Too Much Tulle Blog | Bryllupsblog fuld af inspiration og DIY

FacebookBloglovinVimeoRSSKontakt

Mit bryllup ♥ Fotovæg

En af de større DIY projekter jeg lavede til vores eget bryllup var fotovæggen. Vi ville gerne have gode/sjove billeder af alle gæsterne, men var ikke helt hooked på ideen med opstillede parbilleder. Derfor brugte jeg en lørdag sammen med min far på at lave denne fotovæg. Gæsterne tog så billeder af dem selv mens vi var ude med fotografen og blive fotograferet under receptionen – vi nåede dog selv med på et par stykker da vi kom tilbage. Vi er efterfølgende super glade for billederne, de er så kreative og sjove, og helt klart nogle vi kigger mere på end vi ville med traditionelt opstillede parbilleder. Jeg lover en af dagene lige at komme med en vejledning over hvordan fotovæggen laves.

Mit bryllup fotovæg

comments powered by Disqus
Follow my blog with Bloglovin