Too Much Tulle Blog | Bryllupsblog fuld af inspiration og DIY

FacebookBloglovinVimeoRSSKontakt

Min boudoir oplevelse

Må indrømme jeg faktisk er lidt nervøs over dagens indlæg. Lovede jo i går at jeg ville vise et par af de boudoirbilleder jeg selv har fået taget og selvom de vises på både Tina Livs hjemmeside og facebook side, så er jeg altså lidt nervøs for at ligge dem op her på bloggen, og det er jo lidt fjollet... men jeg har alligevel valgt et par stykker (eller 5!) ud som jeg viser herinde, er jo glad for billederne og stolte af dem, men altså, det er jo stadigvæk mig i undertøj til min mand, så føles lidt personligt.

Jeg havde en rigtig hyggelig dag med Tina Liv, hendes søster Mette og min egen veninde som jeg havde taget under armen. Fordi det var første gang Tina prøvede at tage boudoir tog det lidt ekstra tid da vi prøvede meget forskelligt, så vi var alle godt trætte efterfølgende, og mine knæ gjorde ondt i flere dage - det er hårdt at være model ;) Billederne blev taget på et hotel i København - muligvis verdens mindste værelse, men altså, det lykkedes os at være 4 mennesker derinde samt al Tinas udstyr alligevel.

mette boudoir

Fotograf Tina Liv

Jeg købte et album med plads til 18 billeder og med meget tykke sider hos den lokale fotoforhandler. Billederne blev printet i 23x23 ved Tina Liv så de fyldte hele siden ud og blev limet på med spraylim.

boudoir album

Så - nu vil jeg straks lave noget andet og prøve at glemme at jeg lige har lagt billeder af mig selv ud på nettet i undertøj ;)

comments powered by Disqus
Follow my blog with Bloglovin