Too Much Tulle Blog | Bryllupsblog fuld af inspiration og DIY

FacebookBloglovinVimeoRSSKontakt

How to: Fotovæg

Undskyld! Jeg har vist forsømt bloggen lidt denne her uge. Har haft så tralt så travlt. Men nu er det fredag og weekend og dermed lidt overskud i tid! Jeg har sammenbikset en lille gennemgang af hvordan man laver sin egen fotovæg. Vi brugte et par dage på det og det kræver altså god plads. Vi rykkede ned i vores kælder hvor vi også havde mulighed for at opbevare pladerne inden de skulle stilles op i svigerforældrenes stue (vi havde fået lov at bruge deres have til receptionen). 

En god idé inden man starter er at lave en detaljeret plan for hvordan man gør tingene og ikke mindst i hvilken rækkefølge. Så er man sikker på at have alle materialer klar og kommer ikke til at lave dumme fejl som ikke kan gøres om. Og så  er det bare guld værd at have en hjælper der ved lidt om det at bygge ting i træ og er vant til at skrue ting sammen, min redning var min far! Uden ham tror jeg aldrig projektet havde lykkes ♥

Held og lykke derude ;)

How to fotovæg

Håber mange af jer har modet på at gå i gang, for det er altså bare en super sjov ting at have til brylluppet. Især hvis man også laver nogle rekvisitter. Men det må blive en anden dag i et andet indlæg jeg fortæller lidt om det ;)

comments powered by Disqus
Follow my blog with Bloglovin