Too Much Tulle Blog | Bryllupsblog fuld af inspiration og DIY

FacebookBloglovinVimeoRSSKontakt

Polterabend med mystik

Så er jeg igen ved at starte bloggen op efter min lille "mini-barsel" - Maja fra Mystery Makers kontaktede mig for at høre om jeg var bekendt med deres polterabend aktiviteter for kvinder på Glyptoteket - det var jeg ikke, og tænker at mange af jer måske heller ikke er det, så her kommer lige en præsentation af det - jeg synes nemlig det lyder rigtig spændende, og prisen er meget fin synes jeg!

Maja fortæller: "Det er for dem der ønsker en lidt anderledes polterabendaktivitet, hvor man hverken skal overskride ubehagelige grænser eller føle sig til grin. I stedet handler Poltermysteriet om at lave et ritual for bruden, hvor mystik, og små udfordringer gør hende klar til sit nye liv, ligesom også de andre deltagere involveres og får betydning i 'spillet'. Det foregår på Glyptoteket i København, og er derfor i smukke - og regntætte- rammer."

Uddrag fra hjemmesiden:

"Dette spil iscenesætter hende midt i fortællingen om kærligheden, og forbereder hende til sit nye liv.

I vil følge skjulte spor, knække koder og blive indviet i tabte civilisationers syn på livet, døden og kærligheden. Undervejs må der løses opgaver, der taler til både hjertet og hjernen, før mysteriet kan gennemføres.

Louvre i Paris er i dagens anledning skiftet ud med Glyptoteket i København, en af de få tre-stjernede danske attraktioner i Michelinguiden.

Pris: 1200 kroner, uanset deltagerantal og inklusiv fragt.

Varighed: Cirka halvanden time."
 

Har du lyst til at læse mere om konceptet og læse anmeldelser og se video kan du finde mere på Mystery Makers hjemmeside HER


comments powered by Disqus
Follow my blog with Bloglovin