Too Much Tulle Blog | Bryllupsblog fuld af inspiration og DIY

FacebookBloglovinVimeoRSSKontakt

Kristine ♥ Daniel

Husker I kristine der vandt sin drømmekjole fra Vintage Bride?  - ellers kan I læse artiklen her. Dengang kunne jeg jo af gode grunde ikke spørge for meget ind til kjolen, og heller ikke mandens reaktion da han ikke havde set den endnu. Kristine er nu blevet gift med sin mand Daniel og jeg kan derfor nu både vise billeder af kjolen og selvfølgelig få reaktionerne at vide da manden så kjolen for første gang

Vielsen fandt sted i den smukke Frederiksberg Slotskirke og festen blev efterfølgende holdt i Cirkelordenens Selskabslokaler med 80 gæster. Og selvom man vinder sin drømmekjole overskred de selvfølgelig også budgettet en smule. Hele brylluppet løb op i 120.000 kr. – men det ser også ud til at have været en smuk og uforglemmelig dag ♥

Kristine og Daniel 1

Fotograf: Allan Egeberg, http://www.egebergfoto.dk/

hvordan reagerede din mand/venner/familie på kjolen?
Min mand er utrolig vild med kjolen - heldigvis. Han fortæller selv, at han først blev helt overvældet, da jeg trådte ind i kirken, fordi det var sådan et stort øjeblik, og fordi det var første gang, at han så mig som brud. Han registrerede ikke andet, at jeg var super smuk. Det var først, da jeg sad på stolen i kirken, at han virkelig fik øje og nød på alle detaljerne.
Jeg har generelt fået meget ros for min kjole. Alle har kommenteret, hvor flot et håndværk det er. Man kan tydeligt se, at kjolen er lavet ud af flotte materialer.

På selve dagen var kjolen rigtig skøn at have på. Selvom det var 30 grader varmt var de 7 lag tyl og det sidste lag blonder til at holde ud at have på. Og jeg følte mig helt sikkert som "prinsesse for en dag".

Jeg havde ikke set min mands habit, så det var meget heldigt, at vi passede sammen i looket. Eller - helt held var det naturligvis ikke, da min lillebror arbejder i en tøjforretning, og havde koordineret vores outfits.

Hvorfor blev det netop denne kjole?
Jeg elsker blonder og blondebrudekjoler, så jeg havde hele tiden tænkt, at jeg ville have en blondekjole. Jeg havde en virkelig god og lang snak med Maria, indehaveren fra Vintage Bride, om mine ønsker, og vi kiggede længe i kataloger. Pludselig sagde Maria, at hun da havde en kjole hængende i min størrelse og spurgte, om jeg ikke lige ville prøve den.
Da jeg så kjolen, var jo forelsket, men den var også større end jeg lige havde regnet med og forestillet mig, at jeg skulle have.

Da jeg så fik kjolen på, var jeg dog slet ikke i tvivl. Det var bare den, det skulle være. Jeg synes, den har så mange smukke detaljer, og blonden er virkelig smuk. Og så gjorde kjolen bare det perfekte for min kropstype ;)

Kjolen er fra det italienske mærke Atelier Aimee fra deres Emé di Emé-serie. De laver altså bare de smukkeste kjoler.
Fordi kjolen er så stor, besluttede jeg mig hurtigt for ikke at have slør på. Derfor valgte jeg et headpiece fra Jannie Baltzer. Den beslutning har jeg ikke fortrudt. Det fuldendte mit look.

Kristine og Daniel 2

Fotograf: Allan Egeberg, http://www.egebergfoto.dk/ 
Fotograf fra festen: Lasse Emil Hildebrandt fra http://foto.ducklymedia.dk

Hvad var den bedste oplevelse på dagen?
Det største øjeblik var at træde ind i kirken. Det var stort for os begge to. Det øjeblik, hvor klokkerne efter at have ringet i et stykke tid pludselig holder op, og der bliver helt stille før orgelet tager over, var helt magisk. Så bliver dørene åbnet og man ser for første gang den udgave af hinanden som man kun har drømt om.

Hvor lang tid var I om at planlægge brylluppet og hvad var den største udfordring?
Jeg blev friet til i juli 2011, og vi besluttede datoen ret hurtigt. Dernæst blev de store poster, som kirke, fotograf, musik og feststed booket. I løbet af de 13 måneder er alle de andre så faldet på plads. Nogle måneder har brylluppet fyldt mere end andre, især de sidste to måneder op til dagen var bryllupsbesatte! Vi har haft mange udfordringer, bl.a. valg af feststed, logistiske problemer pga. Copenhagen Pride Paraden (som kommunen hjalp os med) og bordplanen. Desuden tog DIY rigtig mange timer, men på selve dagen var det bare det hele værd!
Selve dagen var FANTASTISK og vi fik vores bryllup, som vi havde ønsket os det.

Gode råd til kommende brudepar?
Gå i gang tidligere end du ellers har planlagt, da designprocessen og DIY tager riiigtig lang tid. Det er sjovere at have lang tid til det, så man bedre kan føle, det er et hyggeprojekt, end en sur opgave. Læg et fleksibelt budget, da du skal kunne tillade dig at vælge kvalitet til en lidt højere pris. Det er det hele værd! Overvej, hvad der betyder mest og skær det "overflødige" væk. Vi sparede fx på transport. Vi valgte i stedet at pynte min fars bil og kørte de 3 km i den.

Spar ikke på fotografen. Vi havde både fotograf til fotolocations og til festen. Vi har fået billeder af alle de små detaljer og øjeblikke, som vi ikke selv ville have tænkt over, og som efterfølgende er uvurderlige at eje. Dertil kommer en redigering, som får os til at ligne filmstjerner.

----

Tusind tak til Kristine og Daniel for at ville vise deres skønne bryllupsbilleder frem ♥

comments powered by Disqus
Follow my blog with Bloglovin