Too Much Tulle Blog | Bryllupsblog fuld af inspiration og DIY

FacebookBloglovinVimeoRSSKontakt

How to: Cake Pops

Så gik det meste af lørdagen med at få lavet Cake Pop. Må være ærlig og indrømme at jeg troede at det var hurtigt overstået, men det tog altså lidt tid. Men jeg er overrasket over hvor nemt det var. Selvfølgelig blev nogen kønnere end andre, og ja nogen faldt helt fra hinanden, men synes faktisk det gik okay. Man kan nok godt se på dem det var første gang jeg prøvede, men må jo bare prøve nogle flere gange.

Alle ingredienserne (undtagen kagen og osten) er købt hos specialkøbmanden som har butikker over hele landet – men er der ikke en i nærheden af dig har de også en netbutik! Vil dog sige at mange af tingene fås meget billigere i Føtex, men jeg elsker bare at handle i sådan nogle specialbutikker selvom det hurtigt bliver dyrt…

Ingredienser til at lave cake pops med:

DIY pop cakes ingredienser

Billeder af de færdige cake pops:

cake pop

Vejledning:

Selve DIY guiden med billeder af fremgangsmåden findes fremover på bryllupsklar.dk her

Tip:

Det er en god ide at have noget at stille cake poppene i så de ikke vælter når de efterfølgende skal tørre og i køleskabet. Jeg købte en flamingoplade i Silvan til 35 kr. som jeg skar i mindre stykker og lagde i 3 lag, derefter lavede jeg huller med en af pindende så den var klar til at blive fyldt med Cake Pops. Det er nemmest at lave hullerne INDEN der er en Cake Pop på toppen ;)

comments powered by Disqus
Follow my blog with Bloglovin