Too Much Tulle Blog | Bryllupsblog fuld af inspiration og DIY

FacebookBloglovinVimeoRSSKontakt

Mit bryllup ♥ Vielsen

Min far skulle som traditionen siger følge mig op. Ude i våbenhuset tager mig og far det rimelig roligt. Jeg var MEGET MEGET spændt på hvordan jeg ville reagere her, ville jeg tude så jeg intet kunne se eller ville jeg være i stand til at nyde det. Limoturen var gået stille og roligt og vi havde hygget os, og min far virkede stadig meget fattet, så det har nok smittet rigtig meget af på mig! Vi var spændte men glædede os begge til endelig at komme ind i kirken!

Mit bryllup - ingang i kirke
Fotograf: Paw Jakobsen


Inden vi går ind spørger jeg om han er klar og han siger ja! Så er det NU! maven og sommerfuglene vælter rundt og døren går langsomt op! Musikken begynder at spille men jeg opdager den slet slet ikke...

Vi går ind i siden af kirken. Da vi er på midten og skal dreje op mod alteret står vi stille lige nogle sekunder. Det var skønt. lige at have tid til at kigge rundt på alle gæsterne og ikke mindst ENDELIG at kunne se Jimmy, der selvfølgelig stod med tårer ned af kinderne ♥

Mit bryllup - kirkegulvet
Fotograf: Paw Jakobsen

Så var det tid til at blive gift, hvor var det stort! Vores præst Stine-Helene var fantastisk og holdte en skøn tale for os, hvor hun bl.a. citerede sangen du har en ven i mig. Ved ikke om man kan sige det er "vores" sang, men skulle vi have en sang var det nok den. Skønt at sidde og tude sammen der!

Mit bryllup - vielsen
Fotograf: Paw Jakobsen

Så skulle vi følges ud som ægtepar! VILDT! Jeg var meget meget lettet inden i, alt var indtil videre bare gået præcis som jeg havde drømt om. 

Lader de næste par billeder tale lidt for sig selv, ikke så meget at sige udover vi er LYKKELIGE

Mit bryllup - nu som ægtefolk
Fotograf: Paw Jakobsen

Da vi kommer ud fra kirken er vejret skønt, lidt blæsende men ellers helt perfekt. Vi fik knus og kram af alle og det var helt vidunderligt! Efter at have hilst måtte vi videre ud og have taget locationbilleder.

Mit bryllup - lykønskninger
Fotograf: Paw Jakobsen

♥ To be continued...

comments powered by Disqus
Follow my blog with Bloglovin