Too Much Tulle Blog | Bryllupsblog fuld af inspiration og DIY

FacebookBloglovinVimeoRSSKontakt

Vielsessmykker fra nettet?

Tør du købe Vielsesringen over nettet? Der kan faktisk være mange penge at spare, og køber man fra de større anerkendte butikker er det ikke spor farligt - ofte er der mange penge at spare og servicen er rigtig god. Jeg købte selv vores vielsesringe på via nettet faktisk og havde en super god oplevelse med det og fik dem til en meget billigere pris end jeg kunne have fået i en butik. Selve oplevelsen er selvfølgelig måske ikke helt det samme - kunne da got savne lidt at mig og min mand havde siddet fysisk i en butik og prøvet diverse ringe sammen, men hvis økonomien spiller en væsentlig rolle så ville jeg hellere få smykker der var lidt mere værd til en bedre pris end jeg kunne i butikkerne.

Hvordan gør man?
Ja jeg husker tydeligt jeg var meget nervøs for at bestille over nettet - passer de nu når vi så modtager dem?! Især min lille finger som bruger str 47 som ligger udenfor standard størrelser og derfor ikke kune returneres... MEN det var rigtig nemt at bestille over nettet for langt de fleste butikker har en fingermåler eller en masse prøveringe de kan sende med ud for et beskeden beløb. Så kan man derhjemme lige prøve de forskellige størrelser inden man bestiller - super nemt og smart. 

Et af de firmaer man fx kan købe smykker hos på nettet er Bound 4 Life   som er en dansk side. Her kan du få smykker i alle prisklasser og smukke vielsesringe behøver bestemt ikke koste en millard.

Har fundet et lille udvalg af forskellige vielsessmykker på deres hjemmeside, alle til en overkommelig pris:

Vielsesringe 8 karat guld  (pris 5.800,-) - Vielsesringe 14 karat guld (pris 7.935,-)

Vielsesringe i 8 karat hvidguld (pris 4.600,-) - Vielsesringe i 14 karat hvidguld (pris 8.280,-)

Husk at du også kan få graveret dine ringe når du køber dem på nettet :)

Bound 4 life har sendt mig disse flotte øreringe så jeg kunne se deres produkter i virkeligheden og jeg må sige at de er virkelig smukke! De er forgyldte med lyserøde kulturperler og zirkoniasten.

Jeg tænker at de også ville kunne bruges til bryllup! For kan man ikke godt bære farvede smykker på sin bryllupsdag? Man kunne jo evt. vælge et smykke med en blå sten/perler og bruge det som sit something blue :)

Skriv en kommentar

Lækre sjaler

Så er sommeren vist ved at være ovre og efterårets bryllupper er i fuld gang. Der er ikke længere nogen garanti for godt vejr – det er der vist aldrig her i Danmark – men de lunefulde aftener er vist ved at være forbi. Derfor handler dagens artikel om en stilfuld måde at holde sig varm på - nemlig sjaler.

Søde Hannah fra Besos har sendt mig et sjal/tørklæde fra deres kollektion og det er SÅ lækkert. Det vil passe perfekt som sjal over skuldrene på bryllupsdagen hvis det skulle være lidt køligt imellem fotograferingerne eller for at holde varmen i løbet af dagen. Det bedste af det hele er at det sagtens kan bruges bagefter til et hvert outfit som et dejligt minde om dagen – det vil de fleste meget brudeagtige boleroer fx ikke. Jeg glæder mig til at få det brugt for tror det kan styles til næsten alt jeg har i skabet ♥

Besos
Sjal/tørklæde i 100% fin uld - 75x200cm (pris 499,-)

Dette sjal her er fx i 100% uld og koster kun 499,- men fås også i andre også lækre materialer og print i forskellige prisklasser. Er man modig kan sjalet jo måske være i en sjov farve der matcher skoene, være i dyreprint eller måske helt klassisk i en hvidlig nuance.  

Jeg har taget en runde på deres hjemmeside og fundet nogle fine sjaler jeg synes vil være oplagte til bryllupper - men kun fantasien sætter jo som bekendt grænser!Sjal/tørklæde i hør/viscose lækkert neutral hvidt tørklæde med flotte palietter - 70x180cm (pris 499),-Sjal/tørklæde i cashmere passer flot til bruden der er lidt gylden i huden eller hvis man bærer guld smykker - 70x200cm (pris 999,-)


Tørklæde/sjal i 100% uld lækker lilla farve der pifter lidt op men stadig i en afdæmpet neutral farve - 70x180cm (pris 449,-)


Sjal/tørkæde i Cashmere/silke til den modige brud der tør bære sort - 60x200cm (pris 799,-)

Hele udvalget af sjaler/tørklæder kan ses her på www.besos.dk og læs om tips til styling med sjaler her på deres blog :) 

Skriv en kommentar

Jannie Baltzer 2014

Oh my – jeg er så forsinket med den her artikel! Den skulle jo være skrevet for flere uger siden, men ja den ene dag tager hurtigt den anden her når man går hjemme på barsel, så derfor kommer den altså først nu, Jannie Baltzers 2014 kollektion! Hurra – glæder mig hvert eneste år til at se hendes alt for lækre kollektioner! Jeg bar jo selv Jannie Baltzers Agnes tilbage i 2011 da jeg blev gift, og har siden det været fuldstændig forelsket i hendes headpieces!

Og selvfølgelig gør hun det igen, skaber en fuldstændig smuk og fortryllende kollektion – igen fotograferet at den super dygtige fotograf Sandra Åberg.

Priserne ligger hvor de plejer at ligge, ikke i den billige ende, men det er virkelig også et lækkert, smukt og unikt stykke kunst man får for pengene, og der er kræset for detaljen hele vejen igennem. Her 3 år efter ligner min Agnes stadig sig selv, også selv om den efterhånden er godt brugt til diverse fester.  Priserne kan ses på Jannie Baltzers hjemmeside hvor man også kan købe de forskellige headpieces.

Skriv en kommentar

Hannah ♥ Alistair

Hannah og Alistair mødtes i 2006 i Spanien og boede begge i Australien på det tidspunkt. I 2011 flyttede de til Danmark pga. arbejde og 2 år senere blev de gift i København ♥

Think Photography

Hvilken type bryllup holdte I?

Vi havde arrangeret at blive viet på Frederiksberg Rådhus dagen før, så vi var i stand til at nyde hvert minut af dagen og fejre den med vores gæster.

Dagen begyndte med en kort udendørs ceremoni afholdt af vores fædre i haven udenfor restaurant Mielcke & Hurtigkarl, hvor vi bekræftede vores løfter til hinanden foran vores gæster. Efter ceremonien gik vi til restaurantens terrasse, hvor der blev serveret canapéer og kølig Cava efterfulgt af en 4-retters menu med matchede vine i den smukke restaurant Mielcke & Hurtigkarl.

Hvad var den bedste oplevelse på dagen?

Efter middagen holdte Helle Sæthre, min danske partner i Besos.dk, en smuk tale, som også introducerede vores gæster (og os!) for forskellige danske bryllupstraditioner. Før middagen var ovre havde vi kysset hinanden stående på vores stole adskillige gange, vi var hver især blevet kysset af enhver deltager af det modsatte køn, mens den anden var på toilet og Alistair fik sine sokker klippet af... Traditionerne var super sjove at opleve!

Hvor lang tid var I om at planlægge brylluppet og hvad var den største udfordring?

Vi planlagde brylluppet på lige over et år. Den største udfordring var at vi ikke var sikre på at nogen fra Australien, dvs. de fleste af vores venner og familie, kunne være med.

Think Photography

Har I været på bryllupsrejse, hvis ja hvorhen og hvorfor netop der?

Vores bryllupsrejse gik sammen med 30 af vores venner og familie til Spanien. Vi fandt en skøn villa udenfor Barcelona, hvor vi nød Cava, Tapas og solen. Vi har besluttet at tage derover fordi så mange var kommet til vores bryllup udenfor Europa og vi ønskede at hygge lidt sammen et varmt sted, inden de tog hjem igen!

Har det ændret jer som par at blive gift?

Det håber jeg ikke! 

Gode råd til kommende brudepar?

Lav dagen som I ønsker og ikke som alle andre gør eller gæsterne må forvente (fx. Vi giftede os i Kbh, selv om mange venner pressede os at blive gift i Australien).

Brug penge på de ting som er vigtige for jer og lad være med at bruge penge på det I ikke gider (fx. brugte vi et stort beløb på mad og vin, men havde ikke nogle ringe).

Inviter kun dem I føler er en del af jeres liv (Vi inviterede kun tæt familie og ingen af vores forældres venner).


Think Photography

Skriv en kommentar

Lærredsbilleder

En rigtig god måde at vise sit yndlingsbillede fra fx brylluppet frem på, er som et lærredsbillede på væggen. Jeg har selv et hængende fra vores Trash the Dress session med Tina Liv i soveværelset

Billedet måler 80 cm x 50 cm. 

De fleste fotografer tilbyder print på lærred, men gør din fotograf det ikke kan man faktisk selv gøre det efterfølgende på nettet hvis du har en billedfil der er i høj kvalitet. Jeg har testet lærredsbillede for Sumopix hvor jeg bestilte et af de billeder Tina Liv havde taget af min lille Vigga da hun var 13 dage gammel, og i dag modtog jeg dette billede fra dem:

Billedet måler 40 cm x 50 cm

Billeder kan fåes helt ned fra 20 cm x 20 cm op op til 2 meter. Desuden kan du selv vælge om tykkelsen skal være 2, 4 eller 8 cm og om der skal ramme omkring.

Prisen på et billede som det jeg har valgt her på 40 x 50 cm ligger på 241,- + porto.

Ønsker du at bestille et billede på lærred fra Sumopix kan det gøres her - du kan også fx vælge at få dit billede som plakat.

------

Det nederste billede brugt i artiklen er sponsoreret af Sumopix! Dog er holdningen til artiklen min helt egen og var jeg ikke tilfreds med produktet ville jeg bestemt ikke linke til deres side :)

Skriv en kommentar
Follow my blog with Bloglovin