Too Much Tulle Blog | Bryllupsblog fuld af inspiration og DIY

FacebookBloglovinVimeoRSSKontakt

Door hangers

Til vores bryllup havde vi ret mange overnattende gæster hvilket var super skønt. Vi havde derfor mulighed for at afslutte brylluppet med brunch dagen efter. Vi havde dog en del information (vedr aflevering af nøgler, tid for brunch og tid for aflevering af værelser osv) som jeg skulle finde en smart måde at videregive til gæsterne. For tiderne stod godt nok i invitationen, men hvem medbringer den til festen? Løsningen blev derfor at lave en lille folder med praktisk information som gæsterne fik udleveret sammen med nøglerne og her kunne de så læse om al den information der var nødvendig, samt jeg selvfølgelig havde lavet en lille door hanger de kunne hænge på døren til hotelværelset.

Jeg lover at jeg en af de kommende dage nok skal uploade en skabelon til door hangeren hvis andre får lyst til at lave dem også.

door hanger bryllup

Undskylder lige den lidt ringe billedkvalitet - havde ikke lige regnet med at de skulle vises frem på en blog da jeg tog dem i sin tid ;)

comments powered by Disqus
Follow my blog with Bloglovin