Too Much Tulle Blog | Bryllupsblog fuld af inspiration og DIY

FacebookBloglovinVimeoRSSKontakt

ColdingOxholm - Giveaway

For nylig fik jeg kontakt med Marianne bag firmaet ColdingOxholm der laver de skønneste tasker i fjer. Taskerne kan selvfølgelig bruges til bryllupper, men vil også nemt kunne bruges til andre festlige lejligheder, jeg synes de er skønne! Jeg har stillet Marianne et par spørgsmål og hun har sat en af hendes smukke tasker på højkant her på bloggen til en heldig læser ♥ Læs mere om den skønne Giveaway efter interviewet! Er du ikke så heldig at vinde en gratis taske kan taskerne købes på nettet eller fysisk hos Furhmanns Brudekjoler.Hvordan fik du ideen til at lave tasker til bryllupper/festlige begivenheder?
Startskuddet til ColdingOxholm gik sidste sommer, da min kæreste friede til mig. Jeg skulle giftes den 15. september og brugte meget tid på at finde den helt rigtige kjole, de helt rigtige øreringe og den helt rigtige håndtaske. Det med tasken forekom mig dog ikke så let som forventet, selvom jeg ivrigt ledte på etsy.com og andre udenlandske sider. Jeg har altid været meget kreativ, og min søster sælger tasker. Vi blev hurtigt enige om, at jeg selvfølgelig skulle designe min helt egen taske. Jeg ønskede, at tasken skulle være feminin, men ikke for "pæn" eller fin. Samtidig skulle sølv indgå i designet, da det var en af de tre "farver", der indgik i pynten til vores bryllup. Valget faldt på sølvbånd med fjer, og min egen bryllupstaske blev på den måde begyndelsen til min lille produktion. 


Hvad inspirerer dig?
Den ene idé tager den anden, og det er som om, at jeg i arbejdet med taskerne får flere ideer. Jeg brænder for det, jeg laver, og nyder at se mine tasker i brug efterfølgende. Jeg finder også inspiration i udenlandske bryllupsmagasiner og klipper billeder ud, som jeg sætter op i mit værksted. Samtidig er det vigtigt for mig, at der er plads til valgfrihed i produktet, så en brud selv kan vælge fjertype- og farve samt det stof, som tasken skal fores med indvendig. Det er små detaljer, men de er vigtige på den store dag. Mine tasker kan sagtens anvendes til andre typer fester efterfølgende, og dermed bliver de et rigtig godt og brugbart minde fra brylluppet.

Jeg har efterhånden udvidet min produktion til også at omfatte strømpebånd, skoclips og facinators. Disse sælges både i færdige udgaver og produceres ud fra brudens ønsker.

Hvordan anskaffer man sig dine kreationer?
Man kan finde mange af mine produkter på etsy.com: https://www.etsy.com/shop/ColdingOxholm. Jeg har valgt dette forum for at nå så bredt ud som muligt. Desuden kan man se og købe mange af mine produkter ved Fuhrmanns Brudekjoler i Køge: http://fuhrmanns-brudekjoler.dk/. Man kan sagtens kontakte mig per telefon direkte fra forretningen. Så aftaler vi med det samme, hvilke fjer, der skal anvendes, og hvilken farve, tasken skal have indvendig.
Jeg poster også løbende nye produkter på min facebook-side www.facebook.dk/coldingoxholm. Her kan man ud over tilbehør også se fjertyper og stoffarver.  
Blandt tilbehøret er blandt andet nogle rigtig fine make-up spejle i farver, der kan passe til den store dag. Jeg syr også fine, små lommetørklæder med dato og navne. 
 


Gratis Giveaway

Kunne du tænke dig en af de smukke tasker fra Colding Oxholm - så smut ind på Too much tulles facebookside hvor konkurrencen kører, du skal blot svare på et simpelt spørgsmål og du er med i konkurrencen. Jeg trækker en tilfældig vinder blandt alle kommentarene derinde på søndag d. 17. marts kl 12.00 og offentliggører det på facebooksiden derefter. 

Tasken du kan vinde er denne HER og du kan selv vælge om lukningen skal være i guld eller sølv. I samarbejde med Marianne kan du også selv være med til at vælge forets farve så den passer til din egen stil - måske den kan være dit something blue
comments powered by Disqus
Follow my blog with Bloglovin