Too Much Tulle Blog | Bryllupsblog fuld af inspiration og DIY

FacebookBloglovinVimeoRSSKontakt

Sweet Love Favours

Dette er nok et af de indlæg jeg er mest stolt over indtil videre, har virkelig lagt nogle kræfter i denne her, og ærgrer mig lidt over ikke selv at få brugt den til brylluppet, men det er jo så nemt at sige bagefter ;)

Tænker de enten kan bruges som favours – evt. med navn på så de kan bruges som bordkort også eller i forbindelse med en lækker slikbuffet :)

Jeg har valgt her at lave dem med bolcher og med brændte mandler – nogen synes nok at brændte mandler hører mest vinterhalvåret til, men altså jeg spiser dem gerne hele året! For dem af jer der ikke har prøvet at lave hverken bolcher eller brændte mandler før så må jeg sige det er ret nemt – i hvert fald nemt at kigge på manden gør det ;)

 Sweet love favour

Opskrifter på både bolcher og brændte mandler kan nu findes på bryllupsklar.dk HER

comments powered by Disqus
Follow my blog with Bloglovin