Too Much Tulle Blog | Bryllupsblog fuld af inspiration og DIY

FacebookBloglovinVimeoRSSKontakt

How To: Pocket invitations

Jeg har flere gange lavet guides til at lave lommeinvitationer da jeg får flere og flere spørgsmål omkring hvordan jeg lavede mine egne invitationer. Men selvom jeg synes jeg egentlig har lavet nogle rimelig udførlige billedguides får jeg stadig spørgsmål omkring det, så tænker at en video måske er løsningen. Når jeg selv folder invitationer gør jeg de ”free-hand” som i kan se på videoen, men kan man bedst lide at skære efter en skabelon lover jeg at ligge en op på bloggen en af de kommende dage.

Papiret jeg har brugt er sådan noget scrap papir fra Panduro Hobby, det måler ca. 30x30, men faktisk klipper jeg så meget af at invitationen godt kunne være på en A4, jeg har bare ikke lige noget A4 karton hjemme. Invitationen ender med at måle ca. 14x14 cm.

Materiale oversigt:

♥ Karton
♥ Kniv
♥ Stållineal
♥ Skæreunderlag
♥ Dobbeltklæbende tape
♥ Saks
♥ Blyant
♥ Falseben

Husk at du under DIY redskaber kan få forklaret lidt om de vigtigste værktøjer.

comments powered by Disqus
Follow my blog with Bloglovin