Too Much Tulle Blog | Bryllupsblog fuld af inspiration og DIY

FacebookBloglovinVimeoRSSKontakt

Bryllupskage

Et af de større og mere omfangsrige projekter jeg hoppede ud i til brylluppet var bryllupskagen! Havde øvet mig en del gange, men var stadig godt nervøs over det. Den skulle laves i tre lag og det havde jeg aldrig prøvet før, men havde forhørt mig godt rundt omkring! Imellem hvert lag var der kagepap og jeg har brugt pinde som bærende element i hvert lag (ikke det øverste selvfølgelig). De fleste af mine ingredienser er købt hos www.kagebutikken.dk

Tidsplan

Pynten (blomsterne) blev lavet af fondant jeg havde indfarvet sort (husk at bruge pastafarve når man indfarver fondant). Lavede dem ca. en måned før og havde dem i små lufttætte beholdere ved stuetemperatur.

Bundene blev bagt ca. 14 dage før og frosset ned med film omkring. Jeg brugte denne opskrift fra bageskolen. Jeg lavede 3 bunde på 18 cm, 3 bunde på 25 cm og 3 bunde på 32 cm. (kagen var til ca. 50 personer). Vi havde ikke nok bageringe, så et tip kan være at tage noget karton og folde rundt om og binde en snor rundt om så den bliver holdt på plads, det fungerer fint til når kagen skal stå på køl og sætte sig - selvfølgelig ikke god til at bage bundende i i ovnen ;)

Torsdag
Torsdag morgen tog vi bundene ud.  Fyldet blev lavet om formiddagen og stod på køl en halv dag. Derefter blev kagerne lagt sammen og stod et par timer på køl for at sætte sig. Om aftenen blev de smurt op med smørcreme og ind på køl igen. Inden vi gik i seng blev der så lagt fondant på alle 3 lag – puha en dag ;) opskriften på smørcremen kan ses længere nede i min step by step guide der kan downloades :)

Bryllupskage guide dag 1

Fredag
Fredag blev kagen samlet og pyntet og igen på køl og stod bare og ventede på at skulle spises lørdag :)

Bryllupskage guide dag 2 

Har du selv mod på at lave din egen bryllupskage har jeg her lavet en guide lige til at følge med både billeder fremgangsmetoden samt indkøbsliste.

Den kan hentes som .pdf HER

VIl lige gøre opmærksom på at denne her opskrift/guide IKKE er fra da jeg lavede bryllupskagen men blot en af øvekagerne.

Har du spørgsmål er du meget velkommen til at sende det som en kommentar, så vil jeg svare så godt som muligt ♥

comments powered by Disqus
Follow my blog with Bloglovin