Too Much Tulle Blog | Bryllupsblog fuld af inspiration og DIY

FacebookBloglovinVimeoRSSKontakt

Hannah ♥ Alistair

Hannah og Alistair mødtes i 2006 i Spanien og boede begge i Australien på det tidspunkt. I 2011 flyttede de til Danmark pga. arbejde og 2 år senere blev de gift i København ♥

Think Photography

Hvilken type bryllup holdte I?

Vi havde arrangeret at blive viet på Frederiksberg Rådhus dagen før, så vi var i stand til at nyde hvert minut af dagen og fejre den med vores gæster.

Dagen begyndte med en kort udendørs ceremoni afholdt af vores fædre i haven udenfor restaurant Mielcke & Hurtigkarl, hvor vi bekræftede vores løfter til hinanden foran vores gæster. Efter ceremonien gik vi til restaurantens terrasse, hvor der blev serveret canapéer og kølig Cava efterfulgt af en 4-retters menu med matchede vine i den smukke restaurant Mielcke & Hurtigkarl.

Hvad var den bedste oplevelse på dagen?

Efter middagen holdte Helle Sæthre, min danske partner i Besos.dk, en smuk tale, som også introducerede vores gæster (og os!) for forskellige danske bryllupstraditioner. Før middagen var ovre havde vi kysset hinanden stående på vores stole adskillige gange, vi var hver især blevet kysset af enhver deltager af det modsatte køn, mens den anden var på toilet og Alistair fik sine sokker klippet af... Traditionerne var super sjove at opleve!

Hvor lang tid var I om at planlægge brylluppet og hvad var den største udfordring?

Vi planlagde brylluppet på lige over et år. Den største udfordring var at vi ikke var sikre på at nogen fra Australien, dvs. de fleste af vores venner og familie, kunne være med.

Think Photography

Har I været på bryllupsrejse, hvis ja hvorhen og hvorfor netop der?

Vores bryllupsrejse gik sammen med 30 af vores venner og familie til Spanien. Vi fandt en skøn villa udenfor Barcelona, hvor vi nød Cava, Tapas og solen. Vi har besluttet at tage derover fordi så mange var kommet til vores bryllup udenfor Europa og vi ønskede at hygge lidt sammen et varmt sted, inden de tog hjem igen!

Har det ændret jer som par at blive gift?

Det håber jeg ikke! 

Gode råd til kommende brudepar?

Lav dagen som I ønsker og ikke som alle andre gør eller gæsterne må forvente (fx. Vi giftede os i Kbh, selv om mange venner pressede os at blive gift i Australien).

Brug penge på de ting som er vigtige for jer og lad være med at bruge penge på det I ikke gider (fx. brugte vi et stort beløb på mad og vin, men havde ikke nogle ringe).

Inviter kun dem I føler er en del af jeres liv (Vi inviterede kun tæt familie og ingen af vores forældres venner).


Think Photography

comments powered by Disqus
Follow my blog with Bloglovin