Too Much Tulle Blog | Bryllupsblog fuld af inspiration og DIY

FacebookBloglovinVimeoRSSKontakt

House of Brides

Nu er det godt 3 år siden jeg blev gift. Dengang havde jeg ingen ide om hvordan det ville være at tænke tilbage på brylluppet. Ville jeg huske alt det arbejde jeg lagde i invitationerne, ville jeg huske frustrationerne over den hjemmelavede kage og ikke mindst ville jeg overhovedet huske kjolen og var den pengene værd? Det korte svar er JA! For mig var de små detaljer vigtige – og ja jeg gik nok mere op i det end der måske var nødvendigt og hvad der blev lagt mærke til, men for mig var det med til at gøre vores dag som vi (måske mest jeg) ønskede det. Jeg tænkte meget på om det måske var spild af penge at købe sin drømmekjole, men her 3 år efter kan jeg mærke at det var det bestemt ikke. For mig betyder det meget at det var den rigtige kjole. Her er jeg ikke fortaler for at en kjole behøver koste 30.000 for at den er perfekt! Er ens budget 5-10.000 kan man sagtens finde en masse skønne kjoler derude, min kostede fx ”kun” 10.000 men jeg var ikke blevet mere lykkelig af at have et større budget for det var lige præcis den jeg drømte om. Og hvor vil jeg nu hen med al den brudekjolesnak og eftertænksomhed? Jo jeg blev kontaktet af House of Brides sidste uge der gerne ville høre om jeg kunne være interesseret i at komme forbi og se de skønne kjoler de har fået hjem her til 2015 – og jo, det kunne jeg da! Kjolerne i butikken ligger fra ca. 4.000-16.000 og uanset om du er til blonder, tyl, prinsessekjoler eller måske en kort dansevenlig kjole har de det hele.

Brudekjolebutikken House of Brides ligger i Taastrup tæt på stationen. Ejeren Hanne Kongsgaard og hendes mand overtog butikken i maj, og det er dem du møder i butikken. Ønsker du at prøve de mange skønne kjoler kontakter du butikken for at aftale en tid – der er kun åben efter aftale. Du booker hele butikken for 2 timer når du laver en aftale og du vil derfor ikke opleve nogen former for afbrydelse af andre kunder der også lige står og prøver. Har du noget bestemt der skal indgå i dit bryllupsoutfit må du meget gerne tage det med så du kan prøve det sammen med kjolerne, det kan fx være dine sko eller et arvet slør.

Jeg har tidligere skrevet en artikel om hvad man skal huske til en kjoleprøvning, artiklen findes HER

Hanne hjælper mig med at komme i de forskellige kjoler og ikke mindst udvælge det rette tilbehør til kjolen.

Inden du besøger butikken er det godt at have et budget. Hanne siger hun altid spørger ind til budgettet for der er jo ingen grund til at stå og forelske sig i en kjole der ligger langt over hvad man kan betale. Så hellere holde fokus på de kjoler der passer til ens budget. Udover kjolen er der jo også tilbehør og alt det under kjolen at tage stilling til. Er det slør, headpiece eller måske en hat man ønsker at bære til kjolen, og hvad med smykker? Indenunder kjolen er det en god ide at bære en stropløs bh eller måske et corsage og ikke mindst et underskørt. Hanne har det hele liggende så du kan prøve det sammen med kjolen og finde dit outfit fra inderst til yderst indenfor dit samlede budget.

Et udpluk af de mange smukke kjoler jeg prøvede, alt fra store tyldrømme til figursyede blondekjoler.

For at jeg kan se de smukke kjoler bedst muligt må jeg prøve dem på. En kjole skal nemlig ALTID opleves på kroppen og ikke på en bøjle, en kjole man ikke ville værdige et blik på bøjlen ligner måske en million når den kommer på, så gør dig selv den tjeneste ikke bare at kigge men at prøve. Jeg husker da jeg selv for 3-4 år siden var ude og prøve kjoler prøvede jeg mange flere end jeg havde regnet med, men det var simpelthen nødvendigt for at se dem ordentligt, og de kjoler jeg slet ikke havde troet ville være noget for mig klædte mig rigtig godt, og somme omendt hvor de flotteste kjoler de bare slet ikke passede til hverken min krop eller type. Billeder fra mine kjoleprøvninger dengang kan ses HER

Nå, tilbage til i dag! Jeg prøvede alt fra langærmede kjoler til strøpløse kjoler. Kjoler med masser af tyl, og helt simple blondekjoler. Vil du gerne fremhæve din silhuet bedst muligt så vælg en kjole i elastisk blondestof som smyger sig ind til kroppen. Vil du gerne være lidt tildækket uden at gemme dig væk kan du vælge en genemsigtig cape med blonder hen overskuldrene eller måske et stort smukt blondeslør.

Et af de store trends denne sæson er bar ryg. Vær opmærksom på at vælge det rette undertøj under sådan en kjole så hverken bh’en eller trussen kan ses. Hanne hjælper gerne til og sørger for at intet ses. Forelsker du dig i en simpel kjole men savner lidt bling og detaljer, kan kjolen nemt styles med et par lækre sko, et bælte og store smykker og på den måde dresses lidt op. Kun fantasien sætter grænser når det kommer til din brudekjole, men husk som Hanne siger, så er det manden og ikke kjolen du skal giftes med, for det ER bare en kjole, så ingen stress eller panik når den skal udvælges, den tid skal bare nydes :)

Vil du se nærmere på House og Brides kan du finde deres hjemmeside HER og deres facebookside HER.

Billeder fra butikken med alle de skønne kjoler. Hanne har ca. 200 kjoler at vælge mellem så der er noget for enhver smag. 

comments powered by Disqus
Follow my blog with Bloglovin