Too Much Tulle Blog | Bryllupsblog fuld af inspiration og DIY

FacebookBloglovinVimeoRSSKontakt

Mit bryllup ♥ Locationbilleder - part one

Efter vielsen kørte limousinen os ud til location stedet. Turen var fantastisk! Vi havde lige sagt farvel til alle de skønne mennesker foran kirken og tiden var bare fløjet afsted! Vi kunne godt se tiden var begyndt at gå liiidt for hurtig, men huskede hele tiden hinanden på at NYDE det og være ligeglad med tiden! Limo’en var FULD af balloner hvilket faktisk var lidt irriterende, men også sjovt. På vejen tilbage fik vi ballonerne over i fotografens bil, så kunne vi lidt nemmere nyde turen og drikke noget champagne!

 Vi havde ca. 3 kvarter til at få taget billeder i, men det gik meeeget hurtigt!

Mit bryllup - Location 1
Fotograf: Paw Jakobsen

Billederne blev taget i Hedeland. Her kunne vi få vores drømt opfyld med togskinner, men også lidt mere klassisk romantiske omringet af birketræer. Vi var pendlerkæreste i et par år inden vi flyttede sammen da jeg er fra jylland og jimmy fra sjælland, så derfor synes vi ideen med togskinnerne kunne være med til at gøre det hele lidt personligt. Vi fandt denne veterantogsbane som ikke bliver brugt om lørdagen, så vi skulle derfor ikke frygte at blive kørt ned!

Mit bryllup - Location 2
Fotograf: Paw Jakobsen

Inden vi skulle videre hjem mod reception var vi et smut forbi en lille birke-park, rigtig fint! Dog en del sumpet, men havde glemt de flade sko, så stiletterne kom på dagens opgave her!

Mit bryllup - Location 3
Fotograf: Paw Jakobsen

♥ to be continued...

comments powered by Disqus
Follow my blog with Bloglovin