Too Much Tulle Blog | Bryllupsblog fuld af inspiration og DIY

FacebookBloglovinVimeoRSSKontakt

Katrina ♥ Anders

Hold da op, sikke en lang pause jeg har haft væk fra bloggen! Jeg er i gang med at skifte computeren ud og det er åbenbart ikke helt så nemt som jeg havde håbet, men selvom jeg ikke helt er færdig endnu med de "tekniske problemer" har jeg alligevel fået fremtryllet en lille adventsgave til jer ♥ I september blev Katrina og Anders nemlig gift i Skanderborg Slotskirke, og det er bare rørende smukt. 

Fotograf:tina Liv


Hvilken type bryllup holdte I?

Vi holdt et meget traditionelt bryllup i Skanderborg slotskirke. Min far og jeg fulgtes til kirken i en fin gammel Ford. Vi kørte i go' tid og kørte en tur rundt i byen og snakkede lidt. Min far er meget følsom, og startede allerede med at græde i bilen :-) Men vi nåede frem til kirken 1 min for sent, så de var godt i gang med at ringe med klokkerne. Det gav mig lidt stress på, men da vi kom i våbenhuset blev vi mødt af mine 3 søstre og vores 2 børn - så blev jeg helt rolig igen :) Vi gjorde os klar, og tog 2 dybe vejrtrækninger inden orgelet begyndte at spille, og dørene blev åbnet. Min far knugede min arm; så går vi :-) De første 10 skridt i kirken kunne vi ikke se alteret, så vi havde aftalt at stoppe op og se op af gulvet inden vi fortsatte. Da vi så op og fik øjenkontakt fik jeg den vildeste kuldegysning nogensinde, det var bare kærlighed!

Vielsen var en stor oplevelse. Ingen af os er specielt troende, men det at blive gift i samme kirke som vores 2 børn er døbt var noget helt specielt. Vi havde snakket om at blive gift i naturen, men jeg er SÅ glad for at vi valgte kirken, det var magisk!

Efter kirken skulle vi fotograferes, først i kirkens tårn og derefter på marken og i skoven ved vores hjem. Turen fra kirken foregik også i den gamle Ford, denne gang var børnene med, så vi sad alle 4 på bagsædet, det var så hyggeligt... og alle folk dyttede og piftede efter os.

Efter ca. en halv times fotografering blev børnene hentet, så der var mere ro til resten af fotograferingen.

Vores forældre var værter ved receptionen, så alle gæsterne tog direkte fra kirken til FØLA. Vi havde sørget for bordfodbold, kongespil, mega mikado, 'slå søm i' ( en jysk bønderøvs diciplin ) Samt canapeer og rigeligt med drikkevarer, så gæsterne havde allerede godt gang i festen da vi ankom. Det var virkelig dejligt at se folk mingle på kryds og tværs allerede inden middagen.

Vi havde prioriteret GO mad og GO vin, og det var både vi og vores gæster yderst tilfredse med. Vi fik 4 retter mad, og bryllupskagen som dessert. Under middagen var der mange forskellige indslag, både taler og sange og underholdning - vores venner og familie havde virkelig gjort sig umage... det var helt fantastisk. Min mor havde inviteret Kris Herman til at komme og synge og spille for os - det var så smukt :-) Talerne Var SÅ personlige og SÅ rørende... Der var 7 taler, den ene mere rørende end den anden, men selvfølgelig var talerne fra min far og min mand helt specielle. Jeg holdt også tale for Anders, jeg holdt den lidt i den sjove genre for at være sikker på at jeg kunne komme igennem den, og jeg fik da også sagt noget mere dybt og personligt til sidst :-)

Bandet spillede op, og vi nåede kun lige at danse brudevals inden kl. 24, og så stod den ellers på FEST ;-)

Jeg havde sørget for at købe en danse-kjole, og det var jeg virkelig glad for, det gjorde det meget sjovere at danse til den lyse morgen.

Fotograf: Tina Liv - Katrina og Anders 2

Fotograf: Tina Liv

Hvad var den bedste oplevelse på dagen?

At se hinanden i kirken

Hvor lang tid var I om at planlægge brylluppet og hvad var den største udfordring?

Vi brugte ca. 1 år på planlægningen. Største udfordring var at lave kjolen selv... Den blev først færdig tirsdag før bryllupet.

Hvor meget omkring brylluppet lavede I selv/stod selv for?

Vi stod selv for mange ting op til bryllupet, invitationer, bordkort/menukort, opdækning af borde, indkøb af drikkevarer, oprydning mm.

Har I været på bryllupsrejse, hvis ja hvorhen og hvorfor netop der?

Nej ikke endnu, vi har tænkt os at tage på bryllupsrejse når vi har 1 års bryllupsdag

Har det ændret jer som par at blive gift?

Nej slet ikke... Nu har vi blot endnu et dejligt minde sammen.

Gode råd til kommende brudepar?

Vent med bryllupsrejsen, brylluppet er en KÆMPE oplevelse i sig selv, og den kan man leve højt på længe.

Fotograf: Tina Liv - Katrina og Anders 3

Fotograf: Tina Liv

comments powered by Disqus
Follow my blog with Bloglovin