Too Much Tulle Blog | Bryllupsblog fuld af inspiration og DIY

FacebookBloglovinVimeoRSSKontakt

Gadegaard Design

Glædelig 2. advent :)

Adventsgaven denne uge er et interview med Sanne Nicolaisen som stod bag de kreationer Laika bar til sin Trash The Dress fotografering jeg viste for noget tid siden. Hun designer bl.a. både hårsmykker, bælter og skoclips - og ingen tvivl om at hun elsker bling ♥

Gadegaard design kreationer

Hvordan fik du ideen til at lave hår-kreationer til bryllupper/festlige begivenheder?

Siden jeg var en lille pige, har jeg tegnet prinsesser, tiaraer og drømmekjoler. Jeg ønskede i mange år en kreativ design uddannelse, men af forskellige årsager, har jeg valgt salgsvejen i stedet.

Det kreative har altid været der, hvor jeg virkelig slapper af, derfor har jeg egentlig altid arbejdet kreativt på den ene eller anden måde. I en del år var det maleriet, der var min store interesse og da også med et par udstillinger i bagagen. 

Da jeg planlagde mit eget bryllup i 2009, begyndte jeg for alvor at få øjnene op for hele det fantastiske bryllups univers. Jeg blev vildt fascineret af de fantastiske fascinators og og hatte, der næsten er obligatoriske ved bryllupper og fester i udlandet, og i kongehuset. Ofte kunne jeg ikke finde præcis det jeg søgte, og så gik jeg i gang med at lave det selv. Jeg kan også huske at jeg, da jeg var lille, ville ønske at jeg kunne lave en prinsessekrone, og nu kan jeg faktisk næsten lave alle de prinsessekroner jeg har lyst til. Det betyder blandt andet at jeg kan lave klassiske tiaraer til mine kunder, men især side tiaraer er en af mine favoritter.

Selv om jeg ind i mellem fortryder, at jeg ikke tog en kreativ uddannelse, så kan jeg nu se at det har givet mig en ubegrænset tilgang til materialer. Det giver mig masser af muligheder for at afprøve forskellige teknikker, og finde præcis det look jeg vil have. Jeg har aldrig været bange for at arbejde uden for min comfortzone, og jeg synes tit det er der hvor de mest spændende looks opstår. 


Hvad inspirerer dig?

Min største inspiration er ofte materialerne selv. Jeg elsker at arbejde med krystaller, perler og blonder, og at skubbe grænserne for, hvad man kan gøre med dem.

Hollywoods stjerner, både fortidige og nutidige, er også en kæmpe inspiration. Lige fra Mary Pickford og Louise Brooks, der var synonyme med ”The Roaring 20ies” over klassiske stjerner som Vivien Leigh, Marlene Dietrich og Greta Garbo, frem til nutidens stjerner som Keira Knightley, Katherine Hiegl og Mad Mens stjernen Joan Holloway.

En kæmpe kilde til inspiration er også, når en brud kommer til mig med en idé. Det, at arbejde ud fra hendes idé, og prøve at gøre den til virkelighed, er så givende. Og når der så kommer en mail tilbage fra en tilfreds brud, så er det bare det skønneste. Jeg er super stolt hver gang en brud vælger mig, til at designe lige netop hendes head piece.

Jeg bruger rigtig mange timer på, at finde de helt rigtige materialer og jeg går ikke på kompromis med kvaliteten af det endelige produkt.


Hvordan anskaffer man sig dine kreationer? 

Man kan købe Gadegaard Design, ved enten at kontakte mig via min hjemmeside www.gadegaard-design.com , eller på gadegaard.design@gmail.com, eller via etsy: www.gadegaarddesign.etsy.com

Hvis du har en idé, der skal omsættes til virkelighed, kan jeg også lave et specialdesign til dig.

------ ♥ ------

Sanne har desuden sendt mig lidt flere billeder fra Laikas Trash The Dress session hvor kreationerne kan ses på en virkelig brud - så smukt. bilelderne er taget af fotograf Tina Liv. (www.tinaliv.com)  

Gadegaard design kreationer TTD

Fotograf Tina Liv

comments powered by Disqus
Follow my blog with Bloglovin