Too Much Tulle Blog | Bryllupsblog fuld af inspiration og DIY

FacebookBloglovinVimeoRSSKontakt

Bryllupsmesse – modeshowet

Noget af det jeg havde glædet mig mest til ved messen var selvfølgelig det store modeshow. Hvad ville de forskellige butikker hive frem? Ville man kunne se nogen tendenser? Er der noget helt nyt på markedet eller ligner kjolerne sig selv fra sidste år? Må sige min dom er at det egentlig ikke har ændret sig så meget siden sidste år. Ingen tvivl om at blonder er det store, flotte rygge og lækre detaljer er virkelig et hit. Men er man til tyl og store kjoler er det bestemt stadig helt i orden! Så umiddelbart synes jeg at 2012 trenden tillader det hele!

Bryllupsmesse brudekjoler 1 

Må indrømme jeg siden mit eget bryllup sidste år har været fuldstændig væk i de smukke blonde kjoler. Har endda indimellem tænkt om det var det jeg skulle være endt i… men så kom den her kjole, wauw, al min kærlighed til tyl er vendt tilbage. Man kan aldrig få too much tulle ;)

Bryllupsmesse tylkjole

En ting der især var et hit under kjolerne var skoene. Kunne kun lige få nogle korte sneak peeks af dem og har desværre ingen billeder, men jeg lover jer der var vilde plateau hæle inden under i alle farver lige fra kulsorte til glimrende guld!

Bryllupsmesse modeshow

Det er lidt sjovt at se at det faktisk er de færreste af brudene der bærer traditionelt slør. Langt de fleste brude bærer enten ingenting eller en fascinator af en art. Det er selvfølgelig også nemmere at vise hele kjolens bagside frem hvis den ikke dækkes af slør, men mon ikke også det afspejler at der er en del efterhånden der leder efter alternativer til sløret. 

Skriv en kommentar

Messetid

Så er der for alvor gang i årets bryllupsmesser! I denne weekend gælder det Vejle og København og måske andre steder som jeg endnu ikke kender til. Jeg tager selv forbi messen i Bellacenteret og ser lidt nærmere på 2012 trenden og indsamler selvfølgelig en masse nyttig viden jeg nok skal dele ud af herinde for de af jer der ikke har mulighed for selv at komme forbi. Derudover glæder jeg mig som et lille barn til at se modeshowet, elsker brudekjoler :)

Men selvom messen i Bella er den jeg glæder mig mest til da det er den eneste jeg kommer til, er jeg nu også ret spændt på Vejle messen hvor søde Tina Liv har en boudoir stand. Er det set før? Det tror jeg ikke. Hun er super dygtig og jeg har selv været foran hendes kamera flere gange, så kan kun anbefale folk der overvejer boudoir som fx morgengave at tage en tur forbi Vejle messen!

Og til de af jer der får magasinet Bruden udleveret ved indgangen, I må lige slå op på side 116-117 ;)

Ses vi derude? ♥

Skriv en kommentar

Wedding apps

Er du lige som mig helt vild med apps så er her et par forskellige bryllups-apps jeg har hentet og kigget lidt nærmere på!

(Det skal lige bemærkes at jeg ”kun” har en iPhone og derfor ikke ved om de fås til Android)

Bryllup apps


Wedding Dress look book: 6 kr.

Her kan du indtaste informationer omkring din krops type, højde, bryststørrelse, og ikke mindst nogle personlige ting og den finder ud fra dine svar forskellige kjoler der passer til din figur og personlighed. Super nem og overskuelig og indeholder mange flotte og skønne kjoler – love it


Wedding Countdown: Gratis

En nedtæller til brylluppet. Dog kan du I stedet for de traditionelle timer, måneder eller dage vælge ”heartbeats” eller ”kisses” ved at indtaste din normale puls og hvor mange gange i kysser om dagen (hvis man altså tæller)


Wedding Planning Complete: Gratis

Egentlig en ret fin app til at holde styr på det hele. Alt fra budget til gæsteliste. Nem og overskuelig menu – i pink ;) Den giver selv tjeklister til alt det et budget burde indeholde og hvad du skal have styr på i de forskellige måneder op til brylluppet.


Wedding Dresses: Gratis

Vælg brudekjoler ud fra tema og stil såsom “græske kjoler” eller “flirty”. Synes designet er lidt kedeligt, men der er mange kjoler at se igennem, og appen er jo gratis…


BrudevalsenLite: Gratis – kan opdateres for penge

Indeholder musik og trin til brudevalsen. Må indrømme jeg ikke selv har lært brudevalsen ved hjælp af den, men meget overskueligt ser det ud til. Man kan evt. prøve den gratis version inden man køber den fulde for at se om det er en måde man kan lære den på.

Kender du selv til andre apps der kan anbefales er du velkommen til at anbefale andre dem under ”kommentarer” :)

Skriv en kommentar

2012 trenden ifølge Jannie Baltzer

I forlængelse af interviewet med Jannie Baltzer gav hun også sit bud på 2012 trenden.

Jannie spår:

Guld,blonde og krystaller!Desuden tror jeg meget på forskellige former for bridal caps, som er perfekte til de brude, som ønsker slør men på en utraditionel måde.


Collage sammensat af Jannie Baltzer

Et lille sneak peek på Jannies 2012 kollektion skal I selvfølgelig også have, er det ikke smukt?


Fotograf: Alicia Swedenborg

Skriv en kommentar

Jannie Baltzer Couture headpieces

Min første lille nytårsgave til jer alle bliver et interview med den skønne Jannie Baltzer! Jeg havde længe kigget på hendes hjemmeside Janniebaltzer.com og var ovenud forelsket i hendes headpieces, og jeg var derfor rigtig spændt da jeg en dag i marts tog hjem til hende og hendes studio på Islands Brygge. Med mig havde jeg tusind sommerfugle i maven og selvfølgelig billeder af min kjole så hun kunne hjælpe mig med at bedømme hvad der ville passe til. Jeg fik lov at prøve alle de headpieces hun havde hjemme, og det var en rigtig hyggelig og afslappet time i hendes selskab. Jeg blev ret hurtig forelsket i modellen Agnes da den var så fin og let og passede flot til min kjole. Men hvad ville min mand synes om sådan nogle fjer på hovedet? Regnede han med jeg ville komme med slør og ville han blive skuffet nu? Jeg var ret meget i tvivl, ikke over hvad jeg selv havde lyst til, men hvad han nu ville sige. Jeg tog dog chancen og er så glad for at jeg dengang fulgte min mavefornemmelse, den var lige prikken over i’et for at fuldende det look jeg gerne ville have, og så kan den jo stadig bruges i dag til fest.

Jannie får derfor mine varmeste anbefalinger, så hvis I leder efter noget der kan fuldende jeres look, være brudeagtig uden at være et slør, og som oven i købet også kan bruges efter brylluppet – vil jeg klar råde jer at tage kontakt til Jannie og se nærmere på hendes smukke headpieces!

Men hvem er Jannie Baltzer? For at give jer et lille indblik I hvem hun overhovedet er og hvordan et samarbejde foregår med hende, har jeg sat hende i den varme stol og stillet et par spørgsmål som måske kan være med til at se lidt ind bag ved denne skønne designer, som ikke bare er dygtig til det hun laver men også et varmt og kærlig menneske der brænder for at give jer brude en dejlig oplevelse med i bagagen!

From all of us, to all of you: Jannie Baltzer ♥

 
Fotograf: Sandra Johnson


1) Hvordan foregår dit samarbejde med bruden?

Jeg vil gerne være den første til at indrømme, at jeg elsker bryllupper. Jeg ELSKER dem, og det bedste er, at lære mine kunder at kende. Det er en fantastisk følelse at møde en ny brud og få lov til, at være en del af hendes tanker og drømme. De fleste af mine brude kommer hjem til mit studio, hvor vi tager en snak omkring deres ønsker, kjole, frisure og tema. Så kan vi i fællesskab finde frem til det helt rigtige hårsmykke.

Ofte anbefaler jeg, at mine kunder tager en veninde eller et familiemedlem med ud til mig – det er altid en god ide at få andres syn på de forskellige hårsmykker.

Det er også vigtigt for mig, at min brud prøver mange forskellige hårsmykker. Ofte når de kommer, så har de allerede en ide om, hvad de skal have, men det ender faktisk altid med, at de vælger et andet hårsmykke!

2) Hvorfor netop headpieces?

Efter jeg blev færdig som designer på Margrethe-Skolen i København, kunne jeg allerede mærke min store passion for tilbehør. Så straks efter skolen, startede jeg mit eget firma, hvor jeg designede unika smykker af blonde og læder. Jeg må have fundet en niche, for jeg fik hurtigt mange forhandlere i ind og udland.

I Danmark solgte jeg bl.a. til Munthe Plus Simonsen.

Da jeg blev gift i 2010, havde jeg svært ved at finde det helt rigtige hårsmykke, så jeg designede mit eget. Derefter kunne jeg bare mærke, at det var lige præcis DET, jeg skulle lave. Jeg har ikke fortrudt et sekund, og jeg elsker virkelig mit job!

3) Hvad inspirerer dig?

Jeg er fuldstændig forelsket i 1920´s Hollywood glamour - det var en tid, hvor kvinderne var glamourøse og elegante, men også Art Deco stilen har en stor indflydelse på mine designs.

Ofte bliver jeg også inspireret af de forskellige stoffer, som jeg køber hjem fra Paris, New York, London og Spanien.

4) Hvad er det bedste ved dit arbejde?

Mine Kunder!

5) Hvordan var dit eget bryllup?

Min mand og jeg blev gift på Ebeltoft Rådhus – fejret af den allernærmeste familie.

Festen blev holdt på Molskroen, hvor vi havde inviteret vores familie på Gourmet weekend.

Det var en ubeskrivelig weekend med masser af kærlighed, hygge og fantastisk mad :)

♥♥♥Sådan bliver du den lykkelige ejer!

Er du ligesom mig blevet forelsket i Jannie Baltzers fantastiske headpieces men ikke er meget til internethandel eller har mulighed for at besøge hendes studio på Islands Brygge, så kan du også være heldig at finde hendes kreationer rundt om i landet. Her vil du oven i købet få muligheden for at prøve den sammen med en af drømmekjolerne og sammensætte dit bryllupslook.

Forhandler oversigt

www.janniebaltzer.dk

Vintage Bride
Bülowsvej 30
1870 Frederiksberg C
www.vintagebride.dk

Kennedys
Astervej 9
8471 Sabro (Århus)
www.kennedys.dk

Casa Lezar
Frederiksborggade
381360 København K
www.casalezar.dk


Fotograf: Amanda Thomsen

Billedet ovenover er taget fra åbningsdagen af Vintage Bride her i København. Men det er en længere historie, som selvfølgelig en dag får sit eget indlæg…

Skriv en kommentar
Follow my blog with Bloglovin