Too Much Tulle Blog | Bryllupsblog fuld af inspiration og DIY

FacebookBloglovinVimeoRSSKontakt

Bryllupsrejse - Florida

Jeg har glædet mig til at fortælle om Karina og Sørens bryllupsrejse til Miami - både fordi det altid er skønt er høre om og blive inspireret af andres rejser, men også fordi jeg faktisk selv står og skal til USA og bl.a. Florida om 3 uger - og så  er det jo vidunderligt lige at få lidt tips og ideer inden man rejser. Det ser ud til at have været en skøn tur, og jeg glæder mig MEGET til selv at skulle afsted nu :)

Destination(er):

Florida – Orlando – Key West – Miami

Budget:

15.000 kr. for 2 stk billetter og 20.000 kr. i lommepenge.

Antal dage:

16 dage 

Rejsetid:

11timer i luften – plus ventetid

Hvilken dato blev i gift:

26. maj 2012

Dato for bryllupsrejse:

5. juli 2012

Bryllupsrejse florida miami orlando key west

Bryllupsrejse florida miami orlando key west

Bryllupsrejse florida miami orlando key west

Bryllupsrejse florida miami orlando key west

Hvorfor valgte i netop denne destination for jeres bryllupsrejse:

Vi har begge igennem flere år drømt om at komme til USA og da Karina har en veninde i Florida var der ingen tvivl om at det var der vi skulle hen. Vi synes det var rart med en base og tage ud derfra og vi valgte helt klart også USA pga. de mange oplevelser der var muligt. Det gode vejr var selvfølgelig også med i vores overvejelser – vi elsker sol og sommer :)

Hvad var den bedste oplevelse:

Key West var helt klart en af de bedste oplevelser. Smukt smukt område – en fantastisk tur ud over alle broerne – selve byen var fantastisk og smukt bygget op. Husene var meget charmerende – ret New Orlenes agtig… Smukke strande og spisesteder / barer at opleve. Et sted virkelig at chille.

Så er der alle parkerne i Orlando det skal også opleves. Vi var i Sea World – Universal studio og Kennedy spacecenter. Der får man virkelig en på opleveren og havde vi børn med havde vi helt klart også taget i Disney World som ligger samme sted. Man kan bruge dage på at opleve de parker og der er så mange fantastiske oplevelser at få.

 Vi havde en enkelt dag ved Miami Beach og det var helt klart et sted vi kunne se noget  mere af, der var utrolig smukt og flotte strande.

Vi brugte også en del tid på bare at slappe af ved poolen i min venindes baghave. Vi nåede desværre ikke at svømme med delfiner og komme på flodpram hvor man kan se aligatore, men helt sikkert noget vi skal opleve næste gang.

Gik der noget galt:

Vi har ikke opdaget at noget er gået galt. Vi kunne måske havde forberedt os lidt mere hjemmefra, men vi havde også lyst til at tage tingene som de kom. Men vi havde også 16 dage at gøre godt med så et følte vi også at der var plads til.

Hvilke selskaber brugte I?

Vi bestilte rejsen igennem Expedia.dk og fløj med SAS og AA. Vi boede som sagt hos en veninde men i Orlando valgte vi Best Western som var rigtig fint til prisen 600 kr. pr. nat for 2 voksne m/morgenmad. I Key West var det lidt dyrere at bo på Lexington pr. nat for 2 voksne 720 kr. uden morgenmad.  

Gode råd til par der overvejer denne destination for deres bryllupsrejse:

Det tidspunkt vi rejste på var faktisk orkansæson – men der har ikke været det store i Florida de sidste 6 år. Der var regn og lyn, men ikke noget der gjorde rejsen dårligere. De siger september / oktober eller februar og marts er fin at rejse på og ikke så varmt og fugtigt.

En god ting at vide er at man skal ligge 6 % oven i den pris der står på alle vare, det er tax. Så når man tror man står med det præcise beløb så bliver det altid højere.

Man skal helt klart opleve Miami Beach – Key West – parkerne og aligator sumpbåde (selvom vi ikke nåede det)

Godt at planlægge sine dage hjemmefra hvis man ikke har meget tid for dagende flyver hurtig afsted i USA.  Vi blev også enige om at det er vigtigt at bestemme sig for et område og ikke tage for store afstande og ikke begynde med en masse indrigsflyvninger selvom det er billigt. Man kan hurtig komme til at gabe over for meget fordi man så gerne vil se og opleve det hele.

Bryllupsrejse florida miami orlando key west

Bryllupsrejse florida miami orlando key west

Bryllupsrejse florida miami orlando key west

Bryllupsrejse florida miami orlando key west

Tusind tak til Karina og Søren for at dele både historier og billeder fra deres fantastiske bryllupsrejse ♥

- Se flere skønne bryllupsrejser her

comments powered by Disqus
Follow my blog with Bloglovin