Too Much Tulle Blog | Bryllupsblog fuld af inspiration og DIY

FacebookBloglovinVimeoRSSKontakt

Mit bryllup ♥ Trash the Dress

Efter brylluppet overvejede jeg rigtig meget om jeg skulle springe ud i Trash the Dress billeder, som vel egentlig er en amerikansk idé hvor man tager nogle utraditionelle billeder i brudekjolen hvor man ikke er bange for at blive beskidt, og derfor har langt større frihed end på selve bryllupsdagen. På den ene side synes jeg det ville være rigtig ærgerligt måske at ødelægge kjolen, men på den anden side ville det være en lige så stor skam blot at gemme den væk under sengen i en kasse og sige det var så den kjole! Så derfor valgte jeg at gøre det! Der var ingen tvivl om hvem fotografen skulle være, Tina Liv havde  tidligere taget billeder af mig, og jeg knuselsker hendes stil som bare lige er mig! Og hun var lige så excited som mig over at skulle deltage i denne session.

Vi valgte den første weekend i september, og det var bare super heldigt, for vejret var fantastisk – efter sådan en sommer havde man ikke turde håbe på 24 grader, sol og vindstille – men sådan blev det! Og heldigvis, vi skulle nemlig i vandet! Billederne blev taget ved Oddesund i vandet og på stranden. Vi valgte vandet/stranden da det er en fantastisk måde at gøre kjolen beskidt på og få nogle billeder man bestemt ikke kunne tage på dagen, men uden at kjolen behøver at gå helt i stykker. Den er her efter en rensning faktisk så fin som da jeg købte den!

Trash the Dress på græs
Fotograf: Tina Liv

Vi startede stille og roligt ud med nogle billeder i græsset og på stranden. Men så var det tid til at komme i vandet. Puha, 17 grader ”varmt” vand… uhh, men efter et par minutter var det faktisk rigtig lækkert og nærmest koldt at komme op igen! Efter 1,5-2 timer var vi færdige og vi blev pakket ind i håndklæder og kørt hjem. Derefter stod den på et par ugers venten mens Tina redigerede dem og endelig kunne vi modtage dem.

Trash the dress i vand
Fotograf: Tina Liv

Billederne blev præcis som vi havde drømt om! Synes de emmer af romantik, ro og fordybelse til hinanden, samtidig med at der indimellem er nogle billeder der virkelig afspejler hvor sjovt vi også havde det, og de billeder viser bare virkelig hvem vi er som personer og som par! Tina har virkelig fanget de mest fantastiske små øjeblikke og kan slet ikke begrænse mig her, så derfor bliver der vist rigtig mange billeder fra denne session!

Trash the Dress på stranden
Fotograf: Tina Liv

Kjole: Maggie Sottero, model Annistion
Headpiece: Jannie Baltzer, model Agnes
Smykker: Dyrberg Kern
Jakkesæt: Masterhand (Sten Golman)

comments powered by Disqus
Follow my blog with Bloglovin