Too Much Tulle Blog | Bryllupsblog fuld af inspiration og DIY

FacebookBloglovinVimeoRSSKontakt

Mit bryllup ♥ Middag og dans

Så springer vi lige lidt tilbage i tiden.

Vi ankommer her til godset efter receptionen. Vi glædede os meget, hele dagen var gået så stærk og nu kunne vi endelig snart få lidt ro og få lov at sidde ned – selvom vi stadig var lidt rundtossede. Så mange indtryk på så kort tid, men også så megen kærlighed – både til hinanden men også til venner og familien der var mødt op! Vi havde lejet Sonnerupgaard Gods for en hel weekend og stod for alting selv. De fleste af gæsterne valgte at overnatte der sammen med os, og det var simpelthen så hyggeligt.

Ankomst på godset
Fotograf: Paw Jakobsen

Udsmykningen og pyntningen havde vi selv stået for dagen før, og alt var blevet som vi havde ønsket. Middagssalen var smal og aflang men lykkedes os alligevel at få det hele til at være der uden det virkede trangt.

Borddækning
Private billeder

Middagen forløb som de fleste bryllupsmiddage gør. Lækker mad, sange, taler, tårer, grin og kys på stolene, men alt er bare så anderledes når det er ens egen kok der laver maden, ens venner og familie der skriver sangene og talerne, vores egne tårer og grin og kys – så når man står i det er det langt fra en traditionel bryllupsmiddag.

bryllupsmiddag
Fotograf: Paw Jakobsen

Efter middagen var der selvfølgelig dans – som jo indledes af brudevalsen. Vi havde øvet os en smule hjemmefra så vi klarede os igennem den uden de store problemer, sikkert ikke så kønt, men vi gjorde det så godt vi kunne. Efter brudevalsen blev der spillet ”Du har en ven i mig” (fra Toy Story) som også var blevet læst op af præsten under vielsen. Puha, aftenens sidste tudetur og så var vi altså klar til at feste resten af natten ♥

Brudevals
Fotograf: Paw Jakobsen

Og det var så slutningen på mit eget bryllup. Jeg har stadig masser af kreative projekter fra dagen jeg nok skal vise frem også. Bl.a. en skøn fotovæg som virkelig var guld værd under receptionen og opskriften på min egen hjemmelavede bryllupskage ♥

Skriv en kommentar

Mit bryllup ♥ Locationbilleder - part two

Så er det vist tid til at få fortalt lidt mere fra mit eget bryllup. Jeg springer lige lidt i dagen og vender så tilbage med middagen og festen senere som afslutning. Under middagen havde vi lige en lille pause udenfor, vejret var helt vindstille og solnedgangen så flot. Det udnyttede vi selvfølgelig og fik taget lidt flere billeder. Først her ude over vandet på en terrasse der hører til parken på godset.

Fotolocation ude over vandet
Fotograf: Paw Jakobsen

Og bagefter foran det store træ med solnedgangen i baggrunden.

Fotolocation solnedgang
Fotograf: Paw Jakobsen

Skriv en kommentar

Mit bryllup ♥ Locationbilleder - part one

Efter vielsen kørte limousinen os ud til location stedet. Turen var fantastisk! Vi havde lige sagt farvel til alle de skønne mennesker foran kirken og tiden var bare fløjet afsted! Vi kunne godt se tiden var begyndt at gå liiidt for hurtig, men huskede hele tiden hinanden på at NYDE det og være ligeglad med tiden! Limo’en var FULD af balloner hvilket faktisk var lidt irriterende, men også sjovt. På vejen tilbage fik vi ballonerne over i fotografens bil, så kunne vi lidt nemmere nyde turen og drikke noget champagne!

 Vi havde ca. 3 kvarter til at få taget billeder i, men det gik meeeget hurtigt!

Mit bryllup - Location 1
Fotograf: Paw Jakobsen

Billederne blev taget i Hedeland. Her kunne vi få vores drømt opfyld med togskinner, men også lidt mere klassisk romantiske omringet af birketræer. Vi var pendlerkæreste i et par år inden vi flyttede sammen da jeg er fra jylland og jimmy fra sjælland, så derfor synes vi ideen med togskinnerne kunne være med til at gøre det hele lidt personligt. Vi fandt denne veterantogsbane som ikke bliver brugt om lørdagen, så vi skulle derfor ikke frygte at blive kørt ned!

Mit bryllup - Location 2
Fotograf: Paw Jakobsen

Inden vi skulle videre hjem mod reception var vi et smut forbi en lille birke-park, rigtig fint! Dog en del sumpet, men havde glemt de flade sko, så stiletterne kom på dagens opgave her!

Mit bryllup - Location 3
Fotograf: Paw Jakobsen

♥ to be continued...

Skriv en kommentar

Mit bryllup ♥ Vielsen

Min far skulle som traditionen siger følge mig op. Ude i våbenhuset tager mig og far det rimelig roligt. Jeg var MEGET MEGET spændt på hvordan jeg ville reagere her, ville jeg tude så jeg intet kunne se eller ville jeg være i stand til at nyde det. Limoturen var gået stille og roligt og vi havde hygget os, og min far virkede stadig meget fattet, så det har nok smittet rigtig meget af på mig! Vi var spændte men glædede os begge til endelig at komme ind i kirken!

Mit bryllup - ingang i kirke
Fotograf: Paw Jakobsen


Inden vi går ind spørger jeg om han er klar og han siger ja! Så er det NU! maven og sommerfuglene vælter rundt og døren går langsomt op! Musikken begynder at spille men jeg opdager den slet slet ikke...

Vi går ind i siden af kirken. Da vi er på midten og skal dreje op mod alteret står vi stille lige nogle sekunder. Det var skønt. lige at have tid til at kigge rundt på alle gæsterne og ikke mindst ENDELIG at kunne se Jimmy, der selvfølgelig stod med tårer ned af kinderne ♥

Mit bryllup - kirkegulvet
Fotograf: Paw Jakobsen

Så var det tid til at blive gift, hvor var det stort! Vores præst Stine-Helene var fantastisk og holdte en skøn tale for os, hvor hun bl.a. citerede sangen du har en ven i mig. Ved ikke om man kan sige det er "vores" sang, men skulle vi have en sang var det nok den. Skønt at sidde og tude sammen der!

Mit bryllup - vielsen
Fotograf: Paw Jakobsen

Så skulle vi følges ud som ægtepar! VILDT! Jeg var meget meget lettet inden i, alt var indtil videre bare gået præcis som jeg havde drømt om. 

Lader de næste par billeder tale lidt for sig selv, ikke så meget at sige udover vi er LYKKELIGE

Mit bryllup - nu som ægtefolk
Fotograf: Paw Jakobsen

Da vi kommer ud fra kirken er vejret skønt, lidt blæsende men ellers helt perfekt. Vi fik knus og kram af alle og det var helt vidunderligt! Efter at have hilst måtte vi videre ud og have taget locationbilleder.

Mit bryllup - lykønskninger
Fotograf: Paw Jakobsen

♥ To be continued...

Skriv en kommentar

Mit bryllup ♥ Lørdag morgen

Må hellere starte med at få vist billeder fra mit eget bryllup inden jeg begynder at hive billeder ind på bloggen fra andres! Det er vist kun fair!

Vi blev gift 25. juni 2011, så i skrivende stund er det ca. 7 måneder siden, og jeg husker dagen som var det i går! – næsten! Og sikkert takket være alle de billeder vi har derfra.

Lørdag morgen var jeg i Tanja Lykkes kyndige hænder. Hun lagde både min makeup og satte håret. Jeg var godt spændt, men fik klemt lidt juice og lidt mad ned. Det var simpelthen de største sommerfugle der kørte igennem en lige der. Nu var det altså nu. Om kun et par timer ville jeg træde indenfor i kirken og se vennerne og familien – og ikke mindst Jimmy!

Jeg havde brugt MEGET tid inden på at finde den rette makeup og frisure. Gennemsøgt hele nettet og læst alle blade på markedet. Det endte med et par brun/gyldne smokey eyes og højt touperet hår – følte mig som en hel prinsesse. Mary er dog også set en del gange med en lignende frisure, men det var nu ikke derfor valget faldt på den. Det lykkedes endda at få mit hår til at fylde så meget det ikke var nødvendigt med hverken kunstig hår eller valk som vi havde troet i første omgang.


 

Mit bryllup - make up


Så var det tid til at få kjolen på! Og det gik så fint. Tanja havde på det tidpunkt sin egen brudekjolebutik og kjolen er købt ved hende og hun var jo derfor mester i at give mig den på!

Lige et par tips:

1) Når du får lagt makeup og sat hår så vælg at sidde i en cardigan der kan åbnes foran, så er du fri for at skulle have den over hovedet bagefter og evt. ødelægge den fine frisure.

2) Selvom mange anbefaler at man tager kjolen på lige inden man skal ud af døren så man ikke skal stå og vente i den så kan det faktisk være en god ide at tage den på i hvert fald 30 min før. En kjole sætter sig nemlig og giver sig lidt, så hvis det passer med at hvis du for den på 30 min før du skal af sted, kan du lige nå at stramme den til igen inden du skal ud af døren, så sidder den helt perfekt i kirken!

Efter kjolen var kommet på var det tid til at få sat mit headpice på fra Jannie Baltzer. Den helt perfekte løsning for mig da jeg ikke ønskede slør. Og så var vi ellers ved at være klar til at drage mod kirken.


 

Mit bryllup - kjolen
Make-up artist: Tanja Lykke
Fotograf: Private billeder
Kjole: Maggie Sottero model Anniston
Headpiece: Jannie Baltzer model Agnes

♥ To be continued...

Skriv en kommentar
Follow my blog with Bloglovin