Too Much Tulle Blog | Bryllupsblog fuld af inspiration og DIY

FacebookBloglovinVimeoRSSKontakt

Cecilie ♥ Frank

Så er det endelig blevet tid til endnu et Real Wedding herimellem alle bryllupsrejsebeskrivelserne. Og jeg glæder mig super meget til at vise jer Cecilie og Franks bryllup. Et vidunderligt romantisk og smukt bryllup fotograferet af fotograf Mark Trustrup. Og havde man helt frit valg på alle vejr-hylder ville man da vælge lige præcis det smukke vejr de havde på deres bryllupsdag, hvor heldig har man lov til at være :)

Real Wedding Cecilie og Frank kirke

Hvilken type bryllup holdte I?

Resturant/havebryllup. Vores bryllup var ret specielt siden min mand kommer fra Holland og vi derfor valgte at dele vores bryllups mellem Danmark og Holland.

Rent praktisk betød det at vi blev viet i Trinitatis Kirke i København hvor vi havde "inviteret" alle til at deltage og til den efterfølgende reception ved siden af kirken. Der deltog alle vores venner og både noget dansk og hollandsk familie. Efter inviterede vi den absolut nærmeste familie, kun forældre og søskende, til en hyggelig og intim eftermiddag og aften på Kongelundskroen. Pga det begrænsede antal gæster til middagen valgte vi at bruge en del på god mad, hvilket Kongelundskroen til fulde levede op til.

Efter den "officielle" bryllupsdag rejste vi på bryllupsrejse og først da vi kom hjem derfra, dejligt brune ;), tog vi til Holland og holdte bryllupsfest i mine svigerforældres have.

Vi ankom nogle dage før festen og gjorde klar og pyntede op. Vi havde inviteret alle, selv om vi selvfølgelig godt vidste at en del fra Danmark ikke ville komme. Af samme grund gik vi meget op i at holde en reception efter vielsen i Danmark.

Sen eftermiddag kom de første gæster, som igen var den nærmere familie inkl bedsteforældre, gudforældre, dem i Holland vi ser mest og alle der kom fra Danmark, til middag. Efter middagen blev bordene ryddet op og der blev gjort klar til resten af gæsterne. Ved 20-tiden kom resten af gæsterne og der blev danset brudevals og serveret lækker mad fra en buffet.

Hvad var den bedste oplevelse på dagen?

At blive gift med min forlovede efter 10 år som kærester! Men ellers var det hele bare godt. Vejret var perfekt, både på bryllupsdagen og til festen. Alt gik som det skulle takket være vores søde familie som lige fik gjort det vi ikke selv havde tænkt på/fik tid til. Og maden var super, det betød faktisk rigtig meget i sidste ende, det er noget vi tit tænker tilbage på.

Gik der noget galt?

Det eneste vi gerne ville have lavet om var, at vores familie stort set kun kunne se den ene side oppe ved alteret under vielsen. Præsten spurgte hvordan vi ville have gæsterne skulle sidde, enten bag os oppe ved alteret eller nede på de almindelige stolerækker. Vi vidste ikke hvad der var bedst og spurgte hvad der var normalt, og det var stolerækkerne, så vi tænkte at det vel var fint nok så. Nu ville vi gerne have haft vores nærmeste familie siddende lige bagved.

Hvor lang tid var i om at planlægge brylluppet og hvad var den største udfordring?

Jeg havde tydeligt sagt i mange år, at når jeg skulle giftes skulle der minimum være 1 år til planlægning. Jeg endte med at have 1 år og 3 måneder, men gik faktisk i planlægningsstop i 3 måneder da jeg lige pludselig ikke havde meget mere at lave og der var aaalt for lang tid til brylluppet. Pludselig ville vi bare giftes! Overvejede helt at skynde os med et vinterbryllup i stedet, men synes alligevel vores 10-årsdag betød mere for os.

Vores største udfordring var at finde ud af hvordan man håndterede et bryllup med gæster fra 2 forskellige lande. Vi kom frem til et kompromis som vi blev glade for.

Real Wedding Cecilie og Frank ris

Hvor meget omkring bryllup lavede I selv/stod selv for?

Al planlægning stod vi for. Desuden lavede jeg (med hjælp fra mor og svigerinde) min egen buket samt brudebuket, brystbuket og pyntning af kirke på selve dagen. Vi designede vores egne invitationer og lavede selv personlige chokolader og favours til festen. Mini cupcakes til receptionen var også hjemmelavede. Nå ja, og så brugte jeg og min veninde super lang tid på at lave silkepapirspompomer til at pynte til festen!

Har det ændret jer som par at blive gift?

Overhoved ikke! Men vi var selvfølgelig også sammen i 10 år før vi blev gift, så vi burde jo nok kende hinanden ;) Dog synes vi begge det er en super dejlig tanke at vide man er gift, på en eller anden måde rart at vide at nu er man "rigtigt" sammen.

Gode råd til kommende brudepar

Vi sparede på forskelligt som blomster og min kjole var relativt billig (5000 kr på tilbud fra 10.000) og jeg er rigtig glad for ikke at have brugt mere, selv om den selvfølgelig skal være sådan som man har tænkt sig, så synes jeg ærlig talt ikke den betød det store på selve dagen.

Spar ikke på mad eller fotograf! Vi gik efter en fotograf hvis billeder vi kunne lide, de betyder SÅ meget her efter brylluppet.

Tag ud i kirken og se hvordan vielsen vil se ud fra gæsternes pladser så i sikre at alle kan se.

Og så til sidst: Slap af på dagen! Det hele behøver ikke være så perfekt, det bliver en fantastisk dag uanset hvad ♥

Real Wedding Cecilie og Frank location

comments powered by Disqus
Follow my blog with Bloglovin