Too Much Tulle Blog | Bryllupsblog fuld af inspiration og DIY

FacebookBloglovinVimeoRSSKontakt

Kjoleskitser

Noget af det jeg virkelig elsker er at sidde og se på designernes skitser, at se den illusion og historie der ligger bag designet. Nogle af de helt store bryllupsdesigneres kjoler skal I da lige se, men der findes SÅ mange flere flotte skitser derude. Taljerne er syletynde og kjolerne strutter og stritter de helt rigtige steder, og ja - det er langt fra hvordan kjolen ender med at se ud på en ægte brud, men hvis man lige glemmer det for et sekund, så er tegninger bare vidunderlige ♥ Den nederste skitse er Valentinos bud på Kate Middletons brudekjole og den anden nederste er Versaces bud på Liz Hurleys kjole.

kjoleskitser

Skriv en kommentar

Guide: Udadvendt fletning

Dagens indlæg er inspireret af Emily Salomons udadvendte fletning. Emily har den skønne blog www.emilysalomon.dk, og det er absolut en af de skønneste blogs at følge. Forleden viste hun denne fletning som jeg synes er så skøn. Tænker at den kan bruges til et lækker boheme inspireret bryllup med friske blomster i - eller måske et afslappet bryllup på stranden?

Jeg er bestemt ikke god til fletninger, men måtte prøve at følge Emilys guide, og her er resultatet (og jep, billedet er taget i morges = søndag morgen, og det brude være forbudt at vise sig offentligt søndag morgen haha, men pyt, I får lov at se det alligevel)

udadvendt fletning

har I selv lyst til at lave denne fletning, enten som bryllupsfrisure, dagen efter eller måske bare en søndag som mig, så har jeg fået lov at vise Emilys videoguide her, tusind tak Emily ♥

Emily Salomon:

Skriv en kommentar

Smukke paraplyer

Havde håbet dagens indlæg her på den første dag i Juni skulle handle om SOMMER(!), men hvis jeg skal skrive noget aktuelt som brudene på lørdag kan bruge til noget må jeg vist finde på noget andet...

Derfor har jeg besluttet mig for at vise nogle af de skønneste paraplyer frem, alle fra Lisbeth Dahl. Jeg havde selv indkøbt mig en af dem men fik den aldrig brugt - jeg har dog gemt den og bruger den indimellem på dage hvor det regner ♥

paraply bryllup lisbeth dahl

Husk ikke at blive alt for trist over vejret - man kan stadig få et skønt bryllup selvom det regner, og bryllupsbillederne kan sagtens blive fantastiske alligevel!

Se denne tidligere atikel om gode råd til regnvejrsbilleder :)

Skriv en kommentar

Mit bryllup ♥ Kjoleprøvning

I forlængelse af indlægget omkring køb af brudekjole og tips til prøvningerne får jeg helt lyst til at vise jer mine egne brudekjoleprøvninger. Dog er der ikke billeder fra dem alle, 1 fordi jeg prøvede virkelig mange og 2 fordi man i flere af butikkerne som tidligere nævn ikke måtte tage billeder. Øv for de butikker, de får ingen reklame her ;)

Må lige starte med at tilføje at ingen af kjolerne rigtig kommer til sin ret da langt de fleste kjoler var for store, så for at kunne bedømme om jeg endte i den rigtige må I lige se bort fra pasformen.

Først starter jeg ud med nogle af de bedre kjoler.

brudekjoler vers.1

Kjole 1-3: Prøvet hos Go-diva, eksiterer ikke længere. Det er alle Maggie Sottero kjoler og de fås nu hos House of Brides.

Kjole 4-7: Prøvet hos House of Brides i Taastrup

Kjole 8-14: Prøvet hos Lilly på strøget i København.

Var helt vild med de 3 kjoler fra Maggie sottero! Alle var blandt mine favoritter til sidst, skønne kjoler og fantastisk pasform. Jeg og mine skønne tøser der var med ude og prøve kjoler var dog alle enige om kjole nr. 3 var favoritten så måtte hive mor med ind og se den, og efter hendes godkendelse blev det kjolen. (okay okay beslutningen var ikke nem og jeg prøvede den nok en del flere gange end jeg vil indrømme her!) Kjole nr. 8 var min Lilly favorit, dog delte ingen af veninderne min begejstring for den så den blev ligesom udelukket der.

MEN – der var også en del kjoler som så godt ud på modellerne, på billederne eller på bøjlen, men som på ingen måde fungerede for mig og netop min krop. Flotte kjoler, men no-go til mig.

brudekjoler vers.2

Kjole 15: Prøvet hos Go-diva

Kjole 16-22: Prøvet hos House of Brides

Kjole 23-24: Prøvet hos Lilly på strøget

Alt for meget volumen i de to første, ligner jo nærmest en gravid i nr. 16! Nr. 19 er faktisk ganske fin her på billedet, dog lavet til en der har brug for lidt mere støtte til barmen end jeg har… Nr. 21 gider jeg slet ikke kommentere og nr. 24 får mig vist til at ligne en konfirmand.

Men hvad siger I? endte jeg i den rigtige?

Skriv en kommentar
Follow my blog with Bloglovin