Too Much Tulle Blog | Bryllupsblog fuld af inspiration og DIY

FacebookBloglovinVimeoRSSKontakt

Kjoledesigner Anne Palland

Overvejer du at få syet din egen brudekjole, kan Anne Palland måske hjælpe dig. Hun er kjoledesigner og hører til i Vanløse nær København. Hun kan også hjælpe med brudepigekjolen eller måske blot kjolen som gæst til bryllup :) Nedenfor svarer Anne på nogle af de spørgsmål du måske kunne have.

Hvordan foregår dit samarbejde med bruden før køb?

Når du vælger at få syet din kjole hos en skrædder, er det rigtig rart, at vi har tid og ro til at udvikle din kjole. Derfor skal du bestille en tid. For at kunne sænke priserne på kjolerne så meget som muligt, har jeg ingen butikslokaler, og alle prøvningerne foregår i min lejlighed, hvor jeg har indrettet prøverum. Du er altid velkommen til at ringe på 22308470 eller skrive en mail tilannepalland@gmail.com, for at aftale en tid, eller hvis du har spørgsmål. Du kan også gå ind på min hjemmesidewww.annepalland.dk, hvor du bl.a. kan finde min adresse og andre oplysninger.

Hvordan foregår dit samarbejde med bruden efter køb?

Når vi har lavet en aftale, kommer du forbi til en uforpligtende samtale, som varer ca. en time. Her snakker vi om hvordan du kunne tænke dig, at din kjole skal se ud og jeg viser dig forskellige materialer og farver. De fleste af mine kunder har en ide om, hvad de kunne tænke sig, og det er denne ide vi tager udgangspunkt i. Og for yderligere at kunne guide os ind på hvad du kunne tænke dig, og hvad der klæder dig, har jeg nogle kjoler hængende, som du kan prøve. Kjolerne i min kollektion, kan man købe som de er, med dine mål, men de er lige så meget til for, at du kan blive inspireret

Vi skal i gang med processen 2-6 måneder før dit bryllup, og i den periode skal vi mødes omkring 5 gange, hvor vi bl.a. skal tilrette din prøvekjole, så den passer til din krop. Jeg synes det er vigtigt at du, som kunde, er med i processen fra start til slut, for det er jo kun dig, der ved hvad du kan lide. Jeg er der for at vejlede dig, så du får lige den kjole du drømmer om.

Hvilket prisleje ligger kjolerne på?

- Prisen på en kjole varierer, alt efter hvilken model, du kunne tænke dig – hvor meget tilbehør du ønsker, hvilke materialer (silke, kunststof, blonder) kjolen skal sys op i, ect.

Hos mig koster en brudekjole inkl. slør mm., typisk mellem 7.000-13.000 kr. I hvert fald arbejder vi os frem til en pris der passer til dig og dit budget. 

Hvad inspirerer dig?

Jeg bliver inspireret af andre designere, tøjet i butikkerne og tøjet i bladene. Men noget der inspirerer mig i særdeleshed, er dig, som kunde. Det er de forslag og de ideer, som du kommer med, der inspirerer mig. Jeg komme gerne med forslag til din kjole, men jeg pådutter dig ikke noget. Du skal kunne se dig selv i kjolen og den skal passe til dine ønsker og personlighed.

Hvad er det bedste ved dit arbejde?

Det bedste ved mit job er, at jeg hver dag får lov til at skabe smukke kjoler, som er lidt mere end bare en kjole. Det er en kjole, der skal bruges til en af de største og mest betydningsfulde fester i dit liv.

Jeg møder mange forskellige mennesker, som på trods deres forskellighed, alle kommer til mig med den samme glædelige nyhed, om at de skal giftes. Det er rigtig skønt, at se så mange glade, spændte og forventningsfulde ansigter, som stråler i den kjole, som de selv har været med til at kreere.

Du kan se endnu flere designs af Anne Palland på hendes hjemmeside

Skriv en kommentar

Love is in the air...

Så kom dagen nogen har frygtet - andre set frem til. Jeg holder ikke selv Valentines Day - men når man har sig en bryllupsblog fuld af kærlighed kan jeg da ikke lade som ingenting ♥

Sidste år skrev jeg lidt om dagens oprindelse som slet ikke er så amerikansk som de fleste tror, så det vil jeg spare jer for i år. Men indlægget kan læses HER.

Istedet vil jeg da benytte dagen om at huske jer på at kærlighed skal vedligeholdes HVER dag - men det gør måske ikke så meget at den lige får lidt ekstra opmærksomhed netop i dag hvad enten det er overfor din kæreste, ægtefælle, familiemedlem eller gode venner og veninder ♥

Med fare for at min mand (som bestemt ikke holder Valentines Day) sidder og krummer tæer og ryster på hovedet vil jeg dele et valentineskort med jer som I selv kan sende rundt til en I har kær og som fortjener at få det at vide! Gem kortet ved at højreklikke - åbn det i fx word og indsæt jeres personlige tekster. Jeg har hentet følgende skrifttyper på dafont.com og brugt på mit eksemplar: "Always ♥ forever" og "French".

valentine mette og jimmy

Og så den ikke udfyldte du selv kan ydfylde og bruge ganske gratis:


 

Skriv en kommentar

Jenny Packham hos Vintage Bride

Hvis jeg nu ikke var gift ville jeg skynde mig at bestille en tid hos Vintage Bride, kbh, 15. - 17. februar 2013! Der er mulighed for at se og ikke mindst prøve de skønne populære kjoler fra Jenny Packham! Som en ekstra bonus vil man under dette event modtage 10% RABAT på hele Jenny Packham brudekjole kollektionen & accessories.

Du kan kontakte Maria fra Vintage Bride på info@vintagebride.dk / 31311971 - og besøge hjemmesiden på www.vintagebride.dk 

Nedunder vises et udpluk af Jenny Packhams 2013 kollektion - Hvad synes I om kjolerne?


Jenny Peckham

Skriv en kommentar

Gadegaard Design

Glædelig 2. advent :)

Adventsgaven denne uge er et interview med Sanne Nicolaisen som stod bag de kreationer Laika bar til sin Trash The Dress fotografering jeg viste for noget tid siden. Hun designer bl.a. både hårsmykker, bælter og skoclips - og ingen tvivl om at hun elsker bling ♥

Gadegaard design kreationer

Hvordan fik du ideen til at lave hår-kreationer til bryllupper/festlige begivenheder?

Siden jeg var en lille pige, har jeg tegnet prinsesser, tiaraer og drømmekjoler. Jeg ønskede i mange år en kreativ design uddannelse, men af forskellige årsager, har jeg valgt salgsvejen i stedet.

Det kreative har altid været der, hvor jeg virkelig slapper af, derfor har jeg egentlig altid arbejdet kreativt på den ene eller anden måde. I en del år var det maleriet, der var min store interesse og da også med et par udstillinger i bagagen. 

Da jeg planlagde mit eget bryllup i 2009, begyndte jeg for alvor at få øjnene op for hele det fantastiske bryllups univers. Jeg blev vildt fascineret af de fantastiske fascinators og og hatte, der næsten er obligatoriske ved bryllupper og fester i udlandet, og i kongehuset. Ofte kunne jeg ikke finde præcis det jeg søgte, og så gik jeg i gang med at lave det selv. Jeg kan også huske at jeg, da jeg var lille, ville ønske at jeg kunne lave en prinsessekrone, og nu kan jeg faktisk næsten lave alle de prinsessekroner jeg har lyst til. Det betyder blandt andet at jeg kan lave klassiske tiaraer til mine kunder, men især side tiaraer er en af mine favoritter.

Selv om jeg ind i mellem fortryder, at jeg ikke tog en kreativ uddannelse, så kan jeg nu se at det har givet mig en ubegrænset tilgang til materialer. Det giver mig masser af muligheder for at afprøve forskellige teknikker, og finde præcis det look jeg vil have. Jeg har aldrig været bange for at arbejde uden for min comfortzone, og jeg synes tit det er der hvor de mest spændende looks opstår. 


Hvad inspirerer dig?

Min største inspiration er ofte materialerne selv. Jeg elsker at arbejde med krystaller, perler og blonder, og at skubbe grænserne for, hvad man kan gøre med dem.

Hollywoods stjerner, både fortidige og nutidige, er også en kæmpe inspiration. Lige fra Mary Pickford og Louise Brooks, der var synonyme med ”The Roaring 20ies” over klassiske stjerner som Vivien Leigh, Marlene Dietrich og Greta Garbo, frem til nutidens stjerner som Keira Knightley, Katherine Hiegl og Mad Mens stjernen Joan Holloway.

En kæmpe kilde til inspiration er også, når en brud kommer til mig med en idé. Det, at arbejde ud fra hendes idé, og prøve at gøre den til virkelighed, er så givende. Og når der så kommer en mail tilbage fra en tilfreds brud, så er det bare det skønneste. Jeg er super stolt hver gang en brud vælger mig, til at designe lige netop hendes head piece.

Jeg bruger rigtig mange timer på, at finde de helt rigtige materialer og jeg går ikke på kompromis med kvaliteten af det endelige produkt.


Hvordan anskaffer man sig dine kreationer? 

Man kan købe Gadegaard Design, ved enten at kontakte mig via min hjemmeside www.gadegaard-design.com , eller på gadegaard.design@gmail.com, eller via etsy: www.gadegaarddesign.etsy.com

Hvis du har en idé, der skal omsættes til virkelighed, kan jeg også lave et specialdesign til dig.

------ ♥ ------

Sanne har desuden sendt mig lidt flere billeder fra Laikas Trash The Dress session hvor kreationerne kan ses på en virkelig brud - så smukt. bilelderne er taget af fotograf Tina Liv. (www.tinaliv.com)  

Gadegaard design kreationer TTD

Fotograf Tina Liv

Skriv en kommentar

Trash the Dress - Laika

Så er mange af sommerens bryllupper ved at være overstået og det er nu tid til at beslutte hvad der skal ske med kjolen – jeg foreslår trash the dress :) Laika her her fået taget de fineste trash the dress billeder af Tina Liv ved vandet og en kæmpe (!) hest. WOW!

Laika bærer forskellige hårsmykker af Susanne Nicolaisen som har sin egen etsy butik Gadegaard Design hvor hun sælger sine smukke kreationer, etsybutikken findes HER og du kan også se hendes hjemmeside HER. Ja faktisk fortjener hendes kreationer super meget opmærksomhed, det må jeg lige få givet dem, men lad os ordne det i et helt andet indlæg ;)

Jeg har spurgt Laika om lidt forskelligt vedrørende hendes TTD oplevelse. Min egen TTD oplevelse kan man læse om HER.

Hvordan fandt du på at skulle have taget TTD?

Allerede længe før der var et frieri vidste jeg, at jeg ville have taget TTD med en hest og ved vandet. Da han så friede talte vi om at det skulle være på en strand - ideen kom igen. Altså med hest og vand. Han friede på hesteryg på en strand på Bali.


Det blev ikke til noget med strandbryllup, da vi valgte kirkebryllup, men så ønskede jeg mig TTD i morgengave. Han stod for bryllupsrejsen og havde undersøgt muligheden for TTD på Hawaii - det blev for dyrt og så tog jeg sagen i egen hånd. For med hest og vand skulle det være. Det blev uden min mand, da han arbejder i udlandet, og han ville heller ikke være med på ideen om at hoppe i vesterhavet i september måned - han hader koldt vand HA HA :-)

Laika trash the dress 1

fotograf: Tina Liv
 

Beskriv dagen/ oplevelsen

Jeg have talt med flere fotografer i forbindelsen med TTD og valgte Tina Liv, da hun i forvejen har fotograferet mig 2 gange og ved hvad jeg er til og ikke er til. Hun er mega professionel og dygtig.
Jeg fortalte hende hvad jeg ønskede og hun gik straks i gang med en efterlysning af en hest. 
Der var flere henvendelser og vi var enige om at vælge en hest der boede i nærheden af noget vand. En familie fra Ribe slog til og så valgte vi deres smukke hest.

Vi aftalte en dato, men den var nær blevet aflyst pga. regn. Jeg skrev til Tina, at jeg var ligeglad, ville bare have taget de billeder, om jeg så skulle stå op kl. 5 om morgenen. Det blev heldigvis ikke nødvendigt.

Jeg kørte fra Herning omkring kl. 7.30 for jeg var så spændt og kunne bare ikke vente. Havde en aftale med Susanne Nicolaisen (Gadegaard Design) kl. 9 på Sjelbord Strand ved Esbjerg. Hun skulle sminke mig og sætte mit hår og så måtte jeg få hendes smukke hårsmykker på, på billederne.
Det var meningen at min veninde skulle med mig, det var hendes fødselsdag d. 16. september og det ville da være en fed måde at fejre dagen på, men desværre blev hun syg. Dagen før fik jeg spurgt Sanne om hun også ville hjælpe mig i kjolen og sådan? Det ville hun gerne.

Kl. 9. gik vi i gang. Jeg hoppede om bagi bagagerummet på Sannes bil og så blev jeg dullet op. Lidt senere kom Tina og hendes mand.

Det blæste en hel del, men sådan er det jo ved Vesterhavet. Også lidt koldt, men det gik. Vi begyndte på stranden og så kom heste trailerne. Jeg (og også de andre) var noget spændte, for ingen af os havde set hesten IRL før. Og de trak ham ud og jeg siger dig, han var stor, sort og FLOT – WAUW. Jeg stod stadig på stranden og begyndte at hoppe af glæde. Familien der kom med ham (Markus hed hesten) var rigtig søde og rar.Først fik han lov til at se sig omkring på stranden og dernæst hilse på mig. Min kjole var ret stor og den flagrede meget i vinden, men Markus var helt tryk. Først gik ejeren rundt med ham og så tog jeg over… Havde en snor i ham. Senere blev han sadlet op og så skulle det spændende ske, om jeg overhovedet kunne komme op med ham i min kæmpe store kjole. De havde en stige med og så gik det. Men den "skide kjole" var meget i vejen HA HA… heldigvis fik vi rettet på den og af sted det gik. Ejeren trak mig rundt først og der gik ikke lang tid før jeg selv havde mod på at ride rundt på stranden og i vandet.
Tina og manden tog billederne og fortalte hvilken retning osv. jeg skulle ride og kigge hen. Ingen af dem er hesteelskere, men de gjorde det sgu godt. Skal lige siges at Markus var meget stor i forhold til Tina og jeg.

Sanne stod klar med hendes vidunderlige hårpynt og af og til skulle der byttes rundt. På et tidspunkt stod jeg ved siden af Markus og så nikkede han mig en skalle så hårbøjlen fløj hen af sandet. Den gik ikke i stykker og jeg kom heller ikke til skade. Små uheld er hvad der kan ske, men nu er jeg heldigvis vant til heste.

Da billederne med Markus var taget, sendte vi dem af sted igen. Og så var det bare mig og stranden igen. Denne gang skulle jeg i vandet… Nå ja, glemte lige at vi havde et par rygepauser indimellem og Sanne havde en kunde, som spurgte om hun måtte blive og kigge på, da hun selv overvejer TTD. Jo det måtte hun da. Men jeg havde af erfaring fra vores bryllup, tænkt, at så få tilskuer som muligt var bedst. Men det gik dog. Der var faktisk mange der stod og kiggede på stranden, Mange lufter hund og der var sommerhuse i nærheden. Men så havde de da noget at tale om til kaffen " Uha vi så en brud med en hest på stranden og hun var tosset og gik også i vandet" HA HA :-)

Det var faktisk slet ikke så slemt at gå i Vesterhavet. Men jeg er også lidt af en viking.
Kjolen bliver aldrig ren igen. Da rødeligt sand og beskidt havvand ikke kan renses af. Sandet sidder alle steder på kjolen, især i syningerne og ved blonde og tyl. Men pyt, jeg fik de billeder jeg ville have. Og skulle jo ikke bruge kjolen igen.
Jeg ville gøre det igen hvis jeg fik muligheden.

Laika trash the dress 2

fotograf: Tina Liv
 

Gode råd til andre der overvejer TTD?

Ikke for mange tilskuer, da man nemt bliver distraheret. Og for mange der snakker til en, og hvor man skal kigge hen, det duer ikke. Lyt til fotografen/fotograferne, de ved bedst.

Tag en snak med fotografen inden, så du er sikker på, du får hvad du vil have. Det ville være synd at "ødelægge" sin kjole på billeder man ikke kan lide.

Tag fx een veninde med, der kan hjælpe med at klæde dig af og på og måske stå klar med en jakke eller tæppe eller varm kakao hvis det er koldt. Sanne fungerede som assistent og det var guld værd. Hun kom med hårpynt, holdte min kjole, hjalp med at klæde mig af og på. Stod klar med min pels når der var pauser, sådan at jeg ikke kom til at fryse. Og kæmpe bonus at hun ville sminke mig og sætte mit hår og låne hendes smykker ud

---

Tusind tak til Laika for at dele hendes historie og ikke mindst smukke billeder med os ♥

Skriv en kommentar
Follow my blog with Bloglovin