Too Much Tulle Blog | Bryllupsblog fuld af inspiration og DIY

FacebookBloglovinVimeoRSSKontakt

I ♥ Louboutin

Hvis et bryllup ikke er anledningen til at købe de skønneste sko, hvad er så? Mine absolut yndlingssko er mine Chrisitan Louboutin stilletter. De er FANTASTISKE at gå i. Selv efter flere timer klager fødderne ikke og jeg skulle ikke engang gå dem til.

Louboutin findes i alle prisklasser og højder, så man er ikke nød til at ende op med et par på 15 cm til en pris på 20.000 som mange tror. faktisk fåes mange af deres stilletter helt ned til 6-7 cm og fra omkring 3.500,- - hvilket jo også er en slat penge for et par sko ;)

Christian Louboution brude stiletter

christian Louboution bridal

www.Christianlouboutin.com er der en online shop hvor deres store udvalg kan ses. Er man mere til at prøve skoen først (hvilket måske godt kan anbefales hvis man ikke helt kender størrelsen, så findes der en fysisk butik her i København. Adressen er Grønnegade 6, og jeg kan klart anbefale en tur forbi - også selvom man bare kigger. De gange jeg har været der har jeg dog ikke set brudeskoene hos dem, men måske de ikke har alle på lager.

Forsåling

Nogle mener det er en dødsynd, men jeg har nu fået det gjort alligevel må jeg indrømme. Den røde bund under forsålen bliver ret hurtigt slidt, og må indrømme den godt kan smitte lidt af hvis den blir våd, det oplevede jeg i hvert fald selv. Jeg valgte derfor at få dem forsålet. Fik sat en lille rødgummi sål på forfoden. Kan anbefale skomager Itkin på Østerbro, han er vant til at arbejde med Louboutin sko, og mine blev rigtig fine. Ikke alle skomager har den rigtige røde sål, så det kan altså anbefales at finde en der har det ;) Farven er selvfølgelig ikke 100 % den samme og er ikke blank men derimod skridsikker - men selvom det godt kan ses en smule så er det altså ikke noget jeg synes gør noget, og man står super godt fast.

comments powered by Disqus
Follow my blog with Bloglovin