Too Much Tulle Blog | Bryllupsblog fuld af inspiration og DIY

FacebookBloglovinVimeoRSSKontakt

Natasja ♥ Kasper

Så er det blevet tid til mit første real wedding portræt, og jeg glæder mig rigtig meget til at vise alle de skønne billeder som Martin fra www.applepark.dk har taget af Natasja og Kasper til deres bryllup i sommers. Jeg kender Natasja fra min egen bryllupsplanlægning – hun blev nemlig gift kort efter mig selv og hun var så sød at hun endda havde overskud til at hjælpe til med serveringen ved mit bryllup kun en måned inden hendes eget. Jeg har fået Natasja til at svare på en række spørgsmål omkring brylluppet og ikke mindst komme med gode råd til kommende brudepar. Men inden vi når til spørgsmålene må jeg altså lige vise disse flotte billeder fra forberedelsen lørdag morgen – wauw!

Natasja_kasper_forberedelse

Hvilken type bryllup holdte I?

Vi vidste begge to fra start af at vi ville giftes i kirke – både fordi vi synes det er en dejlig tradition, men også fordi vi begge to altid har forestillet os selv blive gift i en smuk kirke, med bruden op ad gulvet, salmerne og hele molevitten.

Festen var vi lidt mere i tvivl om og vi havde både hoteller, forsamlingshuse og lejetelte i kikkerten inden vi fandt vores sted. Vi endte med at leje Sonnerupgaard Gods – og stå for en hel masse selv.

Hvad var den bedste oplevelse på dagen?

Der var jo så mange!! Alle de smukke og personlige taler, at have alle ens elskede samlet og selvfølgelig at holde en vellykket fest, men jeg vil nok sige at det at få lov til at kysse sin mand ordentligt efter vi kom ud af kirken var noget helt specielt.

Gik der noget galt?

Der var MEGET der gik galt – men det er nok først efterfølgende at jeg kan se på dem som ”ting der gik galt” for på selve dagen var jeg så glad og så spændt at det slet ikke gik mig på. Vi fik to afbud på selve dagen, hvoraf den ene godt nok blev erstattet. Den ene af serveringspersonalet skar sig meget voldsomt i fingeren og måtte af sted med ambulance – dog først efter det meste af deres arbejde var gjort. Det regnede helt åndssvagt og ødelagde nogle af vores planlagte location billeder og så ville mit hår absolut ikke som jeg (eller frisøren) ville og begyndte ret tidligt at falde sammen.

Hvor lang tid var I om at planlægge brylluppet og hvad var den største udfordring?

Vi brugte et år og en dag – selvom jeg må indrømme at jeg jo nok havde haft en del tanker om hvordan den slags kunne foregå. Den største udfordring var nok at finde ud af hvilken slags fest vi egentlig gerne ville have – især fordi min dejlige mand ikke havde gjort sig nær så mange tanker om den store dag som jeg.

 Natasja_kasper_kirke

hvor meget omkring  bryllup lavede I selv/stod selv for?

Vi stod for mange ting selv, fordi vi havde lejet lokaler hvor der ikke hørte personale til. Vi lavede det alt det kreative selv, STD-kort, invitationer, bordkort, menukort, bordplan, kirkehæfter, risposer med personligt bånd, takkekort – samt alle blomster foruden knaphulsblomster. Kagen blev også lavet hjemme – med stor hjælp fra den dejlige blogger Mette ♥

Jeg synes det har været sjovt og udfordrende at lave så mange ting selv – men jeg er jo også studerende og har rimelig meget fritid, samt at jeg havde fri i 32 dage op til brylluppet.

Har I været på bryllupsrejse, hvis ja, hvorhen og hvorfor netop der?

Vi tog to uger til Tyrkiet med afrejse en uge efter vores bryllupsdag. Vi valgte at tage derned fordi vi havde brug for sol, varme, pools, strand, drinks og god mad til en billig penge. Min mands far har en lejlighed i Alanya som vi lånte – og det var LÆKKERT! Til marts tager vi dog på vores ”rigtige” bryllupsrejse – tre uger til USA’s vestkyst hvor vi skal tage den berømte tur fra San Francisco, ned langs kysten til L.A. og der bliver selvfølgelig også tid til en Vegas tur, hvor vi har planlagt at booke en ”Extra Deluxe suite” med spabad og det hele. OM vi glæder os! 

Har det ændret jer som par at blive gift?

Både og. Nu har vi jo en oplevelse sammen som ikke kan sammenlignes med noget andet, noget vi kan huske på og grine over sammen. Det er en speciel oplevelse at blive gift og den absolut bedste grund til at blive skilt må være at man da kan holde et nyt bryllup!

Når det er sagt, så er vi jo stadig bare Kasper og Natasja. Jeg har stadig mine studier i Odense og han har stadig sit job. Vores hverdag er ikke ændret og det bliver den nok heller ikke før projekt baby begynder – endnu en ting der kan binde os sammen og som jeg glæder mig rigtig meget til – selvom der kommer til at gå nogle år endnu.

Gode råd til kommende brudepar?

Åh der er jo tusind gode råd at give, men hvis jeg skal forsøge at formulere nogle få..

En god fotograf er guld værd – og vi har sat utrolig stor pris på at have haft en med fra morgen til aften. Dagen er stor, men minderne er større!

Sørg for at have gode gennemtænkte back-ups til de ting der afhængige af f.eks. vejret.

Lav en bodplansoversigt – det er så nemt og rart for gæsterne at de ikke skal gå rundt og finde deres plads ved at læse bordkort.

Tag fri om mandagen! Især hvis I har haft overnattende gæster. Vi var hjemme kl. 15 om søndagen og vi nød rigtig godt af vores ekstra fridag.

Benyt jer af skønne forums som Bryllupsklar og dygtige bloggere som Mette – det er altid dejligt at få inspiration.

Husk at kysse din mand så meget som du og han kan holde til – det er de dejligste kys og den eneste dag hvor venner og familie nyder at se på det!

Lige til sidst må det klassiske råd også hellere komme frem – nyd nyd nyd dagen, den går alt for hurtigt og kommer aldrig igen.

Natasja_kasper_locationbilleder 

comments powered by Disqus
Follow my blog with Bloglovin