Too Much Tulle Blog | Bryllupsblog fuld af inspiration og DIY

FacebookBloglovinVimeoRSSKontakt

Rekvisitter

Jeg er blevet spurgt om jeg ikke kunne tænke mig at lave nogle rekvisitter til brug ved fotovæg – eller hvad man nu finder på at bruge dem til, og selvfølgelig vil jeg da det. De er inspireret meget af dem vi selv brugte til vores eget bryllup som jeg fandt rundt omkring på nettet.

Skabeloner klar til print kan hentes HER
(bemærk der er 2 sider)

Billede af mine egne rekvisitter:

fotovæg rekvisitter

Fremgangsmåde:

Print skabelonerne på noget kraftigt papir, eller lim dem fast på karton og skær derefter ud. Jeg valgte at sætte pindene på med limpistol da jeg ikke rigtig kunne få dem til at hænge ordentlig fast med hverken lim eller tape.

Rekvisitterne kan ses i brug HER

comments powered by Disqus
Follow my blog with Bloglovin