Too Much Tulle Blog | Bryllupsblog fuld af inspiration og DIY

FacebookBloglovinVimeoRSSKontakt

Gør et kup på bryllupsfotografen

Er simpelthen nødt til at dele et tilbud jeg så på Tina Livs hjemmeside www.weddingsbytinaliv.com der henvender sig til alle der skal giftes nu til vinter! Hun har 20% på sin bryllupspakke Belfast på følgende dage: 

14. december 2013, 21. december 2013, 11. januar 2014, 18. januar 2014, 15. februar 2014, 22. februar 2014

Dvs skal du giftes en af disse datoer kan du få fotograf Tina Liv for kun 4.800 :)

Er du nysgerrig for at se hvad hun ellers tilbyder kan du se hendes nye prisliste her

Til lidt inspiration kan I se hvad hun kan her:

Real wedding - Morgengave/boudoir - Trash the Dress - Babybilleder

Skriv en kommentar

Polterabend med mystik

Så er jeg igen ved at starte bloggen op efter min lille "mini-barsel" - Maja fra Mystery Makers kontaktede mig for at høre om jeg var bekendt med deres polterabend aktiviteter for kvinder på Glyptoteket - det var jeg ikke, og tænker at mange af jer måske heller ikke er det, så her kommer lige en præsentation af det - jeg synes nemlig det lyder rigtig spændende, og prisen er meget fin synes jeg!

Maja fortæller: "Det er for dem der ønsker en lidt anderledes polterabendaktivitet, hvor man hverken skal overskride ubehagelige grænser eller føle sig til grin. I stedet handler Poltermysteriet om at lave et ritual for bruden, hvor mystik, og små udfordringer gør hende klar til sit nye liv, ligesom også de andre deltagere involveres og får betydning i 'spillet'. Det foregår på Glyptoteket i København, og er derfor i smukke - og regntætte- rammer."

Uddrag fra hjemmesiden:

"Dette spil iscenesætter hende midt i fortællingen om kærligheden, og forbereder hende til sit nye liv.

I vil følge skjulte spor, knække koder og blive indviet i tabte civilisationers syn på livet, døden og kærligheden. Undervejs må der løses opgaver, der taler til både hjertet og hjernen, før mysteriet kan gennemføres.

Louvre i Paris er i dagens anledning skiftet ud med Glyptoteket i København, en af de få tre-stjernede danske attraktioner i Michelinguiden.

Pris: 1200 kroner, uanset deltagerantal og inklusiv fragt.

Varighed: Cirka halvanden time."
 

Har du lyst til at læse mere om konceptet og læse anmeldelser og se video kan du finde mere på Mystery Makers hjemmeside HER


Skriv en kommentar

Vindertasken fra ColdingOxholm

Så er jeg endelig kommet ind i vores nye hus og det meste af istandsættelsen er overstået - dog er der stadig en del flytterod, men computeren er fundet frem og sat til og bloggen kan så små begynde at live lidt op igen :)

Har netop modtaget disse billeder fra Marianne fra ColdingOxholm der udlovede en smuk taske her på siden for ikke så længe siden, Sikke en smuk smuk taske vinderen Mette har fået sig:

Skriv en kommentar

Smukke luksuriøse kjoler fra Elie Saab

Wauw, da Maria sendte mig disse billeder fra Elie Saab blev jeg da helt forelsket! Sikke nogle kjoler - og tænkt at kunne have muligheden for at bære dem til sit bryllup! Vintage Bride på Frederiksberg er netop blevet forhandler af disse smukke smukke kjoler, der dog også har eksklusiv pris på omkring de 70.000kr. Sikke en drøm det må vare at have en af disse kjoler på for blot en enkel dag. Blonder og tyl - love it ♥


Maria fra Vintage Bride siger følgende om kjolerne:

"De overdådige rober fra Elie Saab er som taget ud fra 1950-erne i ægte Grace Kelly stil. De er så meget mere end nogen andre kjoler jeg har set! Det her er couture! Kjolerne er modsat mit normale sortiment - meget store og appallere til bruden hvor kun det absolut bedste er godt nok. Det er dydige, royale kjoler med en særklasse af elegance."


  

maria


Et lille udpluk af de smukke billeder fra Elie Saabs kollektion:


Er du også blevet forelsket i disse smukke kjoler så kontakt Maria fra Vintage Bride på tlf. 31 31 19 71 eller mail: info@vintagebride.dk. Maria er pt. eneforhandler af disse smukke kjoler i hele Skandinavien.

Skriv en kommentar

Og vinderen er...

Så blev den store vinder af en smuk taske fundet på konkurrencen inde på bloggens facebookside!

Vinderen blev Mette Westesen og du skal blot kontakte mig enten via facebook eller på mail info@toomuchtulle.dk så sørger jeg for at du kommer i kontakt med designeren Marianne! Stort tillykke herfra :)

---

Sådan blev vinderen fundet:
Vinderen blev fundet vha. www.random.org hvor jeg indtastede antal forskellige kommentarer givet på indlægget på facebooksiden. Random.org valgte så et tilfældigt nr, og springer man de besvarelser over der gik igen eller personer der havde svaret flere gange, kunne vinderen findes! 

Skriv en kommentar
Follow my blog with Bloglovin