Too Much Tulle Blog | Bryllupsblog fuld af inspiration og DIY

FacebookBloglovinVimeoRSSKontakt

Boudoir Marathon med Tina Liv

En af de populære morgengaver til manden er boudoir billeder. Boudoirbilleder er sensuelle frække billeder af dig selv, ikke pornografisk overhovedet, men smukke billeder der oser af kvindelighed og måske lidt sex. Her er det glimtet i øjet der er fokus på istedet for fuldkommen nøgenhed, det er det usagte frem for det tydelige. Et boudoir var førhen det sted i huset hvor fruen kunne trække sig tilbage, det sted hvor hun kunne lade snørren i de stramme korsetter løsne op. Det var med garanti det rum alle mændende fantaserede om! Senere hen er boudoir brugt om påklædningsværelser og sovekamre - igen små elegante rum hvor kvinden viser alle hemmelighederne frem.

Sidste år i April stod jeg og skulle smide (næsten al) tøjet foran en fotograf - jeg kendte hende ikke og hun havde aldrig prøvet sådan noget her før. Vi havde talt over mail og sendt tusindvis af billeder frem og tilbage og vi var fuldstændig enige om hvad der var lækkert og hvad der var for meget. I dag er jeg SÅ glad for at jeg turde gøre det og Tina Liv har fotograferet masser af skønne kvinder siden. Tina er i dag blevet en skøn veninde og da hun  forleden spurgte om jeg kunne tænke mig at være en flue på væggen til en af hendes boudoir marathoner var jeg ellevild - selvfølgelig ville jeg da det. så I weekenden var jeg altså så heldig at få lov til at være med til Boudoir Marathon med Tina Liv da hun kom til København. 4 skønne piger skulle foreviges af Tina, og jeg var nærmest ligeså spændt som de var. Alle var søde og lod mig være med på en kigger – men jeg viser selvfølgelig ingen billeder af dem da det stadig er en hemmelighed hvem de er :) Så billederne jeg viser er en masse behind the scenes billeder der viser lidt om hvad der sker før og under et boudoirshoot. En af de kommende dage kan jeg fortælle lidt mere om mit eget photoshoot, og måske vise et par billeder frem her på bloggen - hvis jeg tør ;) Men først gælder det altså boudoir weekenden.

Boudoir-teamet

Boudoir teamet når du booker Tina Liv. Tina Liv står bag kameraet og hendes søster Mette sørger for stylingen så du er top lækker.

Dette er altså en lille eksklusiv mulighed for at komme med backstage hvis man selv overvejer at få taget boudoirbilleder. Dette må jo ikke ses som et generelt indlæg om hvordan det foregår at få taget boudoir da jeg ikke aner hvordan andre griber det an – det her er hvordan et Tina Liv boudoirshoot foregår.

Før shootet starter:

Da dette var boudoir maraton på et hotel skulle værelset klargøres. Tina har ild i røven, hopper og springer rundt og glæder sig til at pigerne begynder at komme. Kamera kufferten rulles frem (ja vi andre har en taske til kameraet, Tina har en kuffert!) og der pakkes alt mulig gear og stativer frem. Imens gør hendes søster Mette klar til hår og makeup på badeværelset. Øjenskygger i alverdens farver og pensler i alle størrelser ligges klar. Jeg var selv heldig og få lov til at stå for stylingen af modellerne så headpieces og smykker blev lagt klar så jeg kunne matche de kommende boudoir-modellers smykker med deres medbragte undertøj.

boudoir smykker

Jeg havde medbragt en masse forskellige smykker til at style modellerne med i tilfælde af de havde brug for at låne lidt accesories - bl.a. mit fine Jannie Baltzer headpiece jeg selv bar til mit bryllup.

Modellens ankomst:

Fremover betegner jeg kvinden der er så heldig at få taget billeder for modellen, og det må endelig ikke misforstås, men sådan en dag er man altså model for en dag! Og det er uanset højde og drøjde, ALLE har noget smukt at byde på og uanset hvor nervøs man er og hvor meget man ønsker at skjule diverse kropsdele, så er man smuk og Tina bringer det frem på flotteste vis! Så selvom jeg skriver modellen er det altså helt almindelige kvinder, og du må aldrig tvivle på at fordi du ikke ser dig selv som en model, så kan du ikke få taget de smukkeste billeder – faktisk blev jeg ret opmærksom på at det nemt kan være en fordel at have lidt for meget, og det er ofte de sider man selv finder mindre flatterende som faktisk kan skabe de unikke billeder.

Klargøring:

Det første møde er super spændende. Ingen kender hinanden og Tinas job er her hurtigt at afkode hvem modellen er som person – er hun genert, blufærdig og hvad ser hun selv som sine mest flatterende sider. Så bliver tasken åbnet og frem hives der det ene lingeri efter det andet, der udvælges nogle sæt i fællesskab og modellen og Tinas søster Mette forsvinder ud på hotellets badeværelse for at ordne hår og makeup. De næste mange minutter står i skønheden og hyggens tegn så nerverne kommer lidt i ro. Mette vil gerne vide alt - hvorfor får du taget boudoir? hvor har du fortalt kæresten du er? osv. Nogle af modellerne har en veninde med og nogen er alene, det er lidt forskelligt hvad man har lyst til. Veninden må selvfølgelig gerne hygge sig sammen med jer under stylingen :)

boudoir styling og makeup

Tinas søster Mette styler modellerne

I mellemtiden laver  Tina sin setliste – dvs. en lille oversigtsplan over de forskellige poseringer modellen skal igennem. Nu kender hun lidt af deres personligheder og har set hvilket tøj de har medbragt og kan derfor nu udvælge billedernes stil. Setlisten er vigtig så man ikke glemmer noget i farten, derudover er det godt med en plan for hvornår der skal skiftes tøj og møbler flyttes så man kan undgå at skifte frem og tilbage for meget. Der vælges baggrunde og hotelværelset møbler flyttes rundt således der bliver plads til de forskellige opstillinger.

boudoir - setliste og poseringer

Imens Mette styler modellen på hotellets badeværelse sidder Tina og jeg og laver setlisten - og muligvis fjoller lidt rundt - ingen kommentarer til det nederste billede, det var IKKE en af de poseringer der blev valgt ud ;)

Selve boudoirshootet:

Så er det tid. Modellen har nu været i Mettes kyndige hænder og Tina er klar. Det er nu de værste nerver melder sig – og tro mig jeg kan stadig huske det fra da det var mig der var modellen! Tina starter næsten altid med billeder i sengen og modellen bliver placeret. Tina instruerer og både mig og Mette er over modellen hele tiden med smykker og rettelser på håret, så intet er overladt til tilfældighederne.

Boudoir behind the scenes 1

Tina arbejder bag kameraet og viser modellen hvordan hun skal udføre poseringerne

Stemningen er afslappet og det er den nødt til at være for når Tina beder om missekatteøjne og frække blikke er det vigtigt at kunne grine lidt af sig selv. For det ER altså ikke bare sådan lige til at sende missekatteøjne til en man ikke har mødt før, og hvad er egentlig missekatteøjne? Det hele er lidt grænseoverskridende, men jo mere man griner og prøver sig frem jo bedre bliver det, og Tina er god til at vise små sneak peeks på kameraet så man ikke famler helt i blinde men har en ide om at de fjollede poseringer man står og laver rent faktisk ser super sexede ud. Jo mere tryg man bliver igennem sessionen jo mere presser Tina på. Hun overskrider aldrig folks grænser men hun sørger for at få rykket dem en smule. Ting man aldrig turde have gjort til at begynde med bliver nemmere og nemmere jo flere poseringer man når igennem, og når stemningen er let og der hygges imens virker det knap så pinligt som man kunne frygte - at stå der og tage lidt på sig selv foran kameraet.

Boudoir behind the scenes 2

Tina viser flere poseringer og der bruges baggrunde, tæpper og rekvisitter i stor stil

Efter:

Efter at have været igennem en masse poseringer og højst sandsynligt har fået rykket sine grænser en smule er det hele slut. Der klædes om på hotellets badeværelse som også er modellen omklædningsrum hvor hun kan have lidt privatliv. Makeuppen fjernes så ingen derhjemme lægger mærke til noget og alt undertøjet pakkes igen ned i tasken. Nu er der ikke andet for modellen at gøre end at tage hjem og afvente mail fra Tina med et link til de smukke billeder.

 

FAQ om Boudoir (svarene er gældende for boudoir ved Tina Liv)

Hvem kan få taget boudoir? - ALLE! Tynd, tyk, høj, lav, strækmærker, tynde lår, krøllet hår, fladt hår, bumser og fladbarmede - ALLE kan blive super sexede. Alle har et eller andet område de ikke er så vilde med, og man har tendens til at fokusere ALT for meget på det område. Tina fokuserer på alle de andre områder og måske som jeg nævnte tidligere kan det være at det du troede var en ulempe ved dig kan vendes til at blive din største fordel ;)

Hvor meget undertøj skal man medbringe? – en 3-4 sæt er passende, derudover kan det være en god ide at vælge nogle forskellige typer således alle billederne ikke bliver for ens. Trusser med blonder kan være en god ting til billeder hvor der zoomes lidt ekstra ind på bagdelen ;)

Skal jeg medbringe andet end undertøj? – Ja endelig! Det kan være sko, selvsiddende strømper, korset, hofteholder, smykker, headpiece/slør og måske et strømpebånd. Har kæresten nogle ejendele kan de evt. bruges som rekvisitter under fotograferingen. Det kan også være en god ide at medbringe lidt drikkelse og snacks – måske et glas rødvin lige kan lette nerverne ;)

Må jeg medbringe en veninde? – Selvfølgelig, føler du dig mere tryg ved at have en med så tag hende endelig under armen. Men sørg for at det er en veninde som du tør udstille dig selv overfor således det ikke bliver en hæmsko at en der kender dig sidder og kigger på.

Skal jeg selv lægge makeup? – Nej Tina har sin søster Mette med som står for make-up og hår, så du er toplækker til boudoirsessionen

Hvad kan jeg gøre for at forberede mig? – Fjern uønsket hår og læg en flot neglelak ;) resten bliver sørget for! Øv dig evt. foran et spejl i at se hvordan du fremhæver de ting du selv finder mest attraktiv ved dig selv, hvordan strutter du bedst med numsen og hvordan placeres hovedet så du undgår at lave dobbelthage – alt det kan man godt øve sig i hjemmefra – og Tina er også god til at guide dig løbende.

Hvor lang tid tager en session? Afsæt 2-2,5 time (inkl. styling) så burde der være tid nok, nogen gange tager det lidt længere tid andre gange knap så lang tid, det afhænger af hvor mange gange der skal skiftes tøj og hvor lang tid stylingen varer.

Hvordan booker jeg Tina Liv? – Du kan se mere om priser, portfolio og booking på www.boudoirbytinaliv.com - Du kan også følge Tina på hendes facebook side Fotograf Tina Liv.

Husk at du også kan læse mit tidligere interview med Tina omkring hendes bryllupsfotograferinger for det er hun selvfølgelig også knalddygtig til ♥

comments powered by Disqus
Follow my blog with Bloglovin