander af at alt behøver at være helt samme hvide nuance. Min kjole var ivory og min taske var helt hvid og det gjorde altså ingen ting. Faktisk var der flere hvide nuancer på tasken og synes kun det var helt fint. Kjolen ser ikke spor beskidt ud ;)

Hvor stor skal tasken være?
Det afhænger jo meget af hvad du vil proppe i den og måske om du har tænkt dig at bruge den efterfølgende? jeg troede faktisk min ville være godt tom, men endte med at have en heeelt masse i den. Mobiltelefon, lidt makeup til i løbet af dagen, stoflommetørklæde og et lille spejl.

Hvad gør man af tasken?
Det var faktisk noget af det jeg var mest spændt på, for man ser jo aldrig en brud stå med en taske på billederne. Og jeg må faktisk indrømme at jeg det meste af dagen ikke havde nogen ide om hvor min taske vandrede rundt. I kirken gav jeg den til kirketjeneren da jeg ankom, da vi fik taget billeder havde jeg den med men tror min veninde holdte den, under middagen havde jeg den på bordet eller bag stolen og i løbet af aftenen aner jeg faktisk ikke hvor den har været, men nogen har passet fint på den for jeg havde den da med hjem dagen efter. Så hvis du undlader en taske fordi du er bange for at gå og slæbe på den hele tiden, så behøver det ikke være en forhindring, der er masser af folk der gerne vil hjælpe med at passe på den i løbet af dagen :)

Husk at læse artiklen om at handle på Etsy HER hvis du ikke tidligere har prøvet det, det er ikke spor farligt ♥

comments powered by Disqus
Follow my blog with Bloglovin