Too Much Tulle Blog | Bryllupsblog fuld af inspiration og DIY

FacebookBloglovinVimeoRSSKontakt

Vielsessmykker fra nettet?

Tør du købe Vielsesringen over nettet? Der kan faktisk være mange penge at spare, og køber man fra de større anerkendte butikker er det ikke spor farligt - ofte er der mange penge at spare og servicen er rigtig god. Jeg købte selv vores vielsesringe på via nettet faktisk og havde en super god oplevelse med det og fik dem til en meget billigere pris end jeg kunne have fået i en butik. Selve oplevelsen er selvfølgelig måske ikke helt det samme - kunne da got savne lidt at mig og min mand havde siddet fysisk i en butik og prøvet diverse ringe sammen, men hvis økonomien spiller en væsentlig rolle så ville jeg hellere få smykker der var lidt mere værd til en bedre pris end jeg kunne i butikkerne.

Hvordan gør man?
Ja jeg husker tydeligt jeg var meget nervøs for at bestille over nettet - passer de nu når vi så modtager dem?! Især min lille finger som bruger str 47 som ligger udenfor standard størrelser og derfor ikke kune returneres... MEN det var rigtig nemt at bestille over nettet for langt de fleste butikker har en fingermåler eller en masse prøveringe de kan sende med ud for et beskeden beløb. Så kan man derhjemme lige prøve de forskellige størrelser inden man bestiller - super nemt og smart. 

Et af de firmaer man fx kan købe smykker hos på nettet er Bound 4 Life   som er en dansk side. Her kan du få smykker i alle prisklasser og smukke vielsesringe behøver bestemt ikke koste en millard.

Har fundet et lille udvalg af forskellige vielsessmykker på deres hjemmeside, alle til en overkommelig pris:

Vielsesringe 8 karat guld  (pris 5.800,-) - Vielsesringe 14 karat guld (pris 7.935,-)

Vielsesringe i 8 karat hvidguld (pris 4.600,-) - Vielsesringe i 14 karat hvidguld (pris 8.280,-)

Husk at du også kan få graveret dine ringe når du køber dem på nettet :)

Bound 4 life har sendt mig disse flotte øreringe så jeg kunne se deres produkter i virkeligheden og jeg må sige at de er virkelig smukke! De er forgyldte med lyserøde kulturperler og zirkoniasten.

Jeg tænker at de også ville kunne bruges til bryllup! For kan man ikke godt bære farvede smykker på sin bryllupsdag? Man kunne jo evt. vælge et smykke med en blå sten/perler og bruge det som sit something blue :)

comments powered by Disqus
Follow my blog with Bloglovin