Too Much Tulle Blog | Bryllupsblog fuld af inspiration og DIY

FacebookBloglovinVimeoRSSKontakt

Betsey Sook - Poetic Jewelry

Går rundt og er lidt småforelsket for tiden, ikke i min mand (jo også i min mand) men i Betsey Sooks smukke smukke ringe. De er så finke og enkle og emmer af kærlighed og femininitet. Synes både de kan bruges som vielsesring og forlovelsesring - og hvis man allerede er gift så som skøn kærestegave, fødselsdagsgave eller julegave (HOST HOST HOST!) Priserne ligger fra $665 - $3295 (ca. 3990,- til 19.770,-)

Betsey Sook er en dansk designer og du kan læse mere om hende HER og besøge hendes webshop HER.

Betsey Sook

Skriv en kommentar

Kristine ♥ Daniel

Husker I kristine der vandt sin drømmekjole fra Vintage Bride?  - ellers kan I læse artiklen her. Dengang kunne jeg jo af gode grunde ikke spørge for meget ind til kjolen, og heller ikke mandens reaktion da han ikke havde set den endnu. Kristine er nu blevet gift med sin mand Daniel og jeg kan derfor nu både vise billeder af kjolen og selvfølgelig få reaktionerne at vide da manden så kjolen for første gang

Vielsen fandt sted i den smukke Frederiksberg Slotskirke og festen blev efterfølgende holdt i Cirkelordenens Selskabslokaler med 80 gæster. Og selvom man vinder sin drømmekjole overskred de selvfølgelig også budgettet en smule. Hele brylluppet løb op i 120.000 kr. – men det ser også ud til at have været en smuk og uforglemmelig dag ♥

Kristine og Daniel 1

Fotograf: Allan Egeberg, http://www.egebergfoto.dk/

hvordan reagerede din mand/venner/familie på kjolen?
Min mand er utrolig vild med kjolen - heldigvis. Han fortæller selv, at han først blev helt overvældet, da jeg trådte ind i kirken, fordi det var sådan et stort øjeblik, og fordi det var første gang, at han så mig som brud. Han registrerede ikke andet, at jeg var super smuk. Det var først, da jeg sad på stolen i kirken, at han virkelig fik øje og nød på alle detaljerne.
Jeg har generelt fået meget ros for min kjole. Alle har kommenteret, hvor flot et håndværk det er. Man kan tydeligt se, at kjolen er lavet ud af flotte materialer.

På selve dagen var kjolen rigtig skøn at have på. Selvom det var 30 grader varmt var de 7 lag tyl og det sidste lag blonder til at holde ud at have på. Og jeg følte mig helt sikkert som "prinsesse for en dag".

Jeg havde ikke set min mands habit, så det var meget heldigt, at vi passede sammen i looket. Eller - helt held var det naturligvis ikke, da min lillebror arbejder i en tøjforretning, og havde koordineret vores outfits.

Hvorfor blev det netop denne kjole?
Jeg elsker blonder og blondebrudekjoler, så jeg havde hele tiden tænkt, at jeg ville have en blondekjole. Jeg havde en virkelig god og lang snak med Maria, indehaveren fra Vintage Bride, om mine ønsker, og vi kiggede længe i kataloger. Pludselig sagde Maria, at hun da havde en kjole hængende i min størrelse og spurgte, om jeg ikke lige ville prøve den.
Da jeg så kjolen, var jo forelsket, men den var også større end jeg lige havde regnet med og forestillet mig, at jeg skulle have.

Da jeg så fik kjolen på, var jeg dog slet ikke i tvivl. Det var bare den, det skulle være. Jeg synes, den har så mange smukke detaljer, og blonden er virkelig smuk. Og så gjorde kjolen bare det perfekte for min kropstype ;)

Kjolen er fra det italienske mærke Atelier Aimee fra deres Emé di Emé-serie. De laver altså bare de smukkeste kjoler.
Fordi kjolen er så stor, besluttede jeg mig hurtigt for ikke at have slør på. Derfor valgte jeg et headpiece fra Jannie Baltzer. Den beslutning har jeg ikke fortrudt. Det fuldendte mit look.

Kristine og Daniel 2

Fotograf: Allan Egeberg, http://www.egebergfoto.dk/ 
Fotograf fra festen: Lasse Emil Hildebrandt fra http://foto.ducklymedia.dk

Hvad var den bedste oplevelse på dagen?
Det største øjeblik var at træde ind i kirken. Det var stort for os begge to. Det øjeblik, hvor klokkerne efter at have ringet i et stykke tid pludselig holder op, og der bliver helt stille før orgelet tager over, var helt magisk. Så bliver dørene åbnet og man ser for første gang den udgave af hinanden som man kun har drømt om.

Hvor lang tid var I om at planlægge brylluppet og hvad var den største udfordring?
Jeg blev friet til i juli 2011, og vi besluttede datoen ret hurtigt. Dernæst blev de store poster, som kirke, fotograf, musik og feststed booket. I løbet af de 13 måneder er alle de andre så faldet på plads. Nogle måneder har brylluppet fyldt mere end andre, især de sidste to måneder op til dagen var bryllupsbesatte! Vi har haft mange udfordringer, bl.a. valg af feststed, logistiske problemer pga. Copenhagen Pride Paraden (som kommunen hjalp os med) og bordplanen. Desuden tog DIY rigtig mange timer, men på selve dagen var det bare det hele værd!
Selve dagen var FANTASTISK og vi fik vores bryllup, som vi havde ønsket os det.

Gode råd til kommende brudepar?
Gå i gang tidligere end du ellers har planlagt, da designprocessen og DIY tager riiigtig lang tid. Det er sjovere at have lang tid til det, så man bedre kan føle, det er et hyggeprojekt, end en sur opgave. Læg et fleksibelt budget, da du skal kunne tillade dig at vælge kvalitet til en lidt højere pris. Det er det hele værd! Overvej, hvad der betyder mest og skær det "overflødige" væk. Vi sparede fx på transport. Vi valgte i stedet at pynte min fars bil og kørte de 3 km i den.

Spar ikke på fotografen. Vi havde både fotograf til fotolocations og til festen. Vi har fået billeder af alle de små detaljer og øjeblikke, som vi ikke selv ville have tænkt over, og som efterfølgende er uvurderlige at eje. Dertil kommer en redigering, som får os til at ligne filmstjerner.

----

Tusind tak til Kristine og Daniel for at ville vise deres skønne bryllupsbilleder frem ♥

Skriv en kommentar

Louise ♥ Jesper

Det er efterhånden længe siden jeg har bragt et real wedding og nu må det være på tide. Dagens real wedding er virkelig smukt og rørende. Louise og Jesper blev gift i juni på Samsø og da jeg har fulgt Louises bryllupsplanlægning ved jeg hvor stort et arbejde der ligger bagved. Alle billederne er taget af vidunderlige Tina Liv - og jeg er dybt forelsket i dem alle! Jeg havde virkelig svært ved at begrænse mig da billederne skulle udvælges, så jeg håber I bærer over med at der er mange billeder i indlægget :)

Kort før brylluppet døde Louises far, og jeg må altså sige at jeg er dybt imponeret over den styrke hun har vist ved at gennemføre dette fantastiske bryllup, for derudover er Louise også gravid - og er der noget mere livsbekræftende end bryllup og graviditet? Dette bryllup spiller på hele følelsesregistreret og jeg giver Louise min dybeste respekt, hvor er hun sej! Prøv lige at se det fantastiske smil da hun træder ind i kirken - og læg endelig mærke til den fine runde mave under kjolen ♥ Stort tillykke til Louise og Jesper med det skønne bryllup - og ikke mindst kommende barn ♥

forberedelsen lørdag formiddag

Fotograf: Tina Liv

Hvilken type bryllup holdte I?

Vores bryllup foregik på Samsø, hvor min fars familie kommer fra. Rammerne for vielsen foregik i Langør Kirke, som er en lille hyggelig landsby kirke med plads til 65 mennesker med udsigt direkte ud over Stavns Fjord. Vielsen foregik kl.14, og fordi brylluppet foregik på Samsø, havde vi valgt at droppe den traditionelle reception og havde i stedet arrangeret, at gæsterne kom på en mindre bustur med guide rundt på nordøen, mens vi fik taget locationsbilleder.

Festen blev holdt på Nordgården Pension og Lejrskole, hvor vi kunne få det stort set, som vi ville have det, og blandt andet selv kunne medbringe vin og bryllupskage. Størstedelen af vores gæster benyttede sig af muligheden for at overnatte på feststedet både før og efter brylluppet og hyggede sig sammen hele weekenden, så de var allerede en sammentømret ”gruppe” om lørdagen, da vores bus afhentede dem på feststedet og fragtede dem til kirken, hvilket kun forøgede stemningen/festen om aftenen.

Vi havde to lokaler; det ene blev brugt til ”receptionen”, hvor gæsterne fik en lille ”hapser” efter vielsen/busturen og hvor gavebordet stod samt selve festlokalet med bar, hvor vores tomandsband efter middagen spillede op til dans til i til kl.3 om natten. Vi blev sendt hjem fra festen kl.4.30, og vores bryllupsweekend sluttede af med brunch søndag formiddag med de overnattende gæster, inden de fleste skulle med færgen retur igen.

Hvad var den bedste oplevelse på dagen?

Hele dagen var bare fantastisk, men endelig efter 6,5 år som kærester at kunne gå op af kirkegulvet til sin bedste ven og sige ja til at blive mand og kone var helt klart det største. Derudover vil jeg nævne alt det vores familie og venner havde gjort for os, det var så overvældende og vi blev virkelig fyldt med kærlighed den dag.

Vielse

Fotograf: Tina Liv

Gik der noget galt?

Vi fik efter min mening lige lidt for meget havgus (på Samsø regner det nemlig aldrig, det er bare meget kraftig havgus eller dug ;) ), da vi skulle have taget locationsbilleder, men det var alligevel ikke nok til at ødelægge en helt perfekt dag, hvor alt andet flaskede sig. Så nej.

Hvor lang tid var I om at planlægge brylluppet og hvad var den største udfordring?

Selve datoen havde vi faktisk haft bestemt i flere år, da Jesper friede, da han altid har sagt, at han skulle giftes inden han blev 25, hvilket han blev 10 dage efter vores bryllup. Desuden faldt det sådan, at vi denne lørdag havde halvårsdag som kærester, hvorfor datoen faldt naturligt for os. Jesper friede 21. maj 2011, hvorfor vi havde lidt over et år til planlægningen, men jeg havde da gjort mig nogle tanker inden, og vi havde også besluttet i forvejen, at det skulle foregå på Samsø.

Da min far døde 2 måneder før brylluppet, kunne jeg i et splitsekund slet ikke overskue at gennemføre brylluppet den dag uden ham, men blev hurtigt enig med Jesper om, at han havde været så meget med i planlægningen og vidste, hvordan brylluppet skulle foregå, at han ville være med os den dag alligevel. Men selvom vi havde styr på de fleste ting i god tid, var det hårdt at skulle tackle tabet af min far, at skrive bachelor og være gravid samtidig med planlægningen af vores livs fest.

Hvor meget omkring brylluppet lavede I selv/stod selv for?

Vi stort for al planlægningen selv. Det var vores bryllup, og os der bestemte, hvordan tingene skulle være. Jesper, som er uddannet mediegrafiker, lavede stort set al vores DIY såsom invitationer, bordhæfter, kirkehæfter, personlige chokolader m.m samt vores bryllupshjemmeside. Det resulterede i mange timers design på computeren og sidenhen foldning, men det har også bare været en super hyggelig proces. Vi (læs: Jesper og min faster) foldede selv servietter, og jeg og min fars kæreste lavede efeuhjerterne, som lå på bordene.

Har I været på bryllupsrejse, hvis ja hvorhen og hvorfor netop der?

Vi blev på Samsø til onsdag efter brylluppet, ellers har vi endnu ikke været på bryllupsrejse, da jeg efter brylluppet skulle hjem og forsvare en bachelor, og pga. graviditet har en flyrejse sidenhed været udelukket. Men vi planlægger 14 dage til Karon Beach, Phuket, Thailand i januar, hvor vores barn vil være 4 måneder.

location samsø

Fotograf: Tina Liv

Har det ændret jer som par at blive gift?

I princippet nej. Vi er stadig de samme og vores forhold til hinanden det samme, men alligevel er det fantastisk at tænke på, at vi nu har lovet hinanden at stå sammen i både medgang og modgang, og være mand og kone. Jeg elsker, at kalde Jesper min mand, og det er fantastisk at vi via ægteskabet” skriger” ud til alle, at vi elsker hinanden og hører sammen.

Gode råd til kommende brudepar?

Nyd, nyd, nyd dagen! Slap af og giv jer fuldt ud til hinanden. Den er så hurtigt ovre.

Uddeleger opgaver til fx brudeterne/toastmaster, som I har tillid til, så I på dagen ikke skal koncentrere jer om småting. Det er guld værd at kunne give sig hen og have tillid til, at alt nok skal flaske sig, og at de kan tage beslutninger på jeres vegne. Og selvom alt ikke bliver helt som I havde tænkt jer, så vil det ikke overskygge, at dagen vil blive helt fantastisk alligevel.

Spar ikke på fotografen. Det er kun minderne og billederne, man har tilbage, når dagen er slut. Og de er uvurderlige!

Få frisøren/makeupartisten hjem til dig. Det var fantastisk ikke at skulle stresse over at skulle ud af døren, før vi skulle køre til kirken. Det gav en fantastisk ro, og super start på en perfekt dag.

Hvis det er muligt, så afslut brylluppet med brunch med gæsterne dagen efter. Det var så rart at kunne få sluttet dagen af med at sige tak, snakke om brylluppet og tage ordentlig afsked.

Tag et par fridage efter brylluppet, så I har god tid til at bearbejde alle indtrykkene, læse gæstebogen, se gaverne igennem m.m. og bare nyde at være ægtefolk inden hverdagen starter igen.

Gommens råd: Drik vand når gæsterne ikke skåler med dig, så varer festen meget længere!

location samsø 2

Fotograf: Tina Liv

Tusind tak til Louise og Jesper for at dele ud af deres skønne bryllupsbilleder og gode råd :)

Skriv en kommentar

Simple brudekjoler

Er du på jagt efter en simpel brudekjole kan det være at du kan finde kjolen uden for brudekjolebutikkerne og spare lidt penge. Både Monsoons bryllupslinje og Asos har fine bud på simple brudekjoler der kan bruges til det simple bryllup, rådhusbrylluppet, brunchen dagen efter eller måske på bryllupsrejsen. Og det gode ved en simpel kjole er jo at man kan give den max gas med tilbehøret - måske et par rigtig lækre dyre sko ;)

simple brudekjoler fra monsoon

Ovenstående kjoler er alle fra Monsoons bryllupslinje. Mange flotte kjoler fra 999 og op.

asos kjoler

Ovenstående kjoler er alle fra Asos. Kjolerne er super skønne og enkle og overkommelige rent prismæssigt.

Skriv en kommentar

Bryllupsrejse - Florida

Jeg har glædet mig til at fortælle om Karina og Sørens bryllupsrejse til Miami - både fordi det altid er skønt er høre om og blive inspireret af andres rejser, men også fordi jeg faktisk selv står og skal til USA og bl.a. Florida om 3 uger - og så  er det jo vidunderligt lige at få lidt tips og ideer inden man rejser. Det ser ud til at have været en skøn tur, og jeg glæder mig MEGET til selv at skulle afsted nu :)

Destination(er):

Florida – Orlando – Key West – Miami

Budget:

15.000 kr. for 2 stk billetter og 20.000 kr. i lommepenge.

Antal dage:

16 dage 

Rejsetid:

11timer i luften – plus ventetid

Hvilken dato blev i gift:

26. maj 2012

Dato for bryllupsrejse:

5. juli 2012

Bryllupsrejse florida miami orlando key west

Bryllupsrejse florida miami orlando key west

Bryllupsrejse florida miami orlando key west

Bryllupsrejse florida miami orlando key west

Hvorfor valgte i netop denne destination for jeres bryllupsrejse:

Vi har begge igennem flere år drømt om at komme til USA og da Karina har en veninde i Florida var der ingen tvivl om at det var der vi skulle hen. Vi synes det var rart med en base og tage ud derfra og vi valgte helt klart også USA pga. de mange oplevelser der var muligt. Det gode vejr var selvfølgelig også med i vores overvejelser – vi elsker sol og sommer :)

Hvad var den bedste oplevelse:

Key West var helt klart en af de bedste oplevelser. Smukt smukt område – en fantastisk tur ud over alle broerne – selve byen var fantastisk og smukt bygget op. Husene var meget charmerende – ret New Orlenes agtig… Smukke strande og spisesteder / barer at opleve. Et sted virkelig at chille.

Så er der alle parkerne i Orlando det skal også opleves. Vi var i Sea World – Universal studio og Kennedy spacecenter. Der får man virkelig en på opleveren og havde vi børn med havde vi helt klart også taget i Disney World som ligger samme sted. Man kan bruge dage på at opleve de parker og der er så mange fantastiske oplevelser at få.

 Vi havde en enkelt dag ved Miami Beach og det var helt klart et sted vi kunne se noget  mere af, der var utrolig smukt og flotte strande.

Vi brugte også en del tid på bare at slappe af ved poolen i min venindes baghave. Vi nåede desværre ikke at svømme med delfiner og komme på flodpram hvor man kan se aligatore, men helt sikkert noget vi skal opleve næste gang.

Gik der noget galt:

Vi har ikke opdaget at noget er gået galt. Vi kunne måske havde forberedt os lidt mere hjemmefra, men vi havde også lyst til at tage tingene som de kom. Men vi havde også 16 dage at gøre godt med så et følte vi også at der var plads til.

Hvilke selskaber brugte I?

Vi bestilte rejsen igennem Expedia.dk og fløj med SAS og AA. Vi boede som sagt hos en veninde men i Orlando valgte vi Best Western som var rigtig fint til prisen 600 kr. pr. nat for 2 voksne m/morgenmad. I Key West var det lidt dyrere at bo på Lexington pr. nat for 2 voksne 720 kr. uden morgenmad.  

Gode råd til par der overvejer denne destination for deres bryllupsrejse:

Det tidspunkt vi rejste på var faktisk orkansæson – men der har ikke været det store i Florida de sidste 6 år. Der var regn og lyn, men ikke noget der gjorde rejsen dårligere. De siger september / oktober eller februar og marts er fin at rejse på og ikke så varmt og fugtigt.

En god ting at vide er at man skal ligge 6 % oven i den pris der står på alle vare, det er tax. Så når man tror man står med det præcise beløb så bliver det altid højere.

Man skal helt klart opleve Miami Beach – Key West – parkerne og aligator sumpbåde (selvom vi ikke nåede det)

Godt at planlægge sine dage hjemmefra hvis man ikke har meget tid for dagende flyver hurtig afsted i USA.  Vi blev også enige om at det er vigtigt at bestemme sig for et område og ikke tage for store afstande og ikke begynde med en masse indrigsflyvninger selvom det er billigt. Man kan hurtig komme til at gabe over for meget fordi man så gerne vil se og opleve det hele.

Bryllupsrejse florida miami orlando key west

Bryllupsrejse florida miami orlando key west

Bryllupsrejse florida miami orlando key west

Bryllupsrejse florida miami orlando key west

Tusind tak til Karina og Søren for at dele både historier og billeder fra deres fantastiske bryllupsrejse ♥

- Se flere skønne bryllupsrejser her

Skriv en kommentar
Follow my blog with Bloglovin